Skip to main content

bohemianrhapsody

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,066 through 1,080 (of 1,304 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiin #64116

ma ei saa nüüd väga hästi aru… kreatiin pumpab lihastesse vett nagu?… ja vee arvelt need suuurenevad jne… aga kui kreatiini kasutamine lõpetada mingix kuuks ajax nagu kirjas on? kas siis toimub taandareng?…

Oleneb palju sul vett kuuriga sisse jäi.

in reply to: kõhulihased #64046

Ja Selline asi ka et lõua tõmbeid jõuan aint 4 tükki teha :S

No siis teedki trenni et rohkem jõuaksid teha. Teed nii palju kui jõuad, sellest piisab.

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64045

Eelnevatele kommenteerijatele: Katsuge nüüd sellest üle saada. Ma arvan, et te pole ikka hästi asjase süvenenud. Mõelge oma pea-, mitte seljaajuga palun.

in reply to: kõhulihased #63952

Võib küll jõusaalis käia, kuid harjutustel vastupanu peaks olema iseenda keharaskus. Ehk siis: kätekõverdused, kõhulihased, lõuatõmbed, rööbaspuudel surumine jne…

Jõudu

in reply to: kõhulihased #63919

Söö putru ja loe raamatuid.

in reply to: mida osta #63915

kohupiima, kodujuustu, liha…. mida iganes mida sul vaja on võid ju osta. :ph34r:

in reply to: küsimus #63911

Kas ületreeningust või mingist jõusaaliga kaasnevast probleemist võib tulla vererõhu tõusmine?hetkel endal vererõhk 165 :ph34r:

Kui sa aeroobset ei tee, siis võib vererõhk tõusta küll jah.

in reply to: rind #63906

mis hasjutusi teha rinnale , et paremini välja paistaks rinnalihaste vaheline osa noh see osa mis rinnad üksteisest eraldab

Rööbaspuudel surumine ettekallutatult.

in reply to: kust saab odavalt valku? #63828

Kohupiim on hea odav kust saab valku.

in reply to: Train smart! #63826

bohemianrhapsody, sedasi annad sa (kui teha korra nädalas) neli nädalat ülakeha lihastele puhkust. Kas palju ei ole? Samas alakehale on puhkust kaks nädalat. Või tahad sa jalgu järele aidata? Aga ikkagi on puhkus ülakehale sedasi liig pikk või mis?

Jalgu treenid sellega sama palju kui ülakeha, lihtsalt erinevaid ülakeha lihaseid.

Mike Mentzeri arvates treenitakse jalgu põhjendamatult vähe, seepärast ka jalatrenn iga järgmine trenn.

On jah pikad vahed, selles ongi HITi point. Iseasi kas see just sulle ja just praegu sobib… minu puhul oli jah see probleem, et ülakeha jaoks jäi mahtu väheks, jalg aga arenes hästi.

in reply to: Pilt ! #63806

tglt olen seljale pööranud päris suure tähelepanu aga trapsetsit peaks küll veel kõvemini piinama :o ma teen varsti uue pildi kus selg paremini näha

Kuid Kas on mõtet osaleda järgmistel VÕISTLUSTEL ?

Loomulikult on mõtet. Ega see Eesti noorte tase hetkel nii väga kõva pole niiet tule muidugi võistlema. Lisaks veel selle, et väga suur võimalus on medal kaela saada :ph34r:

in reply to: Öelge oma arvamus ja soovitage #63796

Minu soovitus oleks selline, et 1,5h – 2h (võibolla rohkemgi) enne trenni süüa kohupiim (15g valke) lootes, et trenni lõpuks hakkavad lihased kaseiini vaikselt omastama.

Sa soovitad midagi väga kahtlast ja siis veel loota, et see töötaks?

in reply to: Train smart! #63793

phonkypapa: mõtlesin ikka A B A C, ehk siis üla- ja alakeha kordamööda.

Ise arvan nii, et kui ikka asjale pühenduda, siis see töötab. Ega tegelikult suurt vahet ei ole, kuidas treenida, peaasi, et keha ära ei harjuks.

Aga siiski selline äärmus nagu kord kuus treenida, selles suudan kahelda.

in reply to: Train smart! #63766

Minu arust töötas umbes sellise süsteemi välja kõigepealt Mike Mentzer. Aga see selleks…

Olen treeninud nii, iga 3-5 päeva tagant trenn (hiljem vist isegi 1 kord nädalas).

A Jalg

B Õlad-käed

C selg-rind

A,B,A,C jne…

Kusjuures teatud ajani see toimib. Ehk siis, treeningus on vaja vaheldust ning ei kujutaks ette treenida korra kuus.

Sellise süsteemiga peab toitumine täiesti selge olema, suur oht rasvuda.

in reply to: Öelge oma arvamus ja soovitage #63764

Võid ju süüa 8 munavalget, millest saad 32 gr valku ja süsikaid ka süüa juurde. Ja selle prae võid süüa umbes tunni pärast või siis tõesti poole tunni pärast juba.

Muidu see variant on parem jah.

Viewing 15 posts - 1,066 through 1,080 (of 1,304 total)