bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2010 at 10:22 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249449
bohemianrhapsody
MemberKriitika tuleb kasuks. Kustutamise jutt käib lihtsalt mõttetu hala ja roppuste kohta.
jaanuar 13, 2010 at 9:43 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249435bohemianrhapsody
MemberKeegi siin vahepeal kurtis, et moderaatoreid on vähe, Rebane seepeale, et davai andke teada kes tahavad modeda, andku teade´a, proovime ära. Ega eriti palju järel ei ole neid kasutajaid kes neid emanikkujaist “pealikke” siin aidata tahavad. Minupoolest võtke põske need värdjad kes siin Oti ja Tokko istekohti endale sobivaks peavad ja kes kõik endast oleneva nende kaitsmiseks teevad. Omakasu eesmärgil ###### imeda meeldib vist paljudel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))
mina arvan, et kukekari lõpetab seal, kus on nende koht, ja teaiste arvamus nendest selleks ka jääb, proovigu isekeskis nad olla kes tahavad….
Edit: kui saate Otilt valgukoti, siis imege end õnnelikuks sellest …ega rohkem teil elus ei vea niipalju, eks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võta nüüd hoogu maha natuke. Kui ei tea millest räägid, ja veel sellisel toonil siis soovitan mitte siia kirjutada. Arvasin/lootsin et oled suht normaalne tüüp kes tahab trenni tõsiselt võtta (tean sind Arcticust) kuid ilmselt olen rängalt eksinud – oled lihtsasti mõjutatav ja vooluga kaasamineja. OK see selleks.
Minu kirjutise mõte on see, et olen (ilmselt ka teised moded samal põhjusel) suht debiilsed postitused üles jätnud, et mitte õli tulle valada ja anda põhjust teema mõttetumaks muutmiseks. Edaspidi hakkan vaikselt kustutama.
bohemianrhapsody
MemberOlen söönud valmis massilisajaid ja nyyd teen ise aga ei tunne küll, et valmis massilisaja seedimisele parem oleks.Mõlemad tekitavad mingil määral kõhutuuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt ei ole massilisajatest vaid seedeensüümidega massilisajatest. Pidin lihtsalt täpsustama.
Endal otsest kogemust ei ole, kuid peaks ära proovima (nt Ultralife Lean Gain), kuna olen suht tundlik toidulisandite suhtes.
bohemianrhapsody
MemberMetall-julla katki? Ehk leiab mingilt vanalt püksirihmalt pandla.
Võid tsekkida ka Eedeni kingaparandusse 1. korruse koridoris, sealt peaks neil vahendeid olema selle parandamiseks.
Ise arvan, et lihtsam on osta uus püksirihm kui sellega jebima hakata.
bohemianrhapsody
MemberMisasi sul täpsemalt katki on?
Üldiselt saab selliste asjade parandamisega koduste vahenditega hakkama.
bohemianrhapsody
MemberHmm, Otsus ütles ,et internetist ei leia abi.Leiab(kasvõi siit foorumit/portaalist), aga tuleb osata näha, mis on õige ja mis mitte.Internet on tõesti nii tõde kui ka vale täis(kahjuks).Kui sa selle jutu läbi lugesid, siis sellest ta rääkiski. Paljud aga ei oska vahet teha.
detsember 22, 2009 at 9:42 p.l. in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #244714bohemianrhapsody
MemberMa tunnen seda fotograafi, uurin, kas saaks pildid kuhugi üles panna.
Samas mida seal ikka nii väga vaadata, sellest ei saa hästi aru.
bohemianrhapsody
MemberKrt, olen siin püüdnud suu lukus hoida, aga nii lolli juttu, kui sina, jõmpsikas, ei oska küll keegi teine välja mõelda. Ja maha ka sa ei rahune. Kui ma teen ühe inimesega äri, kas see siis keelab mul teiste inimestega uut äri alustamast? Või ei ole see sinu arust normaalne? Ja iga inimene peab olema surmani ainult koos ühe äripartneriga ning ei või kellegi teisega midagi muud teha? See on muidugi piltlik väljendus, aga see küll kuidagi sinu asi ei ole torkida, mida keegi teeb!!!!!!Renku, asi ei ole selles, et ei või teha. Alessandro point on see, et nagu võideldakse millegi vastu, räägitakse kala peast mädanemisest ja nii edasi – aga keegi ei räägi konkreetselt milles siis probleem on ja mille vastu te võitlete; millised oleksid ettepanekud, et asju muuta selliseks nagu need inimesed tahavad.
Keemia teemal. Kui inimene töötab firmas kus propageeritakse keemiavaba sporti jne, siis peaks olema ettevaatlik liitumisel sellise portaaliga kus on õpetused kuidas millist kuuri teha. Mina ei ütle (ja ka alessandro pole öelnud) mida keegi võib teha ka mida mitte, kuid kõrvalseisjale jääb natuke kahtlane (kui mitte öelda silmakirjalik) mulje asjast. Eks igaüks ise teab mida teeb.
bohemianrhapsody
MemberJa kui kellelgi on midagi kellegi kohta öelda nagu siin Alessandro kinda viskas, siis tehku seda argumenteeritult, kaitsku oma väidet. Samas – kala hakkab mädanema peast ning oleks tagumine aeg ringi vaadata ja natuke analüüsida, miks selline olukord üldse tekkida sai? Kas bonsuna.com ei ole mitte hoopis protestiaktsioon? Appikarje? Tähelepanujuhtimine valitsevale olukorrale, õigemini korratusele? Natuke mõelge nende asjade üle, eks?Sama asja küsiks Bonsunalt (või kes iganes on Bonsuna.com eestkõneleja kes Postimehega kirjavahetust peab), kes Postimehes väidab, et kõik Eesti kulturistid on keemikud – paluks tõendusmaterjali ? Alessandro ajab jah vahel veits lolli juttu (sorry, ma ei ütle seda paha pärast) kuid ta väidab seda sama, mida väidab Bonsuna.com mida siin asjaosalised kõvasti kaitsevad. Väidate ajalehes, et kõik on keemikud, kuid need üksikud väljavalitud bonsuna saidil on kõik puhtad. Väike vastuolu või mis? Antud juhul on tegu mõttetu vaidlusega kus igaüks püüab tõestada, et tal on õigus – sisuliselt on kõigil õigus välja arvatud mõned nüansid.
Teen ettepaneku – kui kellegil midagi öelda on, öelge see otse välja kellele vaja. Kala peast mädanemisest ja kes teab millest võibki jahuma jääda.
bohemianrhapsody
MemberViimane kuu:Jõusaal 0,- EEK
Toidulisandid 0,- EEK
Täpselt sama siin.
Vaesed ja väiksed oleme. Mõned mehed peaksid siin päris suured olema, kuid millegipärast laval -90 ja +90 kg kategooriad võistlustel on päris hõredad.
bohemianrhapsody
Memberoh seda ma küll ei teadnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kodukal küll midagi kirjas polnud kui vaatasin..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks..
Veel on häid saale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Headest saalidest pole siin teemas veel rääkima hakatudki.
bohemianrhapsody
MemberÜldiselt kõik sõidavad +10/15 üle sellepärast et politsei ei vaevu neid maha võtma. Reporteris või kuskil öeldi ka et kui linnas sõidad alla 65e siis midagi ei tehta, ehk siis reaalselt spidoka järgi võid panna 70ga linnas. Ise sõidangi nii ja pole veel kordagi vahele võetud, ptü ptüi muidugi.Reaalselt ikka ei või. Kui pole lihtsalt veel vahele jäänud, siis palju õnne – see ei tähenda, et võibki 70ga linnas sõita.
bohemianrhapsody
MemberVõimalik,et ka mõne treeningkaaslasega pudelid segamini läksid.Pudelid ju yhesugused.Kõik on võimalik.Ole nüüd mõistlik – kas sinu arvates keemikud loksutavad endale magusat jooki kus steroidid sees ja nii asi käibki? Järjest absurdsemaks teooriad muutuvad.
bohemianrhapsody
MemberTeate mis, sellest saaks hea raamatu kirjutamise teema.
Hr. Lauripro tundub olevat eesti oma Fox Mulder, ainult et kulturismi mõistes. Aga anname andeks, laupäeva õhtu ja eks nii mõnigi on auru all.
bohemianrhapsody
MemberBohemian, kas sa räägid Tartu Anne sauna kõrval olevast Arcticust?Edit: Kui jah, siis sellega ma oma selja Jaanusesse keerasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma lollus mis teha..Just nimelt, kuna Tartus rohkem Arcticuid ei ole ka

-
AutorPostitused