bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberEelmisel aastal võistles ainult üks mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan, et sa tead ikka, mida fitness tähendab.
bohemianrhapsody
MemberVõistlused ei ole fitnessis, vaid fitnessi vabakavas. Arvan, et mõtled seda.
Aga muidu EKV kulturismis ja fitnessis toimub 29. aprillil.
bohemianrhapsody
MemberMul kanafileest kopp suht ees, niiet ise söön rohkem veise hakkliha, heigi fileed, mune, kodujuustu ja piima.
bohemianrhapsody
MemberPane pingi eesmise otsa alla midagi, näiteks kettad, nii saad kaldenurka muuta.
bohemianrhapsody
MemberIse lasen ka mõnikord Saarema X-i, lihtsalt maitseb kõige rohkem. Ma olin ka kunagi kategooriliselt alkoholi vastu. Nüüd pigem mõjub positiivselt isegi…
Loomulikult ei propageeri ma seda, et alkoholi peaks jooma.
bohemianrhapsody
MemberSilma järgi, kui väga vaja täpsust, siis selleks on kaal ka olemas.
bohemianrhapsody
MemberSuurte raskustega treenimisel toimub luustumine kiiremini kui mittetreenival inimesel.
Täpset põhjust, miks see nii on, ma peast ei oskagi millegi pärast praegu öelda, aga võin välja uurida
bohemianrhapsody
MemberNojah, kui ei sobi, võib kolmese kava ette võtta.
bohemianrhapsody
MemberOlen ka samal nõul. Ehk siis: kui tahad suuri tiibu, siis lõuatõmme on parim selle saavutamiseks.
bohemianrhapsody
MemberMul tuleb ka päevas 2-4 munakollast. Siiamaani ära ei ole surnud
bohemianrhapsody
MemberAga palun, kasuta seda. Sobib.
bohemianrhapsody
MemberSääred.
bohemianrhapsody
MemberUndionu: on küll. Kui rääkida sama suurtest inimestest, siis kõikumine nende luumassis on minimaalne. Samuti on treenitusega saavutatav muutus luudes peale kasvuiga minimaalne.Tegelikult tõstesportlastel on luumass palju suurem kui teistel inimestel.
bohemianrhapsody
MemberPeale 3 kuud on veel vara võtta Edasijõudnute kava jaotatuna neljaksEi tea küll miks?
3 kuuga omandatakse harjutuste õige sooritamise tehnika ning harjutakse koormusega. (Kui on korralikult tehtud).
Minu arust ei ole jah probleem, kui võtta peale 3 kuud 4ks jaotatud kava.
bohemianrhapsody
MemberTee kõigepealt endale selgeks, mida sa tahad saavutada. See toitumiskava minu arust ei kõlba kummagi eesmärgi saavutamiseks.
AutorPostitused