bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Membernt vähene puhkus, vale toitumine jne
bohemianrhapsody
MemberOleneb. Mulle on mõjunud hästi 12-20 kordust. Aga ka 4-8 kordusega võib tulemusi saavutada… Et siis ise pead vaatama kumb sulle hetkel istub.
bohemianrhapsody
MemberÜle võib treenida ka 2 seeriaga, see oeneb paljudest asjaoludest.
Õlad lähevad laiemaks trenniga, ainult söömisest vast ei piisa.
bohemianrhapsody
MemberNoored kuni 17-aastased, juuniorid 18-20.
bohemianrhapsody
MemberJah.
bohemianrhapsody
Memberaga nüüd tahaks M.M-ilt ise küsida et kuidas see toimumisproge koostamine täpselt käib. et kas selleks on vaja kindlasti inimest näha? ja kas see inimene peab umbes ise üles laduma oma tavalise toitumise et oleks mille baasil koostada? näit nimekirja vastuvõetavatest toitudest. + et kuiapalju liigub jne. et ühesõnaga ehk M.M viitsib vastata et milliseid lähteadmei on vaja isiku poolt kes toitumisproget soovib ja kas on vaja inimnest silaga näha ja hinnata kah?ja siis veel et mis saab siis kui inimene saab proge kätte aga seda järgida vapse ei viitsi ja siis pärast hakkab ajama et umbes halb programm?
tänud.
Ma pole küll MM aga tean et mida rohkem treener teab seda parem. Mida vähem treener teab, seda sitem sulle. Ja kui sa maksad toitumiskava eest ja sa seda ise ei järgi siis see on sinu enda asi, treeneril on ju pohhui.
bohemianrhapsody
MemberJalgade tõstmine rippes, lamades jalgade tõstmine jms…
bohemianrhapsody
MemberMa pole mingi suur vend, aga nt paar aastat tagasi poleks keegi arvanud et ma võiksin olla Eesti meister kulturismis. Kõva töö 24-7 iga ilmaga aastaringselt, küll lihas tuleb.
bohemianrhapsody
MemberMa saan aru küll jah mida sa mõtlesid. Siiski arvan et negatiivsed on alhajale efektiivsemad, nt rinnalt surumisel lased kangi alla väh. 4 sekundit. Olen niimoodi kükke teinud kunagi, päris hästi mõjub.
bohemianrhapsody
MemberOlen mingi aeg teinud lõuatõmmete juures staatilisi, arengu üle ei ole kurtnud….. ise arvan et negatiivsed on paremad kui staatilised… aga noh eks igaüks ole erinev.
Arvan et päris algajal pole mõtet staatilistel.
bohemianrhapsody
MemberÜletreening.
Ja järgmisel päeval ei saagi lihas ju suurem olla kui enne trenni, sest siis alles lihas taastub (kasvab).
bohemianrhapsody
MemberMinu arust see ei ole jama ja minu arust on siiamaani rämpsu ohjeldamisega hakkama saadud.
bohemianrhapsody
MemberSa olidki siis see kes eile jutukas seda juttu rääkis
“>bohemianrhapsody
MemberNo nii, kuid eelpool mainitud on vist tehtud hakklihast ning siis lisatud sinna need toiduained, mida tarvis kotleti valmistamisel (muna, riivsai jne). Need kotletid ja pihvid, mida aga müüakse poes (rakvere, tallegg jne) on ikka mingi eri saasta täis. Mis seal kõik on… luumass, sojavalk, säilitusained jne. Ühesõnaga ema tehtud ikka paremad ja tervislikumad
“>hmm nämma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberÄra vaevugi neile selgeks tegema seda. Kui nende mõtteviis juba on selline, siis see jääb ka selliseks, kui nad just ise ei avasta midagi. Kui nad arvavad et proteiin on paha, siis las nad arvavad, nad ei hakka teisiti mõtlema.
-
AutorPostitused