Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
Memberkannad koos välimine pool ja kannad lahus sisemine pool siis?Täpselt vastupidi on õige.
Bonsuna
MemberLaske ennast kõik täis joonistada, jube vinge, olete kohe palju tegijamad mehed-naised.
Hea on kuskil mingi pisike, mingi kindla tähendusega inimese jaoks. See on ok. Kui aga tähendus on välja “punnitud” siis on asi jama. Neist ei saa üldse aru kellel pool selga või terve käsi on lausa sinine. Ausõna, ei mõista. Mõni laseb selle teha endale selleks, et sõbra või sõbraanna ees kangelast mängida. Vat ei karda valu. Pähh, valu või asi. Kui viimastel aastatel ringi vaadata, siis võib selle liigitada meditsiinilisse valdkonda NAKKUSHAIGUS. Õnneks olen mina selle vastu imuunne.
Bonsuna
MemberMees teab mis mees teeb.Naiste puhul … vat naiste puhul välistaks absoluutselt.
Et nagu siis naised ei tea niikuinii mida nad teevad?
“>Bonsuna
MemberÜks targem kui teine..
“>Bonsuna
Member…………………Tööl tulevad sellised lihamäed vahest vastu, et hoia ja keela. Saavad ühe paugu kirja ja kohe on nutt lahti ja emme, emme aita… Mehed või asi…………..
Põnev töökoht , sellise “suhtlemisviisiga” pead ettevaatlik olema. Juba ainuüksi sinikas silmaall on raske kehavigastus ja sellele võib järgneda mõni aasta vastavas asutuses. Kus jällegi meestest nö MEHI vormitakse. Sinul kui endisel sõduril siis juba topelt tugev ja vankumatu vaim ja füüsis. Lähed läbi seina ka ja kui peaks sõjaks minema ei võta sind kuulgi enam.
Bonsuna
MemberJõudu teile patrioodid. Võidelda sellise riigi eest mille eesotsas on persevestid… Needsamad tegelased on ammu enne siit maalt kadunud kui siin verd valama hakatakse. Palun, kes soovib, vaba valik.
Bonsuna
MemberPole küll kindel kuid minuteada ikkagi on nii, et antakse lihtsalt pikendust (üks kord juba antud) ning nii võib minna kuni 27aastaseks saamiseni.Ja 190cm-ni vist aastaga ka ei viska kui just platvormkingi alla ei pane seega kõige kindlam variant on ikkagi kõva trenn
“>Ole täitsa mureta ja kaalu 65 kg edasi, küll siin Eestimaal neid jämedaid jätkub kellele see teenistus igati ära kulub. Naudi seda, et oled kerge, usu suur kaal ei ole mitte midagi meeldivat ja sõjaväeteenistus on jama. Loomulikult on nüüd Vendv mul hammastega kraes ja uriseb, et mis propakandat sa siin teed. Ei tee,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selline on minu isiklik arvamus. Kuid väga paljudele noortele meestele tuleks see kasuks küll, Spordimees ei peaks aga sinna oma nina toppima. Mõtetu aja raiskamine. Nii lühike kui ka see teenistuse aeg meil siin on.Bonsuna
MemberÕlu on saatanast – vaadake, mis värvi ta on.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabatahtlikult ma teda küll ei jooks.
“>Õlu on üks parimaid jooke. Olen veendunud, et õlu kiirendab peale koormust taastumist. On selle põhjuseks kerge lõõgastus mis tekib peale mõnesaja ml joomist või milleski muus kuid taastumist ta soodustab. Olen viimasel ajal juhtunud ajakirjandusest lugema (mitmel korral), et väike kogus õlut iga-päev on kasulikumgi kui sama kogus veini. Uuringuid selles vallas on teinud erinevad riigid.
LOOMULIKULT, kellele porgand kellele kepp, mõnele dollar ja mõnele plekk. ASI ON MAITSES!!!
Samas olen veendunud ka selles, et olgu see vein või õlu millega lõõgastus saavutatakse, liiale minnes hakkab asi juba taastumise vastu töötama. Nii, et kes soovib NAUTIGE ÕLUT kuid purjus pea ja sport kokku ei sobi.
Õllefänn: Marek Kalmus.
Bonsuna
MemberKuulge ärge hakake nüüd peale jälle eks:) Siin foorumis on nii palju juttu olnud sellest, et enamikel juhtudel võib intensiivne intervalltreening (sh jooksimsega) olla rasvapõletuseks hoopis efektiivsem.Ja ei ole olemas sellist üldist asja nagu “võhm”. Võhm maratoni jooksmiseks, 400 m jooksmiseks ja sangpommi korduste peale rebimiseks on erinevad asjad, mille jaoks erinev treening.
ÄRGE ENNAST SIIS JOOKSMISEGA ÄRA KA TAPKE, VAADAKE ROHKEM MIDA SUHU PISTATE JA LIIGUTAGE ENNAST NATUKE. TEKITAGE ENDALE TOITUMISEGA KERGE ENERGIA DEFITSIIT JA KOGU LUGU, RASVAD PÕLEVAD ÕIETI TOITUDES KA KONTORIS LAUATAGA ISTUDES. KUI NÜÜD VEEL VÄHE JOOSTA JA VÕIMELDA KA OLETEGI PEAGI VORMIS. ÜRITAGE KOGU OMA PÄEVA TOIT ISE VALMISTADA VÄRSKETEST TOIDUAINETEST. VALMIS JA POOLTOOTED JÄTKE LAISKADELE JA LOLLIDELE. (KOTLETT MIS VEDELEB PEALE TOOTMIST EI TEA KUS JA KUI KAUA, PÄRAST VEEL NÄDALAID PAKENDIS, EI OLE TOIT VAID JUBA SAMA HEA KUI PRAETUD VÄLJAHEIDE.) JOOGE VETT, TEED JA ÕLUT. IGA PÄEV KA 2-3 ÕUNA. 2X PÄEVAS KERGELT HAUTATUD AEDVILJU, 1X RIISI VÕI TERAVILJAPUTRU.
Bonsuna
MemberMul sama jama.
Bonsuna
Membertere!kui igapäev käia jõusaalis, kas see rikub lihaseid ?
Täitsa rikub ära jah, vaata millised me saalinarkarid kõik välja näeme. Kas inimene selliseks loodi?
Aga noh, tegelikult kui sa seal ainult KÄID siis pole seda karta. Jumala pärast ära sa kangi ja hantlt puutu. Annad kulturismikuradile sõrme – võtab sind koos naha, karvade ja hingega.Käi edasi, vaata meid ja tunne rõõmu , et ise samasugune ei ole.
Bonsuna
MemberOlen cambridge ülikooli doktorant. )) Aga TÕSI, “seda” ei pea tegema öösel ja täis peaga herr Bonsuna ja ma pidanudki ainult seda silmas. Lihtsalt sõpradega koos olla ja seda veidi napsusena, miks mitte? Loomulikult ei poolda ma mällerisse kaanimist. Ja on ka ju jobusid kes päise päeva ajal kainena idiootsusi korda saadavad, kõiksugu liiklushuligaanid jne…asi on ikka IJIMESES kinni, mitte öistes joomapidudes!!!Kõike paremat!
Dr Balancer
Ja on ka ju jobusid kes päise päeva ajal kainena idiootsusi korda saadavad, kõiksugu liiklushuligaanid ………………….
Täpselt nii, kõik sellised on TERETULNUD “Kalmus & Kiivikas” kasvatusasutusse!
Kui kunagi selline peaks loodama. Võiks, sest vaja oleks.
Bonsuna
MemberJa mis õppeaineid te ka pakute?
Bonsuna
MemberHuvitav, kaua need õpetajad seal vastu peaksid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seni kuni kord “majas”.

Bonsuna
MemberKallis Bonsuna!Kirjutan sulle kuna tahan avada su silmi. Miks peaks üks noor inimene öösiti ainult magamisega tegelema? Noorus on ju aeg, kus tuleb lõbutseda, elu nautida, möllu panna. Et vanas eas oleks ikka mida meenutada!!! TÕSI, kui iga jumala päev ja öö elada korraliku munga elu, magada süüa kellapealt, arenevad lihased märgatavalt paremini, Kuid!!! nii magatakse oma elu lihtsalt maha. ELU ON ELAMISEKS ((, ehk siis, elame ju vaid korra, osake elu nautida!!! Ikka parimat soovides
Dr. Balancer
Just Hr. Dok. ELU ON E L A M I S E K S ! ! ! Elage ja laske teistel ka elada, kahjuks on noor inimene tihti nii rumal, et teiste eludega arvestada ei oska, ei tahagi. Seepärast peavad vanemad teda korrale kutsuma (kasvatama vastavalt) . Kui sellega hakkama ei saada maksu trahvi sigaduste eest. See kui noor inimene öösel magab ei ole mitte munga elu. See mis Teie Hr. Dok. selle all mõtlete, seda ei pea ilmtingimata tegama öösiti ja täis peaga. Või kui siit edasi mõelda, siis justnimelt sellepärast ongi meie noorsugu pool idiootne.
Hr. Balancer, millises ülikoolis Teie õppisite. Tekib kuri kahtlus, et olete oma diplomi ise võltsinud või siis ostnud.
Muidu aga kõike ilusat!
AutorPostitused