Skip to main content

bohemianrhapsody

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,246 through 1,260 (of 1,304 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Haarde tugevus #48217

Treeni käsivarsi rohkem. Jõutõmmet tee kergete raskustega ja puhta tehnikaga, eriti veel kui alles oled hakanud seda tegema.

Endal oli sama probleem, siis tegin farmers walki ketastega. Kettad kätte ja mööda saali ringi jalutama kuni sõrmed ei hoia ketast kinni

in reply to: jala lihas läheb krampi :( #47869

Njah… kas soojendus on ikka korralik? Tee veel venitusi. Nt kui saad sõida ratast mingi 15 min. ja venitamine, ei tea kuidas siis oleks…

in reply to: küsiks nõu… #47867

Unustasin mainida, et oli jalavigastus (reielihase rebend) ja ei taha eriti pingutada mõnikord veel valud tunda.

Selge pilt. Ja vaata et vigastus oleks ikka korralikult paranenud enne kui trenni hakkad tegema.

in reply to: kreatiiniga tekkinud küsimused #47866

Liigsest alkoholist tuleks nii või naa hoiduda. Mis mõttega sa üldse kreatiini raiskad, kui ei saa trenni teha…

in reply to: küsiks nõu… #47864

minu soovitused oleks: jalgadele tee rohkem, võta paar harjutust triitsepsilt ja biitsepsilt vähemaks. Seljale võiksid teha lõuatõmbeid, ja kui treeningstaazi natuke on võid ka jõutõmmet proovida (ja kükke jala päeval).

Kui rind sul enam ei arene siis võta vähemaks rinna harjutusi.

in reply to: 5 kanget #47862

Tulebki vaadata kriitilise pilguga, ainult et üldiselt läheb see kriitika liiga isiklikuks. Soovin teile edu ja vastupidavust.

in reply to: aidake teha kava #47789

Ma pakun välja sellise süsteemi:

Jala esiosa-rind-õlg-triitseps

Jala tagaosa-selg-trapets-biitseps-säär

Tundub olevat palju, aga kui suhteliselt tihti treenida (nt see kava 2 korda nädalas läbi teha) siis ei ole vaja väga suure mahuga teha. Nt paar harjutust lihasgrupi kohta, igat kolm tööseeriat. Polegi utoopia, sest ise tegin hiljuti nii.

in reply to: Pannkook ja vastlakukkel… #47322

Sry totra küsimuse pärast aga kas tõesti tasub paanikat tekitada mingisuguse vastlakukli või pannkoogi pärast. Ise ei suuda ka tihti sarnastele asjadele (magusad & suurema rasvasisaldusega) ei öelda ja õnneks pole veel asi väga hulluks läinud. Kaalu hakkas hoopis järsult tulema siis kui No1. ja kreatiini kasutama hakkasin.
    in reply to: kas keegi ? #47321

praegu teen ise üldiselt nii

1.Õla keskosa-triitseps

2.selg-õla tagaosa-käsivars

3.rind-õla esiosa

4.jalg-säär-biitseps

kõhtu vähemalt 2x nädalas, puhkepäevi võtan tunde järgi, tavaliselt 3-4 trenni on nädalas.

teRRRible: ma arvan et võiksid jala päeva eraldi teha.

in reply to: Kurnatuse meetod #47201

vabandan lolli küsimuse pärast aga mis see kurnatuse meetod on ? olex väga tänulik kui keegi seletax !
    in reply to: Valus muhk põlve all #47090

Ühel tüübil kes jalgpalli mängis oli ka mingi kont põlve all. Mõlemal põlvel vist. Ta käis igatahes opil ja see kont võeti maha.

in reply to: trenni kestus #47089

Oeh mul oleks küll kopp ees kui ma peaks 4 tundi rauda liigutama…. Täitsa pael, pool päeva läheb trenni jms peale ära… aga eks olen isegi kunagi 3-3,5 tundi trenni teinud, lõpuks ikkagi ei pidanud vastu algajana….

in reply to: Seeriatega väsin ruttu ära #46379

Kes käsib sul iga kord lisada raskust? Lihast saab ka kasvatada tehes sama raskusega kõik seeriad. Mina vahel hoopis vähendan raskust, sest loogiliselt võttes lihas väsib sul iga seeriaga üha rohkem, ning kui sa tahad massi puhul ütleme 6-8 korduse sisse jääda ning lihast maksimaalselt koormata siis peakski ju hoopis vähendama raskust. See oli lihtsalt näide. Ära ole numbrites liiga kinni.. ja mis siis et sa teed 15 kordust või 4-5 kordust, midagi ei juhtu ju.

in reply to: Trenn-mitu x nädalas? #45494

Minu arust 3x on normaalne keskmise inimese jaoks.

in reply to: mida süüa peale trenni? #45121

Mingi jah banaan ja kohupiim on ok. Ise olen veel vahepeal piima või petti peale trenni joonud. Maksumus on umbes sama nagu mingi sheigilgi, tulemus samuti.

Viewing 15 posts - 1,246 through 1,260 (of 1,304 total)