Skip to main content

bohemianrhapsody

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,111 through 1,125 (of 1,304 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Piim enne trenni #61203

Minu arust tekib laktaat ehk piimhape glükoosi lagundamisel, mitte piima joomisest.

in reply to: Jõusaalis käimine #61233

Olen kuulnud et see jõusaalis käimine paneb kasvu kinni? on see tõsi?

Ei, jõusaalis käimine kasvu kinni ei pane.

Kui sa seal aga treenid väga valesti siis mine sa tea…

in reply to: algaja kava analüüs #61231

Paistab ok olevat. Harjutuste järjekorda muuda, suuremad lihasgrupid enne (jalg, selg, rind, õlg), hiljem väiksemad (triitseps, biitseps, säär).

Ja veel üks asi… eks enamus meist ole eelnevalt mitmete spordialadega tegelenud, siiski ei ole mõtet jalgu väga tahaplaanile jätta. Hiljem oled hädas kuidas spagette jämedamaks saada.

Kui sa sõpradega väga palju juttu ei aja vahepeal, ehk et saad trenni umbes tunni ajaga tehtud siis las olla, kui aga väga pikaks läheb siis jaga jah kaheks.

in reply to: Hommikune valgusheik #61229

Tekkis küsimus: mis asi on tervisemuna?

See on kanamuna, mille hind on kallim tavalisest kanamunast. Ega see tervisemuna mingit eelist ei anna minu arust, ise ostan kõige odavamaid mune.

in reply to: Hommikune valgusheik #61056

no nii no nii…mida me näeme…  esimene asi mis jääb silma on see, et arvestad taimseid valke… Taimne valk pole kaugeltk nii väärtuslik kui loomnevalk(liha/piimavalk/muna), kuna taimsesvalgus mõnda asendamatut amiinohapet leidub väga väises koguses, või puudub sootuks… ühesõnaga valgud mis saad pudrust, riisist, makaronist etc pole väärt arvestamist(muidugi arvamusi on mitmeid, mõned ei arva nii et kalkureervad ka taimsevalguga)…

Mida Sa sellega tahad ütelda? Taimseid valke pole mõtet arvestada??? Mida siis küll taimetoitlastest kulturistid peaksid sööma? Ja ometi nad söövad ja tead, kasvavad ka!!! (mina pole taimetoitlane)

Taimset päritolu valkudega peab ainult arvestama, et asendamatud aminohapped terviklikult olemas oleks. St. on oluline ka mida millegagi koos sööd. Muidu aga on valk nagu valk ikka!

in reply to: Hommikune valgusheik #43809

Aga kui ma jõuan hommikul korralikult süüa (kuigi valku võiks vist veidi rohkem olla selles), kas siis on mõtet võtta veel enne hommikusööki üks valgusheik sisse?

Kui valku võiks veel rohkem hommikusöögis olla, siis lisa valgurikkaid toiduaineid, miks peab sheiki tegema kui mingit konkreetset põhjust ei ole????

in reply to: küsimus #56216

KM=Kordusmaksimum

in reply to: Meistrivõistlused #55367

Kalmusel on võistluskeeld ja Alo minu teada ei võistle seekord.

Arvan, et Otile pole siiski veel vastast.

Juunioritest hoian pöialt kõigile, kes julgevad kohale ilmuda, eriti Mucile

in reply to: Sheigi tegemine #55645

Mingit tähtsust ei ole, kui palju keegi ütleb, 1 tund, 3 tundi, 23 minutit. Oluline on sheik ära juua nii kiiresti kui võimalik. Ja kui jääbki 2 tundi vahele, so what. Järgmine kord oled targem ja jood selle kohe peale trenni.

in reply to: jama dieedipidamisega-jõud kaob #56682

kuidas saab dieeti pidada ilma et jõud kaox? nigu olen õigel kulturisti menüül nii jõud kaob, niiet peab ikka rämps toitu sööma siis tuleb ka jõud ja mass paraku

Loogish et dieediga jõud kaob. Kui kehakaal väheneb siis ikka jõud ka väheneb. Ise ka praegu treenin enam-vähem samade raskustega nagu 10-aastased

in reply to: Kuidas oleks õigem joosta? #61194

Eesmärk on rasv maha ja võhma juurde. Mil moel oleks tulemus parem:

1. jooksen ca 40-50 minutit kerget sörki, nii et lõpuks kett maas

2. jooksen 20-30 minutit kiires tempos, nii et lõpuks kett maas

Kui rasva maha siis ikka 1. variant.

in reply to: dieet #61187

mis tähendab et sinu rasvaprotsnt on 0.11?

normaalne olevat 10-12 minuteada. kui sul on 0. midagi siis tundub et võimatu ju.

Ta vist tahtis öelda 11%, ehk 0,11 tema kehakaalust aga kirjutas mõlemad variandid korraga mis on tõesti matemaatiliselt ebakorrektne.

in reply to: Kreatiin: BioTech vs Tai Kane #61176

Kas keegi on kasutanud nii Tai Kane kui ka BioTechi kreatiin monohüdraati? Ise olen proovinud Tai Kane oma, andis märgatavaid tulemusi nii kehakaalu kui jõunäitajate suurenemisel. Äkki keegi oskab öelda, kas see BioTechi kreatiin on ka efektiivne? Või kas on üldse mingeid suuri erinevusi erinevate kreatiin monohüdraatide vahel?

Kreatiin on kreatiin, mis vahet sel on mis pakendis see on.

in reply to: Bitsepsi ümbermõõt #61109

Olen 8-aastane ja biitseps on 31 cm pikkune. Surun rinnalt 53,7 kg. Kas see on vähe või palju? oh te olete ikka arnold svartseneggerid siin küll ikka

in reply to: Teie SUURIM äpardus seoses vale toitumiesega. #60108

Selline on tavaliselt minu hommik peale jalatrenni

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1,111 through 1,125 (of 1,304 total)