bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Member“Atleetides” on see lugu jupi kaupa sees olnud.
bohemianrhapsody
MemberMa 6laringe kyll ei soovitaks, muidgi igayhe enda asi mida teeb. Aga jah, ettekallutatud 6lakehitused on head…
bohemianrhapsody
Memberjõutõmme, kükk, lamades surumine ja rohkem pole vajagi teha

Aega ajalt võib lõuatõmbed, rööbaspuud või sirgete jalgadega jõutõmbed sisse visata, ja raudselt on siis ka arengut näha.
bohemianrhapsody
MemberKas keegi on kasutanud või miks kasutamata jätnud Biolab`i Cahmpion 8 proteiinipulbrit?Olen seda 3,5kg ära söönud ca 7 nädala jooksul intensiivselt treenides kuid kaal ei ole suurenenud.
Kas võib olla probleem liiga väheses treenimises või hoopis liiga väheses toitumises. Samas söön täiendavalt ligikaudu 1500kcal ja kaalun natuke alla 70kg
Igaks juhuks mainin ära, et täiendavalt tarvitan ka l-karnitiini mis peaks leevendama kui mitte ära hoidma valgu muutumise energiaks seda siis rasva põletamise arvelt.
Tänud juba ette kui kellelgi on midagi tarka selle odavamat sorti valgukontsentraadi kohta öelda.
m.
Pole mingi ime, et sul kaal ei tõuse, vaata kui vähe kaloreid sa sööd.
Selle pasa asemel kuluta raha parem kanafillee peale.
bohemianrhapsody
MemberNo ei ole jah mingit tunnet, aga kui sa ikka aastaid paned lõpmata palju kollaseid, siis mine sa tea… Ega kui mõnikord rohkem tuleb, siis ei tohiks ju midagi juhtuda jah..
bohemianrhapsody
MemberMina keedan mune.kas pärast keetmist võtad munakollase ka seest välja?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtan jah, üle kahe kollase päevas ei söö.
bohemianrhapsody
MemberMina keedan mune.
bohemianrhapsody
MemberKopsud? Inglise keeles “lunges”? Lunges on ettasted v käärkükk vms
bohemianrhapsody
MemberPuuvilja ka, nt banaani
bohemianrhapsody
MemberMis faking HIT-i te seal saalis tund aega teete?? High Intensity – kõrge intensiivsus!
Ise tegin trenne nii 20 minuti kanti… Mike Mentzeri Heavy Duty süsteemi kasutasin, rind/selg, jalg, õlad/käed, jalg.
bohemianrhapsody
MemberÕlad on liiga nõrgad.
bohemianrhapsody
MemberKõigepealt pead teadma, mis su eesmärk on. Jõud, mass või reljeef.
Üldse tekib küsimus: Kui sa tead, mis sulle hästi mõjub; ehk siis treenid ja sul on arengut, siis miks peaks midagi muutma?
Ole tugev.
Aga eks Ott teab paremini, jälle kirjutasin tema foorumis..
bohemianrhapsody
MemberAeroobset. Hommikul tõused, lähed jooksed vms ja siis alles hommikust sööma. Ja peale trenni ka aeroobset.
bohemianrhapsody
MemberHIT on minu arust väga hea, kuid kogu asja miinus on selles et võib rasva minna, kui ikka korralikult süüa. Ma pole proff, aga minu hinnang on positiivne.
bohemianrhapsody
MemberSäärte kohta nii palju, et võib teha ka vaid 4 kordust, peaasi et oleks korralikult tehtud.
AutorPostitused