bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Member1-st kuust peaks piisama.
bohemianrhapsody
Membersuured tänud teile vastuste eest, selliseid nõuandeid oligi vaja. Nüüd tuleb neid hakata teostama. Hommikuse jooksuga on natuke jama kuna kell kuus on õues veel täiesti pime
bohemianrhapsody
MemberPaide Tervisekeskuses saab normaalselt jalga teha vähemalt (mida mekis minu arust ei saa).
bohemianrhapsody
Memberno põmtselt peaks olema võimalik samal ajal rasva maha võtta ja massi kasvatada, pead piirama süsivesikuid toidus ja võtma valku 1,5-2 grammi keha kilo kohta. Samas peaks päevane kaloraaz jääda defitsiiti, ehk siis olenevalt kehalisest aktiivusest peaks päevane kaloraaz jääma sinna 2500-3000 kcal kanti. Tee nii ja vaata mis juhtuma hakkab, kas kaob rasv ja kasvab lihas. Ei soovitaks ise kumbagi kasutada, ei fat burnerit ega massilisajat, fat burner on üks kahtlane asi ja massilisaja sisaldab süsivesikuid suuremalt jaolt imo, pigem kasuta proteiinisegu mingit, No.1 või whey lemonMiks see FatBurner üks kahtlane asi on? Kuidas saab kaloridefitsiidis lihas kasvada?
bohemianrhapsody
MemberKõige parem on kreatiini võtta koos glükoosiga suhtes 1:2 (glükoosi rohkem).Lahustad mõlemad soojas vees, nii et lahus muutub läbipaistvaks ja keerad sisse.
kui pean tarbima alguses(6-7 päeva) 20g ehk 4x5g kreatiini, siis saan aru et ühe 5g kreatiini koguse kohta 10g viinamarjasuhkrut.. aga kui suure veekoguse sees see lahustada tuleb?
Vahet pole mis koguses vees, peaasi et ära jood.
bohemianrhapsody
MemberMuc

bohemianrhapsody
MemberKust sa seda kuulsid? Miks ta jõusaali läheb huvitav…. las tõmbab nahaaluse silikooni täis ja valma.
bohemianrhapsody
MemberMa söön vähe,sest pole isu aga mängin palju jalkat see kulutab palju kaloreid visttnx enivei
Kui tahad et kaalu tuleks, siis kasvõi topid selle söögi endale sisse. Algul tahtejõudu vaja, küll hiljem ära harjud ja küll see isu ka siis tuleb.
bohemianrhapsody
MemberSeda ei saagi täpselt arvutada.
Umbes saad kätte nii, et kui sul kaal seisab, siis niipalju kui sa sööd, siis sama palju sa ka kulutad. Ehk siis sissesöödud kaloraazh võrdub sellega mida kulutad.
bohemianrhapsody
MemberMa töötasin terve suve öösiti, sõin nagu päevalgi.
Aga see öine töö sööb lihase ära ja arengust saab ainult unistada
bohemianrhapsody
Membermida arvate sellest 16 aastasest poisist, tal mõned pildid üleval, kuid ebameeldivuse tekitamiseks on näod ära lõigatud, ja pilte on ka vaid kolm, kui andke neile oma hinnang algaja kohta, et mis arvate? http://pilt.ee/view/584845/
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänudEbameeldivuse tekitamiseks???

Norm tegelt, las jätkab samas vaimus ja paneb veel pilte üles, siis hea arengut jälgida.
bohemianrhapsody
MemberSobiks hästi, lõpetan koolis kell 14
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laup. õhtul ma ei saa

Aga pühap. 14:00 üritan ka kohal olla.
Ja Mikk4, ole ka kohal

bohemianrhapsody
MemberRäägivad jah ,et TÜ`s pidi odav ja talutav olema… ise käin elpatres /www.elpatre.ee/ … 500 krooni kuus , koht on meeldiv , seltskond on hea … õhtuti on muidugi rahvast suht palju
Olen ka Elaptres teinud. Läksin algul vaatasin, et ohoh, hantleid ka nagu on jne… 35-kilosed ja isegi 50-kilosed hantlid… hakkasin rinda tegema, siis avastasin, et need ei ole kilod vaid hoopis naelad. Lahe.
muc, mul on rohkem abi vaja selle rasvaga, niiet tulge appi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberAlgaja kavaga on jah hea alustada.
Minu arust tondi piirkonnas pole jõusaale, ise olen ka seal kandis elanud, aga mine sa tea… Muidu oleks mugav minna trammiga kesklinna ja Revalisse. Planet Sport on ka vist suht lähedal.
Võid vabalt valgujooki kasutada, kõige odavam tuleb siit samast poest ostes Whey Lemon Super, ise kasutan ka seda.