bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberPanen teema lukku, kellel midagi ütlemist on, võite mind sõnumi teel sõimata.
bohemianrhapsody
MemberHuvitav teooria. Peab proovile panema. Et siis kevadel on laval kiilad poisid.
Argo ja Vootele võrdlusest… Mu meelest sel korral Väli reie nelipealihas Vootelele alla ei jäänud. Pigem on Vootelel jube hästi arenenud tagaosa, mille paremust on reaalselt näha kahe poosi puhul kaheksast (küljepoosid). Väli oli sel korral kindlasti kuivem ning ülakeha oli samuti väga palju edasi arenenud. Marek, nagu juba ütlesid, oli ka Argo hoiak laval hoopis teine. Vootele oli tõepoolest morn, seda dieedist, millega ta end läbi põletas. Asi läks liiga karmiks. Vootele , ära solvu, sest oli ju nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikult nägin juba lava taga, et Väli saab sel korral abs. 1. koha. Nii et siin kohal ma julgeks sellele soengu teooriale vastu vaielda, kuigi mõnel puhul võib asjal tõepoolest tõepõhi all olla.
See siis puhtalt minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõus sinuga, Väli oli parem, aga Parts andis oma oleku ja ka soenguga nii mõnegi punni ära, seda siis Väli kasuks. Vahet pole kas oled pannud dieediga üle või mitte. Laval ei tohi sa seda näidata, et sul on kõht lahti või naisega kodus see värk ei klapi. Lavale tuled siis sära!!!
Olen ise ka selle peale palju mõelnud, olen PEAAEGU kõigega nõus. Jah, olin tühi (panin “täiega” enda arust ja pingutasin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), olin laval “kahvatum” kui Argo ja olin juba nö. enne lavale minekut kaotanud. Aga selle soengu teooriaga ma ei nõustu.Olen oma vigadest õppinud ja annan järgmine kord endast parima. St siis 29. aprillil Salme Kultuurikeskuses.
Aga see soengu jutt on täiesti loll jutt minu arust. Jah, üldmulje siiski loeb, aga soengu pärast ma ei kaotanud, olin lihtsalt sitemas vormis jne.
bohemianrhapsody
MemberOk, ok oleks pidanud mõlemal puhul kasutama sõna “valk”. Oled nüüd rahul v?Ma arvan, et mõtlesid ikka valgupulbrit. Valk ja proteiin on üks ja sama asi. Valk ja valgupulber aga erinevad mõisted.
bohemianrhapsody
Member1. Jah
2. Kui sa ei tarbi soovitatavast kogusest rohkem, siis ei.
3. Kui toitumine korras (ja trenn), siis ei.
4. Mina ei tea, kuidas sinu suhe alkoholiga on.
ok nüüd olümpiat vaatama…
bohemianrhapsody
MemberJa tean küll, aga lihtsalt kasutasin seda terminit et tuua paremini esile vahe.Mis vahe? Sa ütled, et saad aru küll, aga ikka on nagu mingi vahe sees?
bohemianrhapsody
MemberScwartzu ajal minu taeada valku veel ei tuntud (polnud veel leiutatud ka), siis pandi ainult kasvuhormoone ja keemiat jms kraami. Swartzu suuruse kohta niipalju et tal oli hea kopsumaht, tõmbas õhku täis end ja tunduski kole suur, tegelt ta nii suur ei olnudki….Vaata on olemas selline asi nagu kohupiim ja kanafilee. Kas arvad et valgud avastati alles 20aastat tagasi v?
Valgud toitudes avastati juba kaua aega tagasi.
Proteiini(spetsiaalselt kulturismi jaoks) tootma hakati jah alles hiljuti
Aga kas sa ise tead, et proteiin ja valk on üks ja sama asi?
bohemianrhapsody
MemberNoh MEHED, äkki teeks tee ja koogikeste õhtu ja arutaks seda tohutult tähtsat teemat küünlavalgel luuletusi ettekandes edasi !
! !Tavai, täna õhtul minu juures, Tartus, mul on juba ilusamad luuletused välja valitud. Siis teeks koos ise luuletusi looduse teemal. jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberEks ise teate, kuidas te selle foorumi mainet kujundate, mina ju palka ei saa selle eest

bohemianrhapsody
MemberAga mis kellaajal teise poole salatist tasuks süüa, kui ühe poole süüa õhtul?
No oma asi millal sööd seda. Ma söön tavaliselt hommikul seda, teise poole järgmisel päeval.
bohemianrhapsody
MemberMinu enda jõutsükkel oli selline, et tegin 1-3 kordust seerias ning ainult baasharjutusi. Üle 3 korduse läheb juba jõuvastupidavuse poole. Selline on minu kogemus.
bohemianrhapsody
MemberVäga huvitav küsimus. Ise püüdlen rohkem sellise nn vana kooli kulturismi poole nt. Mike Mentzer).
bohemianrhapsody
MemberKas müsli jogurtiga ei olegi etem kui süüa hommikuks putru?Mingit vahet ei ole tegelikult.
Ja lehtrile niipalju: kui ei leia aega info otsimiseks, siis ei saa ka sellest rasvast lahti. Enda pea tuleb ka ikka tööle panna.
bohemianrhapsody
MemberKui isu leiva järele on siis söö seda. Endal ka mõnikord selline kahtlane tunne, no siis sööngi seda mida tahan ja kõik.
Paljud inimesed ütlevad midagi, et mis sobib ja mida peab tegema, kuid keegi ei põhjenda. Võib-olla tõesti ei ole hea neid koos süüa, kuid mis on põhjenduseks? Lihtsalt keegi “ei soovita” midagi ei anna alust kahelda. Minu arust puuviljad ja jogurt koos on väga hea.

bohemianrhapsody
MemberTavai, ma arvatavasti olen suht olemas siin foorumis ja ei halasta kellegile.
bohemianrhapsody
MemberMa küll ise seda videot ei näinud, kuid arvata võib, et see mingi pask oli, mis siia ei kõlba.
Sama lugu oli siis kui mina muutsin linki. Nüüd tekib küsimus, et mis kasu on sellest, et me muudame või kustutame midagi, kui keegi ikkagi meist mingi sita kokku keerab?
Ok see selleks, mul natuke kehv päev olnud ja sitt keeb….
-
AutorPostitused