bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberMis harjutusi oleks kõhu külgedele veel välja arvatud hantliga tõstede külgedele?bohemianrhapsody
Memberkuid kas paljast vett juues peask peale trenni võtma mingeid süsivesikuiD?Trenni ajal jood vett, siis selle mahla võid ju pärast trenni juua.
bohemianrhapsody
MemberTere.Probleem järgmine:
Dieet on nagu suht üksluine. Kas aitaksite lihtsate retseptidega.
Kui keegi ei aita, siis lisa mind oma msni või saada meil. Usun, et saan abiks olla.
bohemianrhapsody
MemberSa veel küsid ,kas on keelatud. Loomulikult. Itaalias pannakse sellise asja eest isegi vangi.
“> Itaalias pannaxse vangi jah aga mis Eestis tehaxse kui võistlustel dopinguga vahele jääd? Tuleb kinni maksta dopinguproovi kulud ning võistluskeeld (esialgu aastaks vist), teistkordsel vahelejäämisel eluaegne võistluskeeld.
bohemianrhapsody
Memberolen siis õpilane ja elan ühiselamus ja keskmisel toidule saaksin kuus 1000.- raisata. Mida peaks sööma üldse et sellise rahaga hakkama saada ? Kas oleks kasulikum üldse valgupulbrit osta ? Kui jah, siis millist ?Ette tänades, Kaabel
Mul endal jääb ka söögi jaoks umbes sama palju raha…
Ise ostan tuunikala, muna, kodujuustu, piima. Kaerahelbed, manna, riis jms on niigi odavad. Et vaata odavamatest poodidest, Säästumarket ja T-market, sealt saab igasugust odavat kraami.
bohemianrhapsody
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Eks näita siis kui suur ja tugev ise oled. Suur suu on sul küll, aga kas vastav lihas ka?
bohemianrhapsody
Memberminuarust vastused pole probleem on asjalikke vastajaid küll ka aga suurem probleem on äärmiselt tobedat ja rumalad küsimused et nii loll ei anna olla!n. kysimus-kas algajana võin valku tarbida? -kammoon valku sööme me kõik sünnist surmani ja treeniv sportlane vajab taastumiseks rohkem!
äärmiselt totraid küsimusi on siin sitaks. 10 aastased nagu olex küsijad.
mina enne jõusaali minekut palju aastaid tagasi lugesin ikka enne vastavat kirjandust, raamatuid ja ajakirju läksin oli kava omal olemas ja toitumisest ka selge pilt.
veel on väga rumal kui 14-15 aastane põnn küsib kuidas ma näen välja sel pildid kas tasub võistelda? vastus: kammoon nii noorelt ei saa midagi ollagi enne kasvatage hulka aastaid massi ja siis vaadake kas tasub võistlustele mõelda!
atleetvõimlemises lihased kasvavad visalt aastaid ju 15 aastastel ei ole veel midagi näidata!
Ma olen sellega nõus. Väga palju tuleb viimasel ajal küsimusi, mida lugedes on raske tõsiseks jääda.
“>bohemianrhapsody
MemberKui asjalood nii, siis ma ka surmtõsiselt ei võta neid mõõtmisi. Minul endal on olnud samasugune dilemma, kas uskuda ja nööri ostma minna samast kaubanduskeskusest või rahulikuks jääda:DEi ole ju võimalik, et kahe kuuga mul rasvaprotsent tõusis 20ne pealt 31ni??? sealjuures olen koguaeg trenni teinud (aeroobne ja jõusaal)
A mis siis mõõdaks täpselt?
Röntgen
bohemianrhapsody
MemberNö. tavalisel inimesel näitab see jah just mitte väga suure veaga. Nagu Oldman juba ütles, mida rohkem lihast, seda ebatäpsemalt näitab.
Ülikooli sisseastumikatsetel mõõdeti igat moodi neid rasvaprotsente, väga massiivsed tulemused olid
bohemianrhapsody
MemberMa lasin ka mõõta siin Tartus ühes poes oma rasvaprotsenti. Puhusime juttu ka natuke ja nii läks jutt kulturismi peale. Lõpuks tuli välja nii, et kulturistid ei tohi loomse päritoluga valku süüa ja sojavalku peab aint sööma jne. Siis kui ma üritasin nende väiteid ümber lükata ja midagi polnud vastu öelda, siis pöörati mulle selg ja ei tehtud väljagi minust.
Vot nii targad inimesed jagavad meile telefoni numbreid ja soovitavad igasugust paska.
bohemianrhapsody
Memberkas see oleks sobiv kui ma asendaksin enda kavast yhe harjutuse, nimelt rippes jalgade t6stmise sellega – jalad seinal sellili maas keret6sted. Asi selles et ma suudan kuidagi end nii läbi kurnata et ma ei jaksa rippes olla
bohemianrhapsody
MemberSee on rõhust, mida tekitab pingutamine.
bohemianrhapsody
MemberEga ei peagi tarbima valgupulbrit. Mugavuse ja kiiruse mõttes on see hea. Kreatiini on ka mõtet tarbida, kui aga toitumine ei ole korras siis on suht mõttetu. Kui toitumine pole paigas, siis toidulisandid ka midagi ei muuda.
bohemianrhapsody
MemberTead sheigiga on selline lugu. See koosneb tavaliselt valgupulbrist ja veest. Ehk siis valgusheik ehk valgukokteil on peale trenni taastumiseks või toidukorra asendajaks. Kaloraazh sõltub sellest, mida sinna sisse paned ja kui palju. Võib veel lisada süsivesikuid nt. glükoosi näol ning tihti ka kreatiin, mis on väga hea toidulisand.
bohemianrhapsody
MemberKas aeroobset teed?
AutorPostitused