bond
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bond
Member6 kuud tagasi põrutasin jalgu, mäest alla joostes ning peale seda tegin 7 km sõudeergomeetril, mis oli valulik, ning sellest ajast peale on põlved valusad. Olen söönud artrostop tablette, kuid märgatavat mõju need ei avaldunud. Nõrgalt sörkida saan, kuid vahest annab valu ka sörkides tunda ning ka rahuolekus õrnalt(kõndides ka). Kui käega õrnalt põlvekedera alla lüüa, siis on hell tunne. Röndken oli korras. Ka selg on mul tugevalt haige, kuid selg ja põlved ei ole minupuhul seotud. Kas keegi oskab öelda, mis põlvedel viga võib olla ning mida teha? Ette tänades!!!
bond
MemberTänan tarkade nõuannete eest!
bond
Membergmaster, kas sul ka nimmepiirkonda valu lõi? Kas vigastusega suutsid trenni teha? Kas saad nüüd tugevat füüsilist tööd teha, ilma et selg pärast ei valutaks? Kui kaua peab umbes arstide vahet sõitma ja kui kulukaks võib ravi kujuneda minimaalselt sinu hinnangul, näiteks kui ma teeksin harjutusi hiljem kodus ja käiksin ujumas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bond
MemberPoksides, “tiivaluu” taga, algul oli valu ühelpool, arvasin et lihase rebestamine, kuid aja möödudes läks valu ka teisele poole selga. Poksisin täie jõuga kotti, ilma sooja tegemata ja ruumis oli u. 10 kraadi. Valu tekkib äkilisi liigutusi tehes või siis kui koormust selg saab. Valu jääb suhteliselt kauaks ajaks, enne kui ära kaob, (mitu päeva- oleneb, mida enne teha sai) päris heaks ei lähe. Ka alaselg või istmikusse löövad valud näiteks, kui kükki teha vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bond
Membertere jälle

Röndgen mulle juba tehti, aga midagi tarka ma sealt teada ei saanud. Otsest prognoosi ma ka ei tea. Perearst soovitab muudkui fastumit, mis valu ei leevenda. Kas MRT on 100 prot. viis vigastuse olemuse selgeks tegemiseks. Kas sina said vigastusest terveks ja kui kaua sa end ravisid ning kas valu lõi ka alaselja piirkonda? Mis oli otsene prognoos? Kas valud olid tugevad? Kas ujumine teeb head ja mis harjutusi sa mulle soovitaksid. Äitäh!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused