bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberSiis mine näiteks arsti juurde.
bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberProbleem selline, et peale kreatiini kuuaegset tarbimist tekkis otseses mõttes kusepidamatus, sõber ütles ka, et see võib neerudele kahjulikult mõjuda. Keegi oskab midagi targemat selle kohapealt öelda?Kui ikka konkreetselt kusepidamatus on, siis loomulikult lõpeta kasutamine.
bohemianrhapsody
MemberYks asi siiski veel. Pärast trenni v6tan sheigi, kuid kas ma v6in pärast sheiki 6htust sooja toitu ka syya v6i jätan mingi vahe sisse?1 tund max.
bohemianrhapsody
MemberJah.
bohemianrhapsody
Memberkuidas teada saada kas mul on lühikesed või pikad lihaskiud?Ma arvan, et sul on mõlemaid.
Osatakse alles küsimusi välja mõelda…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberMinu teada ei ole see 100% kindlaks tehtud , kuidas täpselt nende asjadega on, miks lihas kasvab ja kuidas oleks kõige õigem. Võib olla on ka, aga millegipärast üksmeelt selles küsimuses ikkagi ei ole. Kalmus on õigel teel , kui tema saavutusi vaadata. Kulturismist ei tea ma isiklikult mitte midagi , juhmard eks , aga on ka teisi raskejõustiku alasid.Nagu ma mainisin, on Marekil tugev üldfüüsiline põhi all, mille ta sai tänu jalgrattasõidu harrastamisele nooruses ja sellega seoses ka tugev süda. Tema võimed taluvad selliseid treeningmahtusid, mida ta kirjeldab, teised ei talu. Kui teised hakkavad pimesi selliseid mahtusid taga ajama, siis on nad varsti ületreeningu tagajärjel rivist väljas.
Keegi pole ju suurtest mahtudest rääkinud, vaid sellest valust seeria lõpus.
bohemianrhapsody
MemberKui ma sain õeti aru, siis sa tahad reljeefsust lisada.Vastus: Kui sa soovid rohkem kaloreid põletada ja tõsta lihaste reljeefsust, tuleks sooritada kordusi vahemikus 12-20. Samuti alusta ka aeroobse treeninguga.
Tegelt väga palju sõltub sinu eesmärgist “mida sa tahad saavutada?”
Kui sa tahad kulturismiga tegeleda siis kõigepealt tuleks alustada lihasmassi lisamisega, see tsükkel kestab 3-5 aastat võibolla isegi rohkem. Hiljem kui lihasmassi on juba piisavalt, siis tuleb seda vormima hakkata.
Sellest 12-20 kordusest pole midagi kasu, kui toitumine õige ei ole.
Massitsükkel ei pea kestma 3-5 aastat. Eriti veel kui alguses on areng kiire.
bohemianrhapsody
MemberOlen kuulnud paljudelt inimestel ja ka siin foorumis , et inimene v6tab kaalust maha k6ige rohkem kui ta igistab….kas sihuke variant aitab et seod k6hu umber kile siis k6ht higistab vaga k6vasti ja kannad seda koolis…koju tulles v6ttad maha?kas nii v6ib teha>?Kaotad lihtsalt vedelikku, mille pärast tagasi jood.
Ühesõnaga: mõttetu.
bohemianrhapsody
MemberReljeefsemaks saamiseks pead peki maha saagima.
bohemianrhapsody
MemberKäed risti:http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadri…FrontSquat.html
Tõstja stiilis:
Käed risti. Õlad peaks terved olema, sest teiste harjutuste juures nad ei streigi.
Proovi järgmine kord siis teistmoodi kangi hoida.
bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberSelline lugu, et kui teen kükke hoides kangi ees (õlgadel) hakkab vasak õlg teravat valu andma. Kangi turjal ei saa hoida, kuna tehnika pole korras ja keha kallutub väga ette. Oskab keegi ehk nõu anda teistest kükkimistehnikatest või öelda kuidas sellest valust üle saaks?Kuidas sa hoiad kangi? Kas käed risti või nagu tõstjad? Ise ma ei saa käed risti hoida, teen nagu jõutõstjad ning probleeme ei ole.
Muidugi iseasi on, kas sa üldse õigesti hoiad või et kas õlg üldse terve on.
bohemianrhapsody
MemberKogu see teema on siin raamatutarkus vs. praktika.
Imselt neid uuringuid, mille põhjal raamatud kirjutatakse tehakse nö. tavaliste inimestega?
bohemianrhapsody
Memberkust seda vene valku saab? ma kuskil jõusaalides ei käi (teen kodus trenni), seega mul mingeid “tutvusi” ei ole. siin netipoes pole näinud ja spordiklubidest ostmas käies pole kah leti peal seni silma hakanud.Siitsamast poest saad ju piisavalt odavat ja kvaliteetset valgupulbrit osta.
-
AutorPostitused