bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei maksa jah igasuguseid koolis kainud ja haritud inimesi uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
need ei tea ju asjast mitte midagi, onju

Eee ma hindaks inimest tema teadmiste järgi, mitte selle järgi, kus ta käinud on. Ma arvan, et ükski normaalne treener ei soovita 0,5-1 kg päevas alla võtta. Ok see selleks.
Oletame siis, et ühel päeval hakkad sa normaalselt toituma. Ennustan, et kaal tõuseb kohe 1-2 kilo (glükogeenivarude suurenemine), siis on jälle paanika, kaalunumber on suurem. Mis ma tahan öelda on see, et sellise dieediga võib küll kaal väheneda, küll aga peegelpilt ja enesetunne halvenevad suure tõenäosusega.
Aga ok, edu sulle!
bohemianrhapsody
MemberMul on igatahes selline teooria, võtke või jätke, laitke või kiitke:valkude/süsivesikute/rasvade suhe peaks olema 25%/50%/25% (massiprotsenti) , kuna selline on piima keskmine toitainete suhe ja kuna kõik imetajad kasvavad algul piima najal, siis miks mitte selline suhe.Sellel teoorial on kindlasti palju auke, ma võtsin praegu lehmapiima toitainete suhte, aga see tundub täiesti normaalne suhe.Evolutsioon lõi ju piima selleks, et me lastena seda juues kasvaksime
bohemianrhapsody
MemberViimasel ajal olen kõige rohkem KoRni kuulanud.
Auhindadega pärjatud video KoRn – Freak On A Leash http://www.youtube.com/watch?v=K27d7Ut5bXo
Ja üks lugu albumilt, millega minu jaoks KoRn lõppeb: Did My Time
seal vahepeal lahedalt lauljal käivad sõrmed pahupidi
Julien-K – nende lugu peaks olema Transformerite soundtrackil. 2 tüüpi on bändist nimega Orgy, mis on ka omajagu seotud KoRniga. Ühesõnaga huvitav muusika, metali, elektro ja 80ndate segu.
bohemianrhapsody
MemberSuht segaseks jäi jah, milles probleem oli. Jah, kui tase on nö. tavaline inimene, siis on see tõesti võimalik, et keha rasvaprotsent väheneb ning samal ajal jõunäitajad suurenevad.
Minu isiklikk arvamus on see, et ka 0,5kg jogurtist peaks piisama pärast trenni.
Edu
bohemianrhapsody
MemberKui palju sa peaksid sööma?
Kõigepealt küsiks su käest, mis su eesmärk on.
Pane söödud toit kirja nädala jooksul ja arvuta välja ning ongi käes sul kaloraazh.
bohemianrhapsody
MemberTänan info eest, mis puudutab neid linke…siis nende sisu on rohkem suunatud sellele kus odavamalt saaks käia. Minu jaoks see pole nii oluline…maksab üldine meeleolu, sõbralikus ja tasemel treenerid.No siis ei ole raske otsustada kuhu minna
bohemianrhapsody
MemberArctic Sport Club näiteks.
bohemianrhapsody
MemberÜritan siin korrigeerida oma eluviise nii toitumise kui ka rohkema liigutamisega. Eesmärk ei ole saavutada ülisportlikku ja lihaselist figuuri, mulle meeldibki olla natuke ümaram, praegu lihtsalt on see ümarus juba liigne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen palju lugenud foorumeid ja artikleid, aga sellega seoses on tekkinud küsimus. Erinevates allikates räägitakse valkude/rasvade/süsivesikute osakaalust päevases menüüs erinevalt. Siin räägitakse sageli, et 30:40:30 on õige, aga mitmes kohas on jäänud silma ka jagamine 10-15:25-30:50-60 Millest see erinevus? Ja kumba peaks siis usaldama? Ning veel paar küsimust (palun kohe ette vabandust, kui need kõlavad väga algajalikult, aga just algaja ma ju olengi)
1.Kui mu eemärk on peamiselt kaalust alla saamine ja lihtsalt hea enesetunne, mitte lihaste kasvatamine, kas ka siis peaks tegema lisaks aeroobsele treeningule jõutrenni? Praegu sõidan põhiliselt rattaga ja ujun. Jõutrennist ei tea midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2.Kas Arctic slim line’i on mõttet tarbida enne trenni? Kas ta põletab rasvu või on ta lihtsalt mingi popp jook, mis on jälle poelettidele ilmunud?
3.Kui 6 päeva nädalas olen “korralik” ja energiadefitsiit on ca 3500-4500 kcal, kas siis ühel päeval võib ennast natuke lõdvemaks lasta ning jääda nulli või kuni 500 kcal-iga plussi (eeldades, et ei lase end käest ära ja järgmisel nädalal jätkan jälle korralikult
)Aitäh!
1. Ei pea tegema jõutrenni. Aga tuleks kasuks kui teeksid, mida mitmekülgsem on tegevus, seda parem.
2. Joo vett.
3. Tähendab kui sa oled üldiselt defitsiidis, siis 1 päev nädalas võib nö. laadida küll (mõistlikkuse piirides). Ma loodan, et see defitsiit ei ole sul päevas 3500-4000 kcal.
bohemianrhapsody
MemberSiis järelikult ikka sõltuvad need kulutatud kalorite hulgad kaalust? Seega võivad need arvutused ikka õiged olla, mis seal tabelites kirjas on minu kaalu kohta?Ma vist hakkasin sellele kalorite arvutamisele ka pihta saama. Öelge ainult, kas ma saan õigesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervislik kaalu langetamine on siis, kui kulutad päevas u 500-1000 kcal rohkem kui sööd? Seega ma pean lahutama söödud kalorite hulgast kõigepealt need kalorid, mis kuluvad minu kehakaaluga inimesel põhiainevahetuseks ja siis lahutan veel need kalorid, mis kuluvad füüsilise tegevuse käigus? Ja kui tulemus on -500 kuni -1000, siis on ok? Või ei ole see nii lihtne? Aga põhimõte on ikka õige?KUNI 500 kcal defitsiit (umbes) mitte 500-1000.
(BAV+tegevusega kulutatud kalorid)-toidust saadud kalorid =< 500 kcal
bohemianrhapsody
MemberSa võiksid nõu küsida inimese käest, kes teab asjast natukenegi midagi. Mina neid “jõusaali treeneri koolitusega sõbrannasid” ei usaldaks eriti.
Selline dieet võib mingil hetkel isegi toimida, pikas perspektiivis aga sa kurnad oma keha ja vaimu sellise jamaga.
bohemianrhapsody
MemberTekkis väike küsimus ka…Avastasin täna omale päevamenüüd kokku ostes, et halvaas on täitsa märkimisväärne kogus valku, süsivesikut ja rasva.
Tundus vägagi sobilik kohupiima juurde ja paningi üheks palaks nad kokku. Purustasin lihtsalt 100g halvaad 250g Tere rasvata kohupiimaga kokku. Päris hea pala tuli!
bohemianrhapsody
MemberNATUKE LIIGA OTSE, ENDA VANAEMAGA…. MA EI TEA KAS SEADUS TEID PAARI PANEBKI?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
NATUKE SUUREMA RINGIGA ON SEE AGA VIST VÕIMALIK.
TUTTAVA ENESETUTVUSTUS (loodan, et see tegelikkuses nii ei ole
) KÕLAS AGA NII:Olen 24 aastane, abielus 44-aastase lesega, kellel on 25-aastane tütar. Minu isa abiellus selle tüdrukuga ja sai sel kombel minu väimeheks, kuna ta on minu tütre mees. Sel kombel sai minu võõrastütrest minu ämm, sest ta on ju minu isa naine. Meil naisega sündis poeg. Ta sai minu isa naisevennaks. Ja samal ajal minu onuks, kuna ta on ju minu võõrasema vend. Sel kombel on mu poeg – minu onu. Minu isa naine sünnitas samuti lapse, kes sai nii minu vennaks, kuna ta on mu isa laps ja ka minu lapselapseks, kuna ta on samal ajal minu naise tütrepoeg. Kuna ema mees on tema isa, tuleb välja, et mina – olen oma naise isa, olles ka oma poja vend. Sel kombel olengi ma iseenda vanaisa.
Seda sama või sellele sarnast teksti kuulsin ka saates “Meie” samal ajal kui aeroobset tegin. Üsna huvitav teema oli muidu.
bohemianrhapsody
MemberTänud vastuste eest!Kahtlemata ei ole plaanis ainult kaalu taga ajada nagu mainisin ka oma algses postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid siiski, eluaeg on suht väiksema kehaehitusega oldud ja viimasel ajal veidi suurem olles tuleb tahtmine veelgi suurem olla.. Selline mõttekäik siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni teen alati täie pühendumusega ja 100% keskendudes ja söön ka kõvasti, kava järgi.
Kui kellegil on veel miskit lisada, on kõik arvamused-soovitused teretulnud!
Kui sa enda arvates teed kõik õigesti, aga kaalu ei tule juurde, järelikult teed sa midagi ikkagi VALESTI. Ei ole üldse raske arvata, et sa võiksid rohkem süüa. Punkt.
bohemianrhapsody
MemberSellistel võistlustel nagu Eesti karikavõistlused jms peaks raudselt kolme absoluudi paremat kontrollitama ja siis igast muust kategooriast nii palju paremaid kui võimalik on (igast kategooriast 3 oleks vist palju “tahetud”?). Kas tõesti siis ei ole raha nende proovide jaoks, kas asi on üldse kinni rahas? Kes nende eest maksma peab? Kui nii tehtaks, siis võiks enam-vähem välistada sellise võimaluse, et keegi nagu viimastel võistlustel üks mees, tuleks sinna “lolli” mängima. Sel juhul ei “tasuks” enam riskida, praegu on võimalik, et tuled hea koha peale ja päris suur tõenäosus on, et sind ei kontrollitagi.Liit maksab proovid. Kui tahad, et rohkem võistlejaid testitaks, lao papp lagedale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin tuleb öelda, et sa eksid arvates, et kasvuhormoon ei peegeldu dopingproovides.“Is a urine test for hGH likely to be developed?
According to the overwhelming majority of international experts, the blood matrix is the most reliable matrix for the detection of hGH.
hGH in urine is found in extremely small quantities (less than 1% than that found in blood).
In the view of international scientific experts, efforts to develop a reliable urine test for hGH would require significant resources and time, and chances of success appear remote.”
Mis me sellest järeldame?
bohemianrhapsody
MemberMa ei saa aru, miks on vaja mingit paska näost sisse ajada, kui selle asemel näiteks võiks lihtsalt tavalist sööki süüa
AutorPostitused