bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Memberma ei saa nüüd väga hästi aru… kreatiin pumpab lihastesse vett nagu?… ja vee arvelt need suuurenevad jne… aga kui kreatiini kasutamine lõpetada mingix kuuks ajax nagu kirjas on? kas siis toimub taandareng?…Oleneb palju sul vett kuuriga sisse jäi.
bohemianrhapsody
MemberJa Selline asi ka et lõua tõmbeid jõuan aint 4 tükki teha :SNo siis teedki trenni et rohkem jõuaksid teha. Teed nii palju kui jõuad, sellest piisab.
bohemianrhapsody
MemberEelnevatele kommenteerijatele: Katsuge nüüd sellest üle saada. Ma arvan, et te pole ikka hästi asjase süvenenud. Mõelge oma pea-, mitte seljaajuga palun.
bohemianrhapsody
MemberVõib küll jõusaalis käia, kuid harjutustel vastupanu peaks olema iseenda keharaskus. Ehk siis: kätekõverdused, kõhulihased, lõuatõmbed, rööbaspuudel surumine jne…
Jõudu
bohemianrhapsody
MemberSöö putru ja loe raamatuid.
bohemianrhapsody
Memberkohupiima, kodujuustu, liha…. mida iganes mida sul vaja on võid ju osta.

bohemianrhapsody
MemberKas ületreeningust või mingist jõusaaliga kaasnevast probleemist võib tulla vererõhu tõusmine?hetkel endal vererõhk 165
Kui sa aeroobset ei tee, siis võib vererõhk tõusta küll jah.
bohemianrhapsody
Membermis hasjutusi teha rinnale , et paremini välja paistaks rinnalihaste vaheline osa noh see osa mis rinnad üksteisest eraldabRööbaspuudel surumine ettekallutatult.
bohemianrhapsody
MemberKohupiim on hea odav kust saab valku.
bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody, sedasi annad sa (kui teha korra nädalas) neli nädalat ülakeha lihastele puhkust. Kas palju ei ole? Samas alakehale on puhkust kaks nädalat. Või tahad sa jalgu järele aidata? Aga ikkagi on puhkus ülakehale sedasi liig pikk või mis?Jalgu treenid sellega sama palju kui ülakeha, lihtsalt erinevaid ülakeha lihaseid.
Mike Mentzeri arvates treenitakse jalgu põhjendamatult vähe, seepärast ka jalatrenn iga järgmine trenn.
On jah pikad vahed, selles ongi HITi point. Iseasi kas see just sulle ja just praegu sobib… minu puhul oli jah see probleem, et ülakeha jaoks jäi mahtu väheks, jalg aga arenes hästi.
bohemianrhapsody
Membertglt olen seljale pööranud päris suure tähelepanu aga trapsetsit peaks küll veel kõvemini piinama
ma teen varsti uue pildi kus selg paremini näha
Kuid Kas on mõtet osaleda järgmistel VÕISTLUSTEL ?
Loomulikult on mõtet. Ega see Eesti noorte tase hetkel nii väga kõva pole niiet tule muidugi võistlema. Lisaks veel selle, et väga suur võimalus on medal kaela saada

bohemianrhapsody
MemberMinu soovitus oleks selline, et 1,5h – 2h (võibolla rohkemgi) enne trenni süüa kohupiim (15g valke) lootes, et trenni lõpuks hakkavad lihased kaseiini vaikselt omastama.Sa soovitad midagi väga kahtlast ja siis veel loota, et see töötaks?
bohemianrhapsody
Memberphonkypapa: mõtlesin ikka A B A C, ehk siis üla- ja alakeha kordamööda.
Ise arvan nii, et kui ikka asjale pühenduda, siis see töötab. Ega tegelikult suurt vahet ei ole, kuidas treenida, peaasi, et keha ära ei harjuks.
Aga siiski selline äärmus nagu kord kuus treenida, selles suudan kahelda.
bohemianrhapsody
MemberMinu arust töötas umbes sellise süsteemi välja kõigepealt Mike Mentzer. Aga see selleks…
Olen treeninud nii, iga 3-5 päeva tagant trenn (hiljem vist isegi 1 kord nädalas).
A Jalg
B Õlad-käed
C selg-rind
A,B,A,C jne…
Kusjuures teatud ajani see toimib. Ehk siis, treeningus on vaja vaheldust ning ei kujutaks ette treenida korra kuus.
Sellise süsteemiga peab toitumine täiesti selge olema, suur oht rasvuda.
bohemianrhapsody
MemberVõid ju süüa 8 munavalget, millest saad 32 gr valku ja süsikaid ka süüa juurde. Ja selle prae võid süüa umbes tunni pärast või siis tõesti poole tunni pärast juba.
Muidu see variant on parem jah.
-
AutorPostitused