Bonsuna
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bonsuna
MemberMulle on siiamaani arusaamatu mille järgi määrati Abrossimov paremaks, vorm oli ju suht udune?
“>Ma tean aga ei ütle. Sina aga olid parim kolmest eile see kindel. Kogemused siin nüüd küll Abrossi puhul kusagilt välja ei paistnud. Kogenud kulturist sellise vormiga meistrivõistlustel lavale ei tulegi. Aga “nutta” pole midagi. Noorte päralt on tulevik niinaa. Edu sulle!
Bonsuna
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?automod…g&blogid=75
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
MemberJuuniorite absoluut – Mikk RaudseppNaiste bodyfitnessi absoluut – Christina Alev
Meeste klassikalise kulturismi absoluut – Imre Vähi
Meeste kulturismi absoluut – Ott Kiivikas
Noored -70kg
Rainer Neemsalu – 1
Silver Eensalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Paul-Eerik Rosenberg – 1
Siim Veri – 3
Kert Uppin – 2
Juuniorid -75kg
Aimar Kuusnõmm – 2
Indrek Lemmats – 3
Kristjan-Johannes Konsap – 1
Juuniorid +75kg
Mikk Raudsepp – 1
Taavi Merisalu -2
Klassikaline Kulturism -180cm
Imre Vähi – 1
Harri Indus -3
Maikal Pikalev -5
Siim Savisaar -4
Marti Taru – 2
Klassikaline Kulturism +180cm
Amin Tadayon – 5
Leinvald Jüri – 1
Martin Münz – 3
Indrek Viska – 2
Lennart Männiste -4
Mehed -80kg
Siim Sammalkivi – 3
Rain Kuusnõmm – 1
Andrey Abrossimov – 2
Taavi Talah – 4
Mehed -90kg
Ott Kiivikas – 1
Mehed +90kg
Aleksandr Aleksejev – 2
Janar Gröön – 1
BodyFitness -163cm
Julia Dunik – 3
Marina Sakutene – 2
Helen Liiva – 1
BodyFitness +163cm
Sandra Järv – 4
Christina Alev – 1
Annika Summel – 2
Jaanika Saareleht – 5
Tiina Porgand – 3
Fitness
Natalia Nazarenko – Kiivikas – 1
TOP 6 ABSOLUUT
1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Mikk Raudsepp
4.Jüri Leinvald
5.Andrei Abrossimov
6.Janar Gröön
Mehed +90kg
Aleksandr Aleksejev – 2
Janar Gröön – 1
Mingi nali v??? Ma hakkan matemaatika õpetajaks kui nii peaks minema.
“>september 30, 2010 at 9:56 e.l. in reply to: Raju 6 tuleb! 23. oktoober, Tartu A. Le Coq Sport spordimaja #260864Bonsuna
MemberKalmus sa võiksid ju teha Pudsianowskit…. ehk esindaksid kulturiste MMA -s, vähemalt enne esimest matši saaksid tähelepanu nii et vähe ei ole….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koos sinuga ringi OTT. Miks ei, kulub sullegi tähelepanu värskenduseks ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Kalmus Kiivikas jälle karvupidi koos!” Mh ah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2010 at 10:25 p.l. in reply to: Raju 6 tuleb! 23. oktoober, Tartu A. Le Coq Sport spordimaja #262899Bonsuna
MemberBonsuna
MemberPigem oli tegu hetkelise lihaskrambiga, kui valu käimisel pole ei ole sul seal mingit rebendit. Ei mõista ka seda miks peaks jalatrenn ära jääma. Omal oli suht korralik parema sääre rebend 6 aastat tagasi, jalg läks siniseks ja paiste. 2 päeva hiljem oli jalatrenn, Kõik harjutused said tehtud tavapäraste raskustega. Natuke kohanemist vajas, aga oli võimalik suhteliselt hästi säär välja lülitada tööst. Tõsi, eks ta tunda andis, aga no ei midagi ületamatut. Ainuke jama oli see, et kõndida ei laskunud pea kaks nädalat normaalset. Seega valu pole, pole vaja muretseda, seda enam kui kõndides ka tunda ei anna. Ei jäänud isegi mingit märki sellest hiljem , et talle rahu ei andnud. Pilt tehtud 2 aastat peale vigastust.
Bonsuna
MemberMida süüa tervislikku siis, kui eelarve on kuus umbes 1000.- ringis ? Praegu söön enamastii praemuna/keedumuna, karahelbeputru, kartulit, jahukastet, tomatit-kurki, aeg ajalt mõni puuvili, kodujuustu vahel, leiba…ja noh selliseid tavalisi koduseid toite- tatart mingite pihvidega jne. Aga väga tüütu on. Ehk on kellelgi retsepte, mis sisaldavad lihtsaid ja ODAVAID asju, aga samas on huvitavad ja ka tervislikud. Ma ei ole tgelikult eriline kokkaja, elan ühiselamus ja meil puudub ka ahi. Tundub, et tahan võimatut, aga noh äkki oskate aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lugupidamisega
K
Taimne valk. Mina sellele seda olematut raha küll ei kulutaks. Pealegi kes jogurti kinni maksab? Organism omastab taimsest valgust 20% heal juhul. Ok, elu hoiad sees jah aga trennimeest 1000.- kuus kindlasti ei ole siis. 33.- päevas toidule!?!?! Njaa
Tee turule- odavaim valk ja samas tõeliselt täisväärtuslik, KALA. Lõhet selle eest ei saa aga värsket räime päris hea koguse. Saad omale veel kartulit osta, liiter piima (veel) ja ehk jätkub ka poole leiva jaoks.
Turg on koht kus pead igaljuhul ringi vaatama. Kindlasti on seal odavam kõik kui ükskõik kus mujal.
Bonsuna
MemberKõige muuga suht kursis. Ivo on tegija, ei kahtlegi. Huvitab vaid kes on video autor. V hea esitlus!
Bonsuna
MemberIsiklikult Marek Kalmust ei tunne, aga erinevate avalike suhtluskanalite vahendusel on ta jätnud endast tugeva mulje, et mehe vaimne areng jäi sinna kuhugi 12 a poisikese vanusesse pidama, kui ta jõusaalis kükkima hakkas (üks foorumis levinud pilt).See pilt on tehtud 8 aastaselt, seega veelgi varem jäi nn areng pidama. Aga jah, terane oled, mitte kõik ei ole seda ära tabanud. 10p.
Bonsuna
MemberIlmselgelt Kalmuse käekiri. Hiljuti süüdistas ta Kiivikat selles, et viimane varustas teda keelatud ainetega. Jäi mulje, et kõigil neil kolmel korral mil ta vahele on jäänud on Kiivi võistluseelsel õhtul süstlakarbiga külas käinud. Vot, ja nii konkurent eluaegselt kõrvaldatigi
Annika Summel!
Väga häbiväärne on sinu käitumine antud juhtumi raames politseiametnikuna.
Saades teada kuriteost, oled sina ju koheselt kohistatud reageerima. Miks sa ei teinud ametlikku kuriteateadet? Teadmiseks sulle ja teistele:
§ 194. Ravimi ebaseaduslik levitamine
(1) Ravimi ebaseadusliku valmistamise või ebaseaduslikult valmistatud ravimi üleandmise või vahendamise, samuti ebaseaduslikult valmistatud ravimi valdamise eest üleandmise eesmärgil, kui puudub käesoleva seadustiku §-des 183 kuni 185 sätestatud süüteokoosseis, –
karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.
(2) Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, –
karistatakse rahalise karistusega.
§ 195. Kallutamine dopingu kasutamisele
Ravimi väljakirjutamise eest kasutamiseks dopinguna spordis, samuti ravimi dopinguna kasutamisele kallutamise eest või ravimi dopinguna manustamiseks üleandmise eest –
karistatakse rahalise karistusega.
Seega!
Mina Nurmsalu asemel annaks kogu pundi kohtusse laimamise eest. Taotleks avalikku vabandust ja moraalse kahju hüvitamist.
Summelil soovitaks minna politsei sisekontrolli ja kirjutada enda kohta avaldus, et teda karistataks kuriteost teada saades sellest mitteteatamises.
Sa unustasid profiili pildi endast panna tormituul. Panen selle siia sinu eest. Pole tänu väärt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna
Memberma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti.No see on sul jah krooniline lausa ju.
Bonsuna
MemberOh püha lihtsameelsus! Mille kohta ma hetkel seda ütlen on samuti vaid mõistusega olenditele arusaadav.
U S K U M A T U!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Bonsuna
MemberKas bonsuna.com pole mitte see koht kus alati “kõvast kütusest” palju juttu on olnud? Muuseas jagatakse noortele/vanadele õpetussõnu kuidas üht või teist kuuri “ohutult” teha. Minu arust on see koht nagu “metsik lääs” – lõbus aga ohtlik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas pole?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Heh, no mine vaata kas on.? Ma ei tea küll, et meil seal midagi sellist toimuks mida mainid siin.Bonsuna
MemberSiinkohal pean tunnistama et tegu on alatu laimuga…nimelt otsustasin ma Bonsuna Team-st lahkuda ja üle kolida Fitness.ee mille peale Hr.Kalmusel ja Jokeril hari punaseks läks ja muutusid kadedaks..siis otsustati mulle omamoodikätte maksta et tehtiminust selline alatu laim et mind on Team-ist välja visatud keelatudainete müümise,propageerimise ja ma ei tea veel millepärast…polex uskunud et Team-st lahkumisega konkreetselt situtakse täiesti alusetult mu maine täis…uskumatu…Kulla sõber, mille peale kadedaks? Ehk selgitad? Ma olen ju samapalju siin nö Fitness.ee s kui sina. Miks mina või Joker kade peaks olema? Või noh ok, oled nüüd FITNESS.EE s, mis edasi siis saab? Ootas sind keegi siia? Hakkad nüüd võistlema Eesti meistrikatel ja karikal ? Ok, kui hakkad siis lõpuks ometi oled õiges kohas. Muidu muudkui valmistud ja valmistud millekski aga ei saa kunagi valmis. Mul hea meel su üle, et oled ennast leidnud. Ausõna.
Bonsuna
MemberNjaa. Ma sooviks ka nö “enda pilte IFBB kodulehel näha”. Sinu tulemus Euroopakatel on minu arust Siiani ootamatu ja väga suur hüpe edasi. Ise tahaks ka juba välismaal õnne proovida. Mitte et ma kohe medalite peale välja läheks. Ja seda ütlen ma mitte pessimistlikus toonis vaid see on minu arust puhas reaalsus. Samas sageli tundub isegi pikka aega alaga tegelenute puhul, et ainuke asi, mis neid tagasi hoiab, on nemad ise. Nad on spordiala dogmadesse nii takerdunud, et on juba unustanud, mis unistustega nad alguses sellega tegelema hakkasid. Liiga palju usutakse reegleid a la “üle kilo lihast pole aastas võimalik kasvatada”, “pärast 21 eluaastata enam ei kasva”, “kui geene pole antud, siis edu ei saavuta”. Muidugi on geneetilised eeldused kulturismis/fitnessis olulised, kuid juba lapsepõlvest saati võib näha, kuidas andekad indiviidid ei viitsi alaga tegeleda. Neile ei paku see pinget ja nii võivadki edu saavutada need, kellel on püsivust ja töötahet. Jama on selles, et need pessimistlikud treenerid ju mõjutavad oma õpilasi. Muidugi oleneb inimesest, kas tal on ikka nii palju iseloomu, et geneetilistest puudustest üle olla või ei. Täiesti andetut sportlast fanaatiliselt alaga tegelema ja kõike muud tahaplaanile jätma vast ei tasuks julgustada. Samas tulevikku ei oska keegi ette näha ja kohe eos teiste unistusi lämmatada pole mõtet. Kui ala pole sobiv, siis saab sellest varem või hiljem aru. Trenn tuleb aga ikka kasuks.Ühesõnaga kui Sa paari aasta pärast oma entusiasmi säilitada oled suutnud, siis ma usun Sinusse.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes samad sõnad sulle väikemees.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sul õnnestub järgneva 10 aasta jooksul Eesti absl meistriks tulla siis ma vb isegi hakkan juttu tõsiselt võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused