bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberÜlikõva asi on see minu arust. See arvuti küll ei sobi kõigile, kuid kui mõni algaja küsib siin, et kui palju sööma jms peaks siis on hea see arvuti ette anda.
Mingi pildi ikka saab toitumisest.
bohemianrhapsody
MemberIga algus on tore. Astud saaliuksest sisse, higistad ja punnitad — musklid kasvavad. Kõik kiidavad su arengut, mnjaa. Pärast pesed ja toitud; tahad minna, et lõõgastuda ja puhata diivani äärel, aga.. Tulevad kurjad sõbrad ja tüdrukud, kes kutsuvad välja aega veetma. Karjub kuri ema, kelle arust on nõud pesemata; ja kurjal isal on terveks ööks kainet autojuhti vaja. Kuid sinuni on just jõudnud mõnus trennijärgne rammestus ning ka treeningkava näeb ette pikka-pikka uneaega. MIS SIIS EDASI SAAMA PEAB!?Pese nõud ära, saada isa ###### ja mine magama. Ja ennem pead pika loengu isale alkoholi kahjulikkusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberHehheee…. mina võtsin “Seal, kus on suur armastus, sünnib alati imesid.”(Willa Cather
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njah eks igaühel ole oma leivanumber
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberValisin ka “Sport kui elustiil”.
Kui neid teemasid raadios ette loeti, siis mõtlesin et mul on nüüd ###### asi, siis tuli 10. teema ja nägu kiskus kohe naerule. Loodan et õnnestus ka.
bohemianrhapsody
MemberSelle pead ise välja nuputama mis sulle paremini sobib. Ega suurt vahet ei ole.
bohemianrhapsody
MemberValku peaks organism igal toidukorral saama. Naised võiksid valku tarbida 1-1,5 grammi 1 keha kg kohta. See kogus päeva peale laiali jaotada nt 5-6 toidukorraks. Sobivad nt kana, kohupiim, kodujuust (rasvatud) jms. Siiski tuleks ka rasvu tarbida, n.ö. häid rasvu. Nt: oliiviõli, pähklid, mandlid jne. Rasva kaotamisel mängitakse süsivesikutega. Et kui kaal ei lange, siis võtad süsivesikuid vähemaks. Süsivesikutest sobivad liitsüsivesikud. Nt: riis, kartul, kaerahelbed jms. Süsivesikute kogus õhtupoole peaks väiksem olema (enne magamaminekut).
Hea oleks ka vitamiine võtta.
Mõned vihjed. Muidu leidub netis kõriauguni artikleid jms selle teema kohta, juba amazoni artiklite hulgas saab hea ülevaate rasva kaotamisest.
bohemianrhapsody
MemberRinnalt kükk ja hack-kükk on ka väga head harjutused.
bohemianrhapsody
MemberOlen kuulnud, et on olemas taimetoitlastest kulturiste. Sojavalguga kasvatavad lihast vms. Täpsemalt pole uurinud.
Ise arvan et on võimalik kasvada küll. Its all in your head.
Siiski, et see oleks maksimaalselt efektiivne sööksin pigem liha ka
bohemianrhapsody
MemberMis selles halba on, kui võrreldakse oma tulemusi teistega. Muidugi õlavarre ümbermõõt üksi ei näita veel midagi, ning lisaks on selliseid teemasid juba siin olnud minu teada.
bohemianrhapsody
MemberOk. Ega ma ei tahtnudki kellegi kallal norida, lihtsalt tekkis selline mõte.
bohemianrhapsody
MemberKuda aga surutakse raskusi üle 120+ kuklatagant ilma vigastusteta? Kas nood on siis mingi õnnistuse saanud Paavstilt või Babalt?Keegi polegi väitnud, et 100% vigastad end kui teed seda harjutust. Selle harjutusega kaasneb suurenenud vigastuse oht kui nt. kangi eest surumisel.
bohemianrhapsody
MemberPane endale sangpomm pähe ja tee kükke.hehe see oli hea
bohemianrhapsody
MemberSeda teemat nüüd jätkates… et mis te arvate, kui teha triitsepsile ainult kitsa haardega lamades surumist, kas see areneb ikka korralikult? Et siis kui siin väidetakse, et põhimõtteliselt oleks võimalik kõhulihast ainult ühe harjutusega korralikult areneda (mida oleks talutav ka laval näidata), et kui ma teen triitsepsile ainult kitsa haardega surumist, siis on triitsepsi mitmekülgne areng tagatud, kuna see on üks lihas?
Lihtsalt selline mõte tekkis.
bohemianrhapsody
MemberEhk siis pool tundi kangitrenni ja siis pool tundi ratast või sörki?Aga millal võtta valgukoks?bohemianrhapsody – millised olid Sinu kogemused ja tulemused H.I.T.iga?
Valgukoks võta siis, kui kogu trenn läbi on. Ehk siis peale aeroobset. Mitte et 30 min. kangitrenni, vaid vaata, et lihtsalt üle ei läheks, muidu see pole mingi kõrge intensiivusega treening.
Ise olen kasutanud M. Mentzeri “Heavy Duty” süsteemi põhimõtteid. Enamjaolt on see filosoofia, kuid väga huvitav. Alustades tahtsin oma jalad vormi saada, sest need olid tõelised makaronid all. Nüüd on jalad mu üks tugevaim külg.
Pluss on see, et on hea massi koguda ning palju aega jääb üle.
Miinus – üldine füüsiline vorm jätab soovida ning rasvaprotsendiga võib probleeme tekkida ning lisaks suurenenud vigastuse oht.
Igaühele see ei pruugi sobida, kuid mulle see mingi aja sobis. Jätsin asja katki, kuna ülakeha mul vajab suuremat koormust, kui see treeningsüsteem võimaldas.
bohemianrhapsody
MemberAeroobne oleks hea, kuna HIT-iga võib juhtuda, et lähed rasva, kuna treening kestab lühikest aega. Lisaks veel juba tervise mõttes, südamele on ka vaja trenni teha.
Kangitrenni HITi puhul pole mõtet üle poole tunni teha, see on minu arvamus.
AutorPostitused