bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Memberkui tegeled lihasmassiarendusega, siis söö niipalju, kui sisse mahub. Eriti igasugu salateid, mille kõrvale võtad kanaliha ka. Ei ole siis mõtet kaloreid lugeda. Kui võtad kaalust alla siis pead küll lugema kaloreid. Kui palju makaronisalat sisaldab kaloreid…..? See sõltub mida ja kui palju seal salatis midagi on? Eks ta ole vahemikus 200….500 kcal/100 g.Loomulikult on mõtet lugeda. Kui sa ei tea, kui palju sa sööd, siis võid kaalu tõsta mõttetult rasva arvelt.
bohemianrhapsody
Member. Samas jälle kui reljeefi teha nii, et kaal säilib, on see mõeldav.Et loen siit (andreaze posti välja jättes) välja et parim viis siis enda jõu kohaselt 6-12 kordust. Kas see k’ib nii k’tek]verduste kui ka k]hulihaste kohta_
Ja kas keegi oskab öelda, kuidas saada massi, kui seedimine on täielik läbilaskesüsteem(söön nagu orikas ja olen üsna kõhn)?
Jah, võid ka kätekõverdusi ja kõhulihaseid sama korduste arvuga teha, ja muidugi nii, et lihas ikka ära väsiks.
Sööd seda, mida vaja, et lihas kasvaks. Kui kaal ei tõuse, siis sööd rohkem.
bohemianrhapsody
MemberSee “hulljulge” ja “mõttetu” teo kordasaatja oli minu arust Marek Kalmus…niiet….
Loomulikult ei soovita ma teil sellist asja järele proovida.
bohemianrhapsody
MemberKui sa sööd normaalselt, siis peaks piisama.
bohemianrhapsody
MemberKust me teame, kas sul toitumine korras on?
bohemianrhapsody
MemberJärelikult ei ole kõik õige.
Muidugi võid ju proovida rasvapõletajat, aga kuitoitumiskavas on põhimõttelised vead, siis ei aita see ka enam.
bohemianrhapsody
MemberMis mõttes muutnud? Ma võin ka paljusid asju muuta, ilma, et midagi juhtuks. Kui oled kindel, et toitumiskava on täitsa ok, siis ehk rohkem aega vaja.
bohemianrhapsody
MemberMa ka ei saa sellest kompleksist aru. Arvan, et need “eluaegse massitsükli” propageeriad ise ei julge lihtsalt kaalust alla võtta ja kannatavad, nagu Otsus ütleb, väiksuse kompleksi all.
Teisest küljest aga teema algataja kehakaal on tõesti liiga väike, et sealt midagi ära võtma hakata. Samas jälle kui reljeefi teha nii, et kaal säilib, on see mõeldav.
bohemianrhapsody
MemberNäiteks Vähi Vend treenib iga päev kõhulihaseid.Mike Mentzer näiteks treenis rinda kahenädalase vahega.
Iga inimene on erinev.
bohemianrhapsody
MemberMis foorumid need on kus 12 aastasi moderaatoriteks võetakse?Eks igasuguseid arvutimängude foorumeid on ju ka
bohemianrhapsody
MemberJoo lihtsalt rasvatut piima. Munavalgest võid halvemal juhul salmonelloosi saada.
bohemianrhapsody
MemberKarasta end hommikul. Peale trenni külma veega jamades võid uuesti haigeks jääda.
bohemianrhapsody
Membermilline aeroobne trenn on siis kõige parem?jooksmine,rattas,stepper……????
Kõige parem on see mis sulle endale sobib/meeldib rohkem.
bohemianrhapsody
MemberSean üles ka oma kandidatuuri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Valige mind !! Valige mind!!!
TANK lõpeta ära, viid kulturistide maine alla

bohemianrhapsody
MemberVäga hea kui seeriate vahel ka venitad, see tuleb kasuks. Ja nagu juba siin öeldi, et peale trenni võid pikema venitussessiooni teha.
AutorPostitused