Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberAga vaidle parem minuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
OK. Küsin esmalt mis on näiteks sportlase (või ka mittesportlase) jaoks liigne fruktoosi kogus ööpäevas, mis hakkab põhjustama rasvumist ja on kahjulik maksale?
Vastan ise ka, vähemalt arvan nii: Sellist kogust ei saagi keegi määrata ja seda ikka sellesama individuaalsuse pärast. Mis ühele palju see teisele talutav jne.
Mis oli minu eesmärk kui hakkasin siin ja ka varem mett tavasuhkrule propageerima oli see, et valdaval osal inimestel kellel probleeme ülekaaluga, on liigne magusaisu. See aga rahuldatakse just selliseid tooteid manustades mis sisaldavad tavailist suhkrut. Siit järgneb kiire insuliini tõus veres ja mis sellega kaasneb peavad huvilised ise välja uurima. (tagajärg ongi see põhjus miks ma siin häält teen) See, miks aga selline magusavajadus inimestel tekib on juba natuke teine teema ja kuulub alapelakirja “Ebaregulaarne ja tasakaalustamata toitumine” alla.
Jään endiselt selle juurde, et katsuge kogu oma magusavajadus rahuldada meega (kes muidugi sellele allergiline ei ole) . Kuna mees sisalduv fruktoos imendub verre aeglasemalt kui glükoos või tavasuhkur, siis mee tarbimise puhul olete teinud juba suure sammu selle poole, et korrastada oma tavatoitumist ja seeläbi tervislikku seisundit.
PS! Minu jaoks ei oleks ka 1 l. mett ööpäevas palju ja kahjulik. Kahjuks ei saa ma seda endale teataval põhjusel lubada.
Loomulikult ei saaks ma iialgi võistlusvormi kui ma niipalju mett sööksin, kuid tavainimese vormisolemise kriteeriume arvestades……… Oleksin ideaalvormis, tervises ja kaalus mees.
Soovitan võimalusel sinulgi OldMan süüa mett. Samas usun, et sa teed seda niigi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberFruktoos ja glükoos käivad ka suhkru alla, monosahhariidid, oligosahhariidid ja kõik lihtsamad süsivesikud on suhkrud.Keskmise mee koostises on 38% fruktoosi ja 31% glükoosi, lisaks veel väiksemas koguses teisi suhkruid.Ok ma ei hakka sinuga vaidlema, siiski suhkur, frukroos ja glükoos on kõik erineva imendumiskiirusega. Sealt ka vahe miks SUHKRUT ÜLE TARBIDES lähed pekki, mett aga süües mitte.
Samas nii nagu ütleb Indrek Otsus valkude ületarbimise kohta, et ANTIIKMÖÖBLIGA POLE MÕTET AHJU KÜTTA, siis mina ütleks sama mee kohta. Kui aga pappi on siis palun küta oma ahju või lennukikütusega.
Bonsuna
MemberMesi on ju oma 80% puhas suhkur.Apteekides müüakse ka sellist asja nagu õietolm, sisaldab kõiki häid aineid mis mees leidub ja rohkemgi veel.Kui arvad, et mesi on 80% suhkur siis oled sa ikka päris loll,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või ostad sa mett mõne spekulandi käest kes mee suhkruga ära solgib. Mesi ja suhkur on ikka väga erinevad asjad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberNo ütleme et mul on see üle läinud ,mul tuli meelde et kui mul oli põlvetrauma siis kontrollisid arstid kõik üle ,sealjuures ka SÜDAME,arst ütles et südamega on kõik korras ,terve ja noor süda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see kindlasti roiete vahel olevast närvist ,tekkis vaid siis kui olin imelikus asendis ja hingasin sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahelihase kerge põletik või venitus. Hoidke ennast just nüüd sügisel peale trenni soojana. Olgugi, et võib tunduda palav peale trenni, võib juba väike tuuletõmme sellise asja põhjustda. On endalgi algusaastatel peale treeningut sama asi esinenud ja mitmel-mitmel mu tuttaval samuti. Valu kaob iseenesest vähamalt nädala jooksul.
Suhtuge oma tegemistesse profesionaalselt!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberLugesin ka Eesti terviseajakirjast selle kohta ja pidavat soodustama jah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naerda ei ole siin midagi. Kõik kes on minu soovituste järgi toituma hakanud ja ka mett sealhulgas igapäevaselt kasutab, on näinud mis juhtub.
Mesi on fantastiline toiduaine.
Olen kunagi ise söönud öö jooksul 0,5 l mett, seda pikema aja vältel ja mingit pekki minemist küll ei märganud, sinna juurde läks ka poolteist, vahel kaks pätsi saia.
Pekkis pole ma aga kunagi olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida aga õhtusöögiks enne magamaminekut soovitada inimesele, kes treenib regulaarselt?
Munavalged või kohupiim, mõni viil sinki, mõni viil teraleiba, tee meega. Seda võib julgelt süüa vahetult enne magamaminemist kartmata, et midagi liiast saab.
Endal lisandub sellele veel 1-2 õuna.
Bonsuna
MemberMiks on viimasel ajal nii, et teemad lihtsalt suletakse Hr. Rebase poolt…
Teema mida praegu loete on Kanteri auks ja temale õnnitluste jagamiseks tiitli puhul. Mingid haiged vennad aga peavad hakkama siin oma kurba lapsepõlve välja elama. Kahju muidugi, et teie kasuisa teid sexuaalselt kuritarvitas ja ema 15 aastatsete poistega magas, mis seal enam.
Tekib kange tahtmine kellegil kedagi kritiseerida, maha teha siis olge nii kena ja istuge oma kodus peegli ette, siis oleks ka nagu mõttekaaslane ja andke tuld!
Bonsuna
MemberKiiruse ületamine pole mingi asi , aga see kuidas ta küsimustele vastab…Nüüdseks pole Arnoldi jutus häda midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame , et Värnikule tuleb ka ajaga mõistus pähe.JUST! ! !
Bonsuna
MemberMaailmameister on ta küll , aga siiski ta võiks veidike taibukam olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ei ole kõigile seda taibukust antud, samas ei saa kunagi võita mees kes on loll.
Kui siis ainult lolluse maailmameistrivõistlustel.
Samas, et tea me keegi kui taibukas sa samakamees ise oled. Äkki tuled ka kunagi MM-ks ja pool aastat hiljem jääd politseile kiiruseületamisega vahele. Meie armas meedia teeb siis sinust kohe jobu, kes ei saa aru, et oma tegevusega ei ohusta sa mitte ainult ennast vaid ka teisi.
Iga ala maailmameistrilt võib midagi õppida aga me ei pea õppima seda mida ta valesti teeb.
Ei olnud ka Arnold Schwarzenegger oma hiilgeajal mingi kullatükk. Ometi on ta eeskujuks väga paljudele ja seda siiani.
Bonsuna
MemberVõitjate üle koht mõista ei ole sünnis. Värnik on ja jääb alatiseks maailmameistriks. Seda tiitlit-kulda ei tuhmista ka hilisemad ebaõnnestumised. On milline ta on, napsu ja naljamees, aga ikkagi maailmameister. Eesti meedia viga ongi selles, et kui kuulsusel midagi viltu läheb siis tehakse ta kohe maatasa, nagu inimene ei võikski eksida. Nagu maailmameister ei olegi inimene.
Hetkel me ei tea keegi kuidas tal nüüd läheb, Aga mis ütlevad tema kritiseeriad siis kui ta jälle võidab. Kunagi ei tea, tuleb see vise välja, on ta jälle nr.1 Siis on ta kõigi silmis jälle supermees.
Ärge olge nii kurjad, eriti teie kes te ise ligilähdalegi Värnikule spodisaavutuste poolest ei jõua.
Isiklikult soovin, et tal see MM korda läheks. Ootame, vaatame.
………. Alles see oli kui meedia tembeldas Kanteri nõrganärviliseks, et ei pea suurvõistluste pingele vastu.
……….Või Erki Nool oma esimesel olümpial katkestas, siis ütles Toomas Savi, et lollimat sportlast ei olegi kui Erki. Hiljem aga oli mees sunnitud need sõnad unustama. Loomulikult ei hakanud Erki talle neid meelde tuletama, kuid eks Savil tuli oma mulisemise pärast häbi kindlasti tunda kui Erki olümiavõitjaks tuli, kindlasti juba varemgi.
Bonsuna
MemberVäga võimas, Eestis üks Maailmameister juures! ÕNNITLUSED!Väike parandus, siiski Gerd Kanter mitte Gert!
Ok, minu vabandused.
Bonsuna
MemberNõges sisaldab üsna rogkelt rauda, kellel selle puudus see saab sealt abi, võib nii toorelt süüa, salati sisse tükeldada kui ka teed teha. Kõik variandid on head. Üle ei maksaks aga nendega pingutada.
Bonsuna
MemberKes mäletab sellist noort nagu Artur Scotter. Võitis 2004 aasta noortes Eesti meistritiitli ja 2005a karika. (vist ei eksi aastaarvudega), surus 14 aastaselt 90kg. Mitte nii kõva piss nagu Ain Kimber
“> aga tubli ikka. Artur on nüüd juba 2 aastat jalgrattur ja tal läheb sealgi väga hästi.Bonsuna
Member……………….”Jah, ainus nõrk koht on selle juures juba varem mainitud kitsaskoht – kas see, mis hetkel toimub, on tagajärg tegudele või eeldus tulevikus toimuvatele sündmustele.”………………..
Pakuks, et nii üks kui teine, mingi versiooni kohaselt oleme me siin kõik selleks, et õppida, et saaks üldse üle minna järgmisesse etappi. Mõni “hing” pidi jäämagi sellesse maailma st. ikka uuesti ja uuesti siia inimesena sündima. Antud versiooni järgi ei ole nii, et teed halba oled järgmises elus loom, puu või suisa kivi. Oled siin etapis kinni seni kuni õpid oma vigadest. Nagu vang, nii kirjutasin ma ka kunagi oma blogis natuke sellest. Arutlesin pigem.
Bonsuna
MemberKes seda nüüd oskab täpselt öelda kuidas need asjad tegelikult toimivad, siiski tundub, et üsna palju on siin ka sellist mis tõesti võib õige olla. Kui oled näiteks 15 aastane, siis tundub enamus kui mitte kõik sellest pläma. 20 -selt oled üht teist juba kogenud ja hakkad mõtlema, et midagi siiski on, et kõik pole nii must-valge või pigem värviline-lilleline kui varem paistis. 30 -selt oled juba veelgi rohkemaga nõus sellest tekstist.
Olen hetkel 36, pole kaugel ka 37 eluaasta ja võin öelda, et päris paljud asjad just nii on või vähemalt võivad nii olla.
Selge on aga see, et head tehes saad selle mitmekordselt ja üsna ruttu tagasi. Halba tehes see sulle kohe tagasi ei tule, antakse nagu aega, et äkki saad ise aru ja parandad oma vead või suhtumist teistesse. Kui seda aga mingi aja möödues ei tule siis hakkab sinuga juhtuma seletamatuid asju ja ainult rumal inimene võib siis selle kohta öelda, et näe krt. ei vea kohe mitte või lausa nii, et mind oleks nagu ära neetud.
Tegelikult, olen selles täiesti veendunud, et elus kehtivad täiesti kindlad reeglid, mulle meeldib neid nimetada LOODUSSEADUSTEKS. Tõsi, me ei oska kõike seda seletada ja tihti võib kannatada näiliselt täiesti süütu inimene. Sel juhul aga võibki olla tegemist eelmises elus tehtud rumalustega, mille eest nüüd tuleb maksata. Maksta, et äkki siis nüüd õpid. Ja kui ei siis võib saada ainult halvem, või mine tea, halb võib saada olema hoopis teie lastel või lastelastel.
Mida aasta edasi, mida vanemaks saan, seda rohkem ma sellele mõtlen ja ÜRITAN oma elu elada nii, et olla kasulik teistele, kasvõi natukenegi. Vähemalt nii, et kui vähegi saad, on sinu võimuses, siis aita teist, isegi siis kui sulle mingil põhjusel võib tunduda, et ta ei ole seda ära teeninud. Aidake, jätke kohtumõistmine LOODUSSEADUSE või ükskõik kuidas seda nimetada, otsustada.
Usun, et see miski ei eksi kunagi.
Bonsuna
MemberLoomulikult copytud. Panin selle siia ülesse, et kuulda mis teised sellest arvavad. Pold küll plaanis võõraste sulgedega ennast ehtida.
“> -
AutorPostitused