bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberNo siis teie jutu järgi peaks ma haiglas lamama. Sest mina panen alati välja maksimumi ja lasen vastu rinda jalad.Näete. Elan veel – ja kusjuures ühtegi valu pole esinenud. Nutke või naerge.
Õnnitlen sind äärmise rumaluse puhul!
Kui sa ikka aru ei saa millest jutt käib, siis võid täna õhtul Arcticust läbi tulla ja vaatame kuidas peaks jalapressi tegema. Olen 21ni siin, saad tasuta personaalset konsulatsiooni. Ja kui sa seda ei soovi siis anna minna, küll sa ise kunagi targemaks saad. Ja vigaseid tarkasid on kõik saalid täis (ma olen ka üks neist).
bohemianrhapsody
MemberKui nüüd küsida kui palju ja mida ja millal sa sööd ning kui palju sa öösel magad, siis 99% tõenäosusega saame vastuse sealt.
bohemianrhapsody
MemberAraabiline aeroobiline aeroobne
bohemianrhapsody
MemberVarsti pea lame otsas:DPean on jah lame ja juuksed kasvavad ka juba sissepoole.
bohemianrhapsody
MemberMinu telefoni kvaliteet ei ole jah hea, aga kui ei näe, siis kuula.
oktoober 4, 2009 at 7:39 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224283bohemianrhapsody
MemberMinu arust see mõnisada krooni nüüd küll nii märkimisväärselt suur summa ei ole.
Tahad rikkaks saada? Siis õpi koolis hästi ja tee trenni, et olla terve ja tugev. See on reaalsus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 6:53 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224261bohemianrhapsody
MemberKui hästi tahta saad igas katis võistelda, asi on ainult rahas… kui noorte katis peavad noored suured summad maksma, ja saavad karika medali ja diplomi ning sooja käepigistuse, siis sittagi see sind motiveerib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk täpsustad oma segast juttu?
bohemianrhapsody
MemberMa usun, et see on päris ammendav vastus – iga valik ei saagi kõigile 100% meeldida.
Teemasse – tõotab tulla huvitav võistlus, eelkõige noorte ja juunioride kategooriates, kahju lausa, et ise ei saa koha peale vaatama minna. Ennustama ma ei hakka, kuna pole võistlejate vormi näinud peale ühe – Illimari, kes võistleb noorte kategoorias.
bohemianrhapsody
MemberPalju on spekuleeritud legendaarse Arnoldi 1980 võidu üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohe tuligi meelde jah sama võistlus. Ehk siis teemale vastates – Mike Mentzer 1980
bohemianrhapsody
MemberKofeiinist siis :* Kofeiini kasutatakse rasva põletamiseks
* Vähendab lihasvalu
* Aitab kaasa trennijärgsele taastumisele
* Ei suurenda südamerabanduse riski
* Kofeiin ei tekita vedelikupuudust(Suurendab küll uriini hulka neerudes ja peetakse diureetikumi alla, aga sellel on leebe mõju)
* Sisaldab ka teisi toitumise kohapealt kasulikke ühendeid : Nt: sisaldab kohv antioksüdante, mis võitlevad vabadest radikaalidest põhjustanud kahjude vastu, vabad radikaalid kahjustavad rakke, sealhulgas ka lihasrakke, siinkohapealt nagu ennist mainitud aitab kaasa trennijärgsele taastumisele.
* Kofeiin mõjub ajule hästi, turgutab keskendumisvõimet ja tähelepanu, ning suurendab lühiajalist mälu.
* Kofeiin võib tunduvalt vähendada diabeeti haigestumise riski.
Kohvi võiks juua 2 tassi päevas.
Kõik latted ja cappuchinod, neid ei soovita, suhkru ja rasva lisamine kohvile töötab risti vastu kofeiini antioksüdantide kasuteguritele ja kofeiini tervislikele mõjudele…
Ehk said abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust pärineb selline info?
Julgen vastu vaielda 3, 4, ja 5. punktile
bohemianrhapsody
MemberMis selles 5.1 digihelis nii erilist siis on ? Minuarust heli on korralik kõigil kanalitel, ajaks taga rohkem pildikvaliteeti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimesele, kellel vastavat helisüsteemi ei ole, ei ole muidugi mingit vahet.
Kui endal oleks ka mingi kodukino siis eelistaks ka, et telekast tuleks 5.1 heli.
bohemianrhapsody
MemberTõenäoliselt, millest probleemid tekivad, on ka see, et õlg on lihtsalt nö. kinni. Selja lailihas ja rinnalihas on ülepinges; lihased düsbalansis. Või puudub üleüldine koordinatsioon, et harjutust normaalselt sooritada.
Seetõttu ei teagi, kuna inimest näinud ei ole, mida soovitada.
bohemianrhapsody
MemberMul on ka pulloveri teema, mõlemad õlaliigesed teevad nõksu. Hoidsin küll käsi sirgelt.Ju ma vist siis peaks ka mitte nii kaugele laskma.
On see pullover üldse nii vajalik harjutus? nagu ma aru saan peaks ta koormama rinnalihast kuid enamasti koormab oopis selja lailihast.
Käsi peab olema natuke kõverdatud. Kui ei oska teha, siis parem tõesti mitte teha seda harjutust. Kui võimalus on, siis lase treeneril tehnika üle vaadata… aga mitte mingil sõbral, kes on a la “hull põkk” ja 2 aastat “trenni” teinud.
bohemianrhapsody
MemberMiks te petate ennast?
Jah, üks jooming üldiselt kogu kuuri mõju ei nulli KUID…. milleks üldse vaeva näha ja raha ning aega kulutada sellele kui ise oma arengut pidevalt pidurdate? Ja milleks on vaja end nädalavahetustel segi juua? Kui sinu jaoks on nädalavahetustel 0,5l rummi nagu lumme kusta, siis sul on suurem probleem kui see, kas kreatiin mõjub.
bohemianrhapsody
MemberMa arvan, et siinkohal ei ole mõtet mingeid spets-nõuandeid anda valgu-rasva dieedi ja HIIT teemal. Pigem oleks vaja kõigepealt toitumine nii paika saada, et kaloraazh ning toitainete omavaheline vahekord oleks päevade lõikes sarnased.
-
AutorPostitused