bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberJah.
bohemianrhapsody
MemberSekundeeriks JungaTrollile. Tahtsin enam-vähem sama kirjutada.
Tegu on nagu telefoni mänguga

Aga jah, jutt käib siis sellest, et umbes pärast 40 minutit treeningut on põhiliseks energiaallikaks protsentuaalselt rasv. See tähendab, et treeningu intensiivsus on madal.
Ja tahaks minagi konkreetseid fakte/juhtumeid, kuidas inimesed on just valgusheigi tõttu end ära rikkunud (mite teleka ees shokolaadi õgides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)?bohemianrhapsody
MemberKas leidsid õpilase?
bohemianrhapsody
MemberHaiged ja väetikesed need tippsportlased

bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberEsimene asi: ürita tekitada mingi stabiilsus toitumise koha pealt, st et kõikumine kaloraazhi (ja toitainete vahekorra suhtes) ei oleks nii karjuvalt suur nagu sa kirjutasid.
Teine asi: sa oled 15aastane, järelikult kasvueas ja see on normaalne, pole sinu ainevahetusega häda midagi.
… niisama hakkasin mõtlema, et mis treener see selline on, kes ei oska nendele küsimustele vastata, küll aga teab kui suurte lonksudega peab valgukoksi jooma?
bohemianrhapsody
MemberKlaas ikka pooltäis jah

Eks ma pühin siis tolmu oma hamstringidelt – hakkasin ka uuesti trenni tegema, eks näis millal võrrelda saab.
bohemianrhapsody
MemberKeep up the good work!
bohemianrhapsody
MemberLisaks veel siia see, et minupoolne jutt – asjaarmastaja jutt, ootame spetside arvamust.
bohemianrhapsody
MemberMillest järeldad, et tegu hüppaja põlvega?
Kui seda diagnoosis spordiarst või ortopeed vms arst siis temalt endalt peaks ka ravi kohta infot saama.
Võin öelda, et kui mul diagnoositi algul hüppaja põlv (mis oli tegelikult vale diagnoos), siis soovitati kasutada Olfen plaatsrit ööseks põlve peale ja sidet põlvele mis avaldab survet patella alla.
Samas ma ei mäleta hoobilt rohkem mida mulle veel soovitati, opist oli ka juba oma 3,5 aastat tagasi. Niiet mine arsti juurde ja kohe! Ja kui see arst midagi tarka ei ütle siis otsi uus arst, Siiras soovitus.
oktoober 30, 2011 at 5:51 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315278bohemianrhapsody
MemberMaikalile tuleks anda Parima Naeratuse auhind
oktoober 30, 2011 at 5:23 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315408bohemianrhapsody
MemberEsimese poosiga kohe kakse meest eristusid teistest – Taavi ja Janar.
oktoober 30, 2011 at 5:21 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315420bohemianrhapsody
Memberplz zoomi natuke
oktoober 30, 2011 at 5:11 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315452bohemianrhapsody
MemberKuigi eks ta suht rebimine ole ausalt öeldes.
oktoober 30, 2011 at 5:10 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315469bohemianrhapsody
MemberNetiülekande pildi põhjal panustaks Imrele.
AutorPostitused