bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberVõite kontakte jagada kui väga suur saladus ei ole?
bohemianrhapsody
MemberVõite veel mainida, kas mõni saal ka pühapäeval avatud on, et saaks nt homme juba minna. Tean, et spordihalli ei saa, Tervisekeskus vist on ka veel täitsa suletud. Pole jalga juba oma paar nädalat treeninud.
bohemianrhapsody
MemberKus see Meki saal täpsemal asub? Kunagi vist tsekkisin seda aga ei mäleta enam asukohta.
bohemianrhapsody
MemberTervisekeskuses ja Spordihallis (viimati) olen käinud, ka olen Järva-Jaani ja Aravete jõusaalides käinud. Huvi pärast uuriks, mis seisukorras saalid on ja võiks koos trenni teha.
bohemianrhapsody
MemberTreenime koos Janariga ning võin kinnitada, et Janari kehakaal on 115 kg. Ja häbeneda pole midagi: olen kindel, et mees kahtlemata kuulub hetkel Eesti 5 parima kulturisti hulka. Pildid petavad. Näiteks kas pildi järgi saab öelda, et mehe kaela ümbermõõt on 50 cm?See on küll julgelt öeldud – jõusaalid on “Eesti parimaid kulturiste” täis, kes kuuluvad top 5 hulka.
Ärge valesti aru saage – ei tahtnud halvasti öelda, pigem seda, et eks tõestage seda laval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Member1. Kui saab nimetada süstemaatiliseks, siis mingi 7-8 aastat umbes (aastast 2002 ka mingi treeningpäeviku jupp), kokku aga vast mingi 10 aastat. Jep, masendav tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda siis kulturimi trenni kohta, muid asju tegin ka varasemast ajast.2. Vist mingi 10-14 päeva puhkasin täielikult sportlikust tegevusest eelmise aasta kevadel kui põlve opereeriti ja vahetult enne seda ka rebestasin natuke trapetslihast. Üldiselt tuleb aastas üks pikem paus, mis kestab umbes 7-10 päeva.
3. Väga tihti ei teki, kuna ma treenin treenimise pärast, mitte lõpptulemuse pärast (ilma eesmärkideta muidugi sportlikku treeningut ei saa olla, kuid ei mõtlegi seda). See on ka siiamaani ainus selline ala, millega tegelenud olen ja enda silmis mingeid tulemusi saavutanud.
bohemianrhapsody
MemberTee silda
bohemianrhapsody
Memberkõht on selline lihas mida võid igapäev treenida ka siis kui jõusaalis ei käi kodus teed mõned harjutused igal õhtulEhk põhjendad?
bohemianrhapsody
MemberTuhni hinnavaatluses, kus mujal. Ja loomulikult seal foorumis ka, usun, et sealt saad rohkem infi kui siit.
bohemianrhapsody
MemberTerve mõistus peaks ütlema, et vahet pole kumba pidi see mees seal on, siluett on ikka sama.
bohemianrhapsody
MemberSuper Attack lubab ka täiskasvanud mehe igaveseks lakke liimida ja Cillit Bang teeb poti puhtaks 2 sekundiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Antud reklaam on aga siiski õnnestunud, nagu vastukaja hulgast näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njaa… pärast seda kui Kirp oli proovinud end Super Attackiga lakke liimida, tekkisidki need orkuti pildiseeriad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemasse aga, ei ole mingit head kommentaari välja mõelnud, seda enam, et eriti sümpaatsed need pildid ei ole aga nutma ka ei hakka selle pärast.
bohemianrhapsody
Member10,4% pakun et aparaat näitas
bohemianrhapsody
Member– no comments, see on minu arust lihtsalt ülihea kooslus
bohemianrhapsody
MemberPanen ka mõne lingi siia, mis viimasel ajal minu tähelepanu köitnud on… Trennis ei kuula muusikat, kuulan autos ja väga valjult.
– jõhker keevitamine üldiselt ei istu, aga see on selline mõnus aeglane
– veits Slipknoti moodi kõlaga, päris gruuvi lugu
Marilyn Manson – We`re from America – tekst täpselt kümnesse
– üks hea tekstiga eesti lugu ka
Depeche Mode – Shake The Disease – ma võiks siia vähemalt 20 linki depechilt panna, aga piirduks esialgu ühega
– kuna muusikavideot millegipärast ei saa panna siia siis panen lõigu filmist Donnie Darko. Päris friiki film, soovitan vaadata.
– midagi veits lõbusamat ka. Mul on vist mingi 60ndate biidi fetish. Igatahes, kes teab lugu Prodigy – Fire, sellel väike äratundmisrõõm.
Kuulmiseni.
bohemianrhapsody
Memberkas seljatreeninguga saab õlad tasakaalus hoida, et need mitte ettepoole ei hakkaks kalduma.Jah, kui sul treeningkoormus lihasgruppidele on tasakaalus, siis ei lähe need õlad kuhugi ja rüht on korrektne.
-
AutorPostitused