Skip to main content

bohemianrhapsody

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 916 through 930 (of 1,304 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: salat #71344

kui tegeled lihasmassiarendusega, siis söö niipalju, kui sisse mahub. Eriti igasugu salateid, mille kõrvale võtad kanaliha ka. Ei ole siis mõtet kaloreid lugeda. Kui võtad kaalust alla siis pead küll lugema kaloreid. Kui palju makaronisalat sisaldab kaloreid…..? See sõltub mida ja kui palju seal salatis midagi on? Eks ta ole vahemikus 200….500 kcal/100 g.

Loomulikult on mõtet lugeda. Kui sa ei tea, kui palju sa sööd, siis võid kaalu tõsta mõttetult rasva arvelt.

in reply to: reljeefsus #71341

. Samas jälle kui reljeefi teha nii, et kaal säilib, on see mõeldav.

Et loen siit (andreaze posti välja jättes) välja et parim viis siis enda jõu kohaselt 6-12 kordust. Kas see k’ib nii k’tek]verduste kui ka k]hulihaste kohta_

Ja kas keegi oskab öelda, kuidas saada massi, kui seedimine on täielik läbilaskesüsteem(söön nagu orikas ja olen üsna kõhn)?

Jah, võid ka kätekõverdusi ja kõhulihaseid sama korduste arvuga teha, ja muidugi nii, et lihas ikka ära väsiks.

Sööd seda, mida vaja, et lihas kasvaks. Kui kaal ei tõuse, siis sööd rohkem.

in reply to: Palavik #71338

See “hulljulge” ja “mõttetu” teo kordasaatja oli minu arust Marek Kalmus…niiet….

Loomulikult ei soovita ma teil sellist asja järele proovida.

in reply to: Vitamiinid #71204

Kui sa sööd normaalselt, siis peaks piisama.

in reply to: Kumb on mõtekam? #71135

Kust me teame, kas sul toitumine korras on?

in reply to: Kumb on mõtekam? #71177

Järelikult ei ole kõik õige.

Muidugi võid ju proovida rasvapõletajat, aga kuitoitumiskavas on põhimõttelised vead, siis ei aita see ka enam.

in reply to: Kumb on mõtekam? #71175

Mis mõttes muutnud? Ma võin ka paljusid asju muuta, ilma, et midagi juhtuks. Kui oled kindel, et toitumiskava on täitsa ok, siis ehk rohkem aega vaja.

in reply to: reljeefsus #71174

Ma ka ei saa sellest kompleksist aru. Arvan, et need “eluaegse massitsükli” propageeriad ise ei julge lihtsalt kaalust alla võtta ja kannatavad, nagu Otsus ütleb, väiksuse kompleksi all.

Teisest küljest aga teema algataja kehakaal on tõesti liiga väike, et sealt midagi ära võtma hakata. Samas jälle kui reljeefi teha nii, et kaal säilib, on see mõeldav.

in reply to: Taastumine #71162

Näiteks Vähi Vend treenib iga päev kõhulihaseid.

Mike Mentzer näiteks treenis rinda kahenädalase vahega.

Iga inimene on erinev.

in reply to: Moderaatorid #71155

Mis foorumid need on kus 12 aastasi moderaatoriteks võetakse?

Eks igasuguseid arvutimängude foorumeid on ju ka

in reply to: Väljamõeldud pärast trenni sheik #71150

Joo lihtsalt rasvatut piima. Munavalgest võid halvemal juhul salmonelloosi saada.

in reply to: Palavik #71087

Karasta end hommikul. Peale trenni külma veega jamades võid uuesti haigeks jääda.

in reply to: aeroobne #71065

milline aeroobne trenn on siis kõige parem?

jooksmine,rattas,stepper……????

Kõige parem on see mis sulle endale sobib/meeldib rohkem.

in reply to: Kõige seksikam mees Eestis??? #71063

TANK lõpeta ära, viid kulturistide maine alla :o:roll:

in reply to: venitused #71047

Väga hea kui seeriate vahel ka venitad, see tuleb kasuks. Ja nagu juba siin öeldi, et peale trenni võid pikema venitussessiooni teha.

Viewing 15 posts - 916 through 930 (of 1,304 total)