bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberPole temalt dokumenti küll küsinud, ilmselt on sul õigus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberAsja positiivne külg on jah see, et nüüd on näha, kes on mäda. Savisaar… Kivirähk kirjutas ka geniaalse artikli, see oli Päevalehes vist.
bohemianrhapsody
MemberSee oli ilmselt jah Imre… me Hundiga tegime trenni ja vaata aga vaata jälle Imre vahib vastu kuskilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberSavisaar on tegelikult paras mölakas, et ajal, kui peaksime koos tegutsema, hakkab ta valitsuse tegevust kritiseerima.
Kas politsei peab nüüd laamendajate ees vabandust paluma? Heh
MemberMulle tuli selline tekst ka meili peale. Kõige naljakam on minu arust sihvkapaki ettenäitamine ja venelaste esidiiva
MemberMassiperiood või mitte. See on siililegi selge, et ta on paks.
bohemianrhapsody
MemberKui palju on palju? Kalorid, rasvad, süsivesikud, valgud, kui palju? Kui hakkad keerutama ja ei vasta, järelikult pole sa oma toitumisega tegelikult kursis.
bohemianrhapsody
MemberKes hakkab kohe-kohe valmistuma, kes juba valmistub sügiseks

Iseasi kas tegu naturaalse kulturisti või keemikuga.
bohemianrhapsody
MemberMõnel vennal on jah 70% keha lihastest kätes ja rinnas
bohemianrhapsody
MemberA muide, meeletu magusaisu vastu aitab kroom. Ja siis seda ka, et see on ikka harjumus, kui korra joonele saad, siis ei ole raske. Ja stressi ei tohi olla. Ma olen teoorias tugev.Teoorias on kõik ilus ja selge. Enda kogemus näitab, et kroomi tablette lisandina võtta on mõttetu. Välja tuleb ravida ikka jah harjumus.
bohemianrhapsody
MemberVõta ülevalt menüüst Treenerid.
bohemianrhapsody
MemberVõta ühendust mõne treeneriga, kindlasti saate kokkuleppele ja sina saad mingi pildi ette, kuidas asjad peaksid olema. Praegusel juhul aga on vaid aja küsimus, kuni keegi siin sind sõimama tuleb
bohemianrhapsody
MemberIse olen odavamatest poodidest pükse saanud. Üllataval kombel firmakaup on mõeldud nokamütsidega siidrijoojatele ja kallis, samas odavast poest leiad püksid mis on odavamad, ja mõeldud inimestele.
bohemianrhapsody
MemberEi mõtlegi. Kujutan ette, kuidas ma seeriat teen. Kui vaataksid mu trenni pealt, siis mu peas toimub sama asi mida sa näed.
Mõtlen siis kui tekib valu vms (vigastuse moodi asi) et kas ikka teha edasi, kui tõsine on asi, mis viga jne.
bohemianrhapsody
MemberMa arvan, et kuna sa pole sellist distantsi varem jooksnud (või siis vähemalt tükk aega pole) siis oled hiljaks jäänud, et see valutult läbida. Muidugi jah, ega suur kehakaal seal kasuks ei tule.
AutorPostitused