bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberMinul on igatahes jalad paremini arenenud, kui olen neid treeninud 2x nädalas.
Jooksmine massile just hästi ei mõju
bohemianrhapsody
MemberKas algajate kavas saaks asendada mõne teise harjutusega ‘Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril’ ? Ma ei tea, kas mul tehnika vale, aga väga vastik on seda harjutust teha. Mingi nõks käib reie tagaosast läbi iga korduse peal ja jõuan mingi 5-10 kg-ga seda üldse teha ainult…
bohemianrhapsody
Memberolen kuulnud, et kartul olevat kõige mõttetum toit üldse …on see väide tõene?
ja milline toit oleks siis mõistlik?

Jah.
Kapsas on minu arust väga mõistlik.

bohemianrhapsody
Member70 kg kehakaalu juures tegin 140×2, rohkem pole eriti proovinud. Vanus 19, pikkus 170.
bohemianrhapsody
MemberIse hetkel alustasin sellist süsteemi katsetama:E. Rind,biitseps
T. Aeroobne(30-45min.)
K. Jalad,säär,taga osa
N. Aeroobne(30-45min.)
R. Selg,trapets
N. Aeroobne(30-45min.)
R. Õlg,triitseps
L. Aeroobne(30-45min.)
P. kava algusest peale
Ma ei saa küll *****gi su kavast aru. Et nagu jaotus on kahe nädala peale ja pärast esimese nädala reedet tuleb 5 puhkepäeva või : )
Reedel ju nagu üldiselt ikka, nädalalõpp ja väiksed õlled, siis võib tõesti juhtuda, et järgmisest nädalast võib pool ära kaduda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberTunnistan üles, et dieedi ajal sõin öösel kartulaid ja torti, siiski ei takistanud see mul saamast Eesti meistriks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Member80 punga kukkus mul
MemberTundub olevat toode, mis sisaldab ohtralt soola. Pole ise näinud seda, lihtsalt pakun.
bohemianrhapsody
MemberKui sul toitumine pole paigas, siis ei aita ka mingi rasvapõletaja.
bohemianrhapsody
MemberVot selline teema et tahaks endal netist kasutaja pildi panna.kas siin sellist võimalust on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saada Rebasele meili peale.
bohemianrhapsody
MemberTo Baracus: Kle kus sa sellise lolli jutu võtsid?? Nu see jutt on ikka tõsiselt loll jutt nii et kui sul midagi tarka öelda pole siis parem ära ütle midagi.no aga igalpool räägitakse ju et kohupiim imendub aeglaselt kuni 8 tundi ja et lihavalk imendub ka aeglaselt . ja siis sellepärast juuaksegi hüdrolüüsitud vadakut et see laguneb/imendub hästi kiiresti. sa ise oled loll ja ei oska mu jutule vastu väita vaid hakkad kohe lolliks sõimama. tõesta siis et ma loll olen
Ta imendub aeglaselt, aga see ei tähenda et see imendub sul ja siis 8 tunni pärast on see kohupiim laksuga 30gr kuskil lihastes või ma ei tea kus.
bohemianrhapsody
MemberIlmselt ei andnud soovitud tulemust… muidu toimiks päris paljud nii praegugi ma arvan.
bohemianrhapsody
MemberSellel vennal seisab kohupiim 6 tundi ja liha 3 tundi kõhus ja peale trenni algab seedimine, võib-olla sellepärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberSa mõtled äkki ööseks tarbitavaid kaseiini valke…
Vaata, kus oleks kaseiini valk.
bohemianrhapsody
MemberHarjutuse vahel võivad natuke pikemad pausid olla.
Aga see pikemate seeriate teema – sellepärast peabki toitumine olema õige ja head taastusvahendid.
AutorPostitused