bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberTere jõumehed.Olen 16 aastane nooremees, tüseda võitu. Kes peale 9. klassi eksameid tahaks kindlasti tagasi jõusaali minna. Nimelt eelnevalt sai käidud 1 kuu, kuid eksamid tulid peale ja polnud aega.
Arvan et tuleks kasuks selline ülevalt pool treening. Õlad laiaks kättesse jõud ning kõhulihased. Kuidas peaksin õigesti tegema. Et kui nädalas käin 3 korda ja viibin nii
60 – 90 minutit. Et see aeg saaks õigesti ära kasutatud. ( mida, kui palju jne. ) Kas söögi poolest peaks midagi ära unustama ning midagi rohkem jooma või sööma, et väike muskel ka kasvama hakkaks.
Loodan et saite minu probleemist aru ja oskate igati nõuanda.
Ette tänades.
Võta üks Oti treeningkava “tööriistade” alt, pane toitumine paika (umbes 5 söögikorda päevas, umbes 30 gr valku iga kord jne) ning pühendu sellele. Kõikidele su küsimustele leidub kindlasti vastus artiklites ja vanemates teemades, uuri ja puuri, siis saad mingi pildi ette.
Edu!
bohemianrhapsody
MemberNo siis kui mingi uus tont küsib mingi küsimuse, mille sarnane igal nädalal üleval on,siis vasta neile kui nii väga viitsid.
bohemianrhapsody
MemberKust 1 käe hantlit saab?See on küll päris hea nali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberEndal on nii, et tavaliselt näitab kõrget rõhku (ükskord ammu koolis oligi ülemine näitaja mingi 147 või 157vms), aga trenni ajal ja peale trenni on rõhk normis. Nüüd peale pikemat aeroobsega tegelemist ei ole probleemi.
bohemianrhapsody
MemberTäna on 13 ja reede, kes täna rinda teevad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Membernexus— nii kuum ajab pöördesseMind ka, tahaks maki puruks visata.
Bändide nimekirjale lisaks muidu veel Static-X.
Viimastel trennidel on mul peal olnud Metallica – …And Justice For All, soovitan. Magama igatahes ei jää selle muusika saatel
MemberÄra üle pinguta, mingit küünte hapraks muutumist mul pole. See, et ma ise teen nii, ei tähenda ,et teised peavad tegema. Söön piisavas koguses piimatooteid niiet kaltsiumiga ei tohiks probleeme olla, vähemalt siiamaani pole olnud.Trennis higistan ma üldiselt niikuinii, ei kujutakski ette trenni kuivana?
Ma higistan ka trennis niisamagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kohvi olen enne jonud, siis olen ikka konkreetselt läbimärg.
Mul igatahes kohvijoomine higieritust ei mõjuta.
bohemianrhapsody
MemberOsta Fat Burnerit, seda uut jooki. Muidugi on seda mõtet teha, kui toitumine ikka paigas on.
bohemianrhapsody
MemberÄra üle pinguta, mingit küünte hapraks muutumist mul pole. See, et ma ise teen nii, ei tähenda ,et teised peavad tegema. Söön piisavas koguses piimatooteid niiet kaltsiumiga ei tohiks probleeme olla, vähemalt siiamaani pole olnud.
Trennis higistan ma üldiselt niikuinii, ei kujutakski ette trenni kuivana?
bohemianrhapsody
MemberVaatsin seda teksti, mille lisas siia bohemianrhapsody, kle ole hea ja lisa kust raamatust sa selle võtsid!(Mina tean, aga kas ka teised) peale selle, kas sa ka tead selle jutu sügavamat mõtet ja eesmärki?????Ei võtnud raamatust, võtsin selle http://www.pihi.net. Üks nõmedamaid ja naljakamaid lehti minu arust.
bohemianrhapsody
MemberIse enne trenni joon 0,5-1 L kohvi, päris hea poweri annab sisse. Trennile mõjub ilmselt hästi.
bohemianrhapsody
MemberZiletiga raseerimine pidavat karvakasvu kiirendama ja karvad pidid tugevamatena uuesti kasvama
Ei ütleks küll, et vohavad karvad nüüd. Lihtsalt sitt on kui need tagasi kasvavad.
Kui sa mingi kogu aeg ajad siis võib-olla jah hakkab rohkem kasvama.
bohemianrhapsody
MemberNäiteks zhilett.
bohemianrhapsody
MemberMahatma Gandhit ei tahtnud panna vä?
bohemianrhapsody
MemberMa ei saa su poindist eriti aru… Sa peaksid iga toidukorraga valku ja süsikaid saama.
-
AutorPostitused