bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberTee mingit muud harjutust, näiteks jalgade tõsteid erinevat moodi. Või siis jah lisa kalde nurka või tee seda lihtsalt soojenduseks.
bohemianrhapsody
MemberSee oleneb sellest, kui palju sa süsivesikuid päevas jooksul võid endale lubada. Kui sa oma süsivesikute koguse oled juba kätte saanud, siis on muidugi liiast. Ise pead teadma mis sinu jaoks liiga palju on, ega keegi lambist ei sa ju öelda, mis sinu jaoks palju või vähe on.Ootan puht-teoreetilist vastust, kas u. 10 g süsivesikuid 3 h enne magama minekut on liiga palju. Palju selles mõttes, et midagi jääks rasvarakkudele järada. Päeva jooksul tarbin max 75 g süsivesikuid.
Teoreetiliselt võin ma enne magamaminekut ka 100gr süsivesikuid süüa, ilma et midagi rasvaks läheks. Ja seda, millest see oleneb, juba seletasin.
bohemianrhapsody
MemberKüsimus teile, kes siia teemasse kirjutasid: Ma söön päevas 200 grammi proteiini ja sama palju valku. Miks see nii on?Oi oled nutikas. Sinu küsimuse järgi tundub, et sa oled omaarust AINUKE ,kes natukenegi midagi teab, kahjuks see nii ei ole! Ma arvan, et neid on siin vähe, kes ei teaks, et proteiin on sama mis valk.
Sellise arvamusega inimesi tekib aina juurde: “ei taha proteiini süüa” või siis “saab ka ilma proteiinita”. Sellepärast ma juhtisingi sellele tähelepanu.
Sa ise samamoodi pimedalt vastad teemale ilma mõtlemata. Lihtsalt imelik on lugeda lauset: “No proteiinis on valgud nagu valgud ikka on”.
Siis tuleb järgmised 10 inimest, kes loevad seda ning aina hullemaks läheb.
Ei midagi isiklikku.
Vootele
bohemianrhapsody
MemberSee on photoshopitud. Niiet tehke aga kükke edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberKui palju süsivesikuid on õhtul liiast?Kui süüa kl. 20:00 (3 h enne magama minekut) pool pakki maitsestamata kohupiima (125 g) ja lisada sellele meeldivama maitse saamiseks 10 g mett (32 kcal, 8 g süsivesikuid), siis kas see on liiast?
Palun vastata asjatundjatel.
Aitäh!
See oleneb sellest, kui palju sa süsivesikuid päevas jooksul võid endale lubada. Kui sa oma süsivesikute koguse oled juba kätte saanud, siis on muidugi liiast. Ise pead teadma mis sinu jaoks liiga palju on, ega keegi lambist ei sa ju öelda, mis sinu jaoks palju või vähe on.
bohemianrhapsody
MemberKüsimus teile, kes siia teemasse kirjutasid: Ma söön päevas 200 grammi proteiini ja sama palju valku. Miks see nii on?
bohemianrhapsody
MemberPõhimõtteliselt võid sa ju ka nisujahust sheiki teha…
bohemianrhapsody
MemberTeeme siis lühidalt, see kes selle küsimuse esitas on laps.
Jah, sa ei tohi seda süüa, muidu tapad ennast veel ära.
bohemianrhapsody
MemberOsta Protein No1 ja Kreatiin monohüdraat siit poest ja valma. Lisaks ostad poest glükoosi ja kogu kraami jood peale trenni ära ja jutul lõpp.
bohemianrhapsody
MemberEi päris huvitav…. Ostad mingi kilukonservi, segad selle sheikerisse paari munavalge ja suhkruga ära ja saadki oma valgud, süsivesikud ja kreatiini ilusti kätte + saad oma unistuste maitseelamused. Ega keegi ei keela ju proovida.
Sakuskaks võid lastevorsti süüa. Veel parem, kui laed enne lastevorstiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Mina olen selle idee poolt, aga mina neid ei sööks.
Ja sorry, et ma siia kirjutasin seda, ma tean, et see peaks retseptinurgas olema, lihtsalt pidasin vajalikuks oma teadmisi siin teistega jagada.
bohemianrhapsody
Memberjust seda pidasingi silmas!aga kang ikka üles lükata mitte tömmata?
Oleneb mis harjutusega on tegu.
bohemianrhapsody
MemberKüsimus selline, kas näiteks 1 kg rasvavaba kohupiima (ca. 8gr valku / 100 gr kohta) söömine asendaks enne ja peale trenni valgujoogi?Kas 1 kg kohupiima annab lõunase trenni järel piisava valgukoguse (käin jõusaalis lõuna ajal, peale trenni väike supp+kohupiim lõunasöögiks)? Hommikul ja õhtul tarbiks kah kohupiima/jogurteid.
Pelgan kogu seda keemiavärki natuke. Trenni tahaks aga teha.
Viimased 2 aastat olen järjekindlalt jõusaalis käinud. Nüüd jõuluajal olen vastikult rasva läinud, enne jõulu olin paar nädalalt haige kah veel… tahaks taas startida!
Loomulikult võid sheigi asemel kohupiima süüa. Aga ma arvan, et seda ei pea nüüd 1kg korraga sööma. Võid selle kohupiima veega ja banaaniga segamini lasta mikseri või blenderiga ja ongi sheik valmis.
Eks pulbriga ole see asi mugavam.
bohemianrhapsody
Memberaga see tsyklitega variant, et algul on laadimisaeg.Kuidas sellega on?
See on mõttetu
5 grammist piisab päevas
bohemianrhapsody
MemberTegelikult peaks sobima ka tavaline keeratava kaanega purk jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuigi olen terve toidulisandite tarbimise aja kasutanud shakerit, pole ma elusees kasutanud seda sõela. Tükki pole ükski toode jäänud. Eks see oleneb sellest, kui tugevasti ja kui kaua loksutada. Purgist võib lihtsalt ebameeldiv juua olla.
Iseenesest kui 75 kroonist nii kahju, siis annab leiutada nt sellise viguri, et keeratava kaanega purgi metallkaane sisse auk. Lõikad mingil tavaliselt 0,5 liitriselt karastusjoogi pudelilt kaela maha ja ajad selle lägi purgi kaane augu. Teibiga väntad ilusti kinni ja ongi homemade shaker valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muc mõtleb ka juba loominguliselt, nagu Arnold Schwarzenegger, kes läks metsa kükke tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberVahet pole mida sa teed. Võid jah vaheldumisi erinevaid trenazhööre kasutada.
-
AutorPostitused