bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberJah, kang külje peale kallutada ja ära lükata. Endal on olnud veel selline juhus, et ei jõudnud enam 1 sekundit kangi üleval hoida, et pukile panna, niisis hüppasin kuidagi alt ära, napilt jõudsin, muidu oleksin praegu pooliku peaga mulla all ilmselt. Ja kükke tehes oleks hea, kui oleks tõstepõrand. Õnneks mul siin on, muidu põrand oleks päris auklik.
bohemianrhapsody
MemberTegelikult kõige tugevam jõud on mõttejõud…… ja tahtejõud.
Tahtejõud ongi mõttejõud.
bohemianrhapsody
MemberTegelikult kõige tugevam jõud on mõttejõud. Kui sa tõesti usud millessegi siis see toimib.
Ise arvan siiski ka, et nendes reklaamides on rohkem valet kui tõde.
bohemianrhapsody
Memberkõhutantsu tegijatel ei ole ju trimmis kõhud … muidu ei oleks kõhtu millega tantsu teha
Täpselt.
Ja üldse need Teleturu või-mis-iganes tooted on ju troppidele mõeldud, kuidas saab üldse selliste asjade peale raha kulutada üldse. Pulli pärast prooviks küll seda paska aga ise küll ostma ei hakkaks. Kuid jah – eks kõik ole individuaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberSee on igalühel suht erinev, mingeid kindlaid numbreid on raske öelda, sest inimesed on erineva kaalu ja erineva ainevahetusega. Üldiselt on levinud jah, et umbes 3 tunni tagant peaks sööma 30-40 gr valku, siis arvatavasti osa sellest võib raisku minna, aga mina nii kindlalt ei ütleks.
bohemianrhapsody
MemberVõid ju proovida nii, miks mitte. Mis võib selle kava miinuseks olla: jalad ja selg lähestikku; enne rinna trenni on õla trenn, mis minu puhul oleks võimatu (2 päeva vahet, kuid siiski).
Aga proovida võib, äkki sobib sulle. Jõudu!
Ise teen muidu hetkel nii:
Õlg-trapets-käsivars
jalg-säär-kõht
rind-triitseps
selg-biitseps-kõht
bohemianrhapsody
MemberNeed ajugeeniused on arvatavasti sellised vennad, kes ei tea, mis on võistluseks vormi tegemine. A noh mis teha, las sitad kaagutavad, midagi paremat ei osata teha ju.
bohemianrhapsody
MemberSiiski esitatakse väga palju korduvaid ja rumalaid küsimusi, ei vaevuta ise otsimagi.
bohemianrhapsody
MemberKas keegi teab miks M.M ei voistelnud?Ma tean aga ei ütle
bohemianrhapsody
MemberTrääns ajab südame pahaks kui trennis peaks seda kuulama.
Metal on üle kõige.. Metallica, Rammstein…. eriti vanemad ja rajumad albumid.
bohemianrhapsody
MemberPäris põnev oli jah. Kõik need võistlejad võiksid sügisel ka võistelda.
bohemianrhapsody
MemberPole sellesse süvenenud, kuid niipalju kui ma seda vaadanud olen, on see tunduvalt parem ja mugavam kui eelmine variant.
bohemianrhapsody
MemberIse pooldan ka seda, et pigem kana ja riisi selle raha eest. Kui sa väga just pubreid pead ostma siis kreatiin ja valgupulber on hea. Mingit vahet pole mis nimega see valk on või kreatiin, peaasi et oleks vadaku valk.
bohemianrhapsody
MemberMul on poisipea.
AutorPostitused