bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberKas 16 seeriat ca 8 ste kordustega on rinnalihastele liig.4*8 horisontaalpinnal kangiga.3*8 negatiivsel kaldpinnal kangiga.3*8 positiivsel kaldpinnal kangiga.3*8 positiivsel kaldpinnal hantlitega.3*8 horisontaalpinnal hantlitega lendamine.Arvan, et negatiivsel kaldpinnal kangiga võiksid välja jätta, kuna rinna alaosa saab niigi piisavalt korrmust.
bohemianrhapsody
MemberNo ma arvan, et ikkagi ülakeha tuleks ka treenida paraja mahuga. See aitab ka rasva põletada, kui teha pikki seeriaid ja intensiivselt.
Või kardate, et ülakeha lihsakond hakkab kasvama nagu umbrohi, millest lahti ei saa?
bohemianrhapsody
MemberKui kaal 70kg ja kaloreid 3000 on siis peaks juurde tulema küll, iseasi kui aktiivne sa oled. Vaata et iga toidukorraga ka valku saaksid piisavalt, nii 30g on optimaalne.
bohemianrhapsody
MemberOleneb sinu iseärasustest. Mõnele sobib 5-7 rohkem, kui 8-10. See mis sul on paremaid tulemusi andnud või mis tundub õige olevat, seda kasuta.
bohemianrhapsody
Memberhehe… ampullide söömine võib kõrvalt vaadates päris lahe paista…
“>sorry, lihtsalt pidin seda kirjutama
bohemianrhapsody
MemberJood selle joogi ühe sõõmuga alla ja banaani sakuskaks peale siis ei ole midagi tunda.
bohemianrhapsody
MemberKükk on hea ja mulle sobib ka madalate kordustega seda teha
Ise teen 3×3-6 ja mõjub hästi.
bohemianrhapsody
MemberHea et pildid üldse üles said
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberTõsine probleem küll…
Joo see vaht ära ja vsjo. Ma küll valku niimoodi raisku ei laseks minna et viskan ära vahu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberEga jah. Lee on öelnud nii, et elu on nautimiseks. Ehk siis kui pole vaja vormis olla siis süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Membermis sa selle viimase lausega mõtlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleksid selle teema läbi lugenud, saaksid aru mida ma mõtlesin või miks ma seda kirjutasin.
bohemianrhapsody
MemberMinu arust on lahe kui tüübid koos valmistuvad võistlusteks ja lasevad oma pilte üles panna. Norm ju kui saad jälgida arengut jne.
Ma ei saa sellest aru, et mis ufo pärast on vaja rääkida sellist juttu et 5 aasta pärast, 10 aasta pärast jne… Point on selles, et EKV toimub 1. mai 2005 ja seal selgub kes on kõva mees.
Igatahes ma loodan et neil kõigil läheb hästi võistlusel, kusjuures 2 kuud on aega veel areneda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja et veel siuke värk et ma pakun et Muc sööb dieedi ajal rohkem kaloreid kui siin enamus vendasid massi ajal.
bohemianrhapsody
MemberPS! ma andsin kunagi oma koerale piima ja vett segamini, isegi tema sai aru, et ma teen talle tünga. vaatas mind pärast tükk-aega altkulmu.Kui sinu koer juba niimoodi sind altkulmu vaatab, siis mina enam küll piima ei joo.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberReie esi- ja tagaosa lihaseid saavad enamus ühel päeval treenida, miks siis kätega teine lugu peaks olema. Tuleb ise välja selgitada mis parim variant on, tehes erinevatel aegadel erinevat moodi, see arendabki.
bohemianrhapsody
MemberPiim on hea… suvel tööl käies ei saanud pikemat söögipausi teha, aga üks pakk piima ja petti vahepeal ära libistada polnud probleem. Ja ongi 2 toidukorda olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused