bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Member
Kreatiin ei aita lihastel paraneda ja taastuda
Kreatiin ei sisalda piisavalt lämmastikku. Ainult proteiinides on piisavalt lämmastikku, amino happeid ja peptiide, et parandada ja taastada lihast. See on teaduslik fakt. Mis veelgi parem, hiljutised uuringud näitavad, et vadaku proteiin stimuleerib valkude sünteesi lihaskasvuks ja taastumiseks paremini kui ükski teine proteiin. Uuring näitas, et taastumiseks ning lihaskasvuks olid vadaku valgu preparaadid 119% efektiivsemad kui piima kaseiin.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3453
Ei tea kui tõsi iga artikkel on. Kui ma kasutakas umbes 3-4 nädalat ainult trennipäevadel 10-20g kreatiini ja siis lõpetaks kasutamise vähemalt aasta lõpuni ära siis oleks mul jõu ja lihasmassi langus?
Kreatiin kiirendab maksimumilähedase koormusega intensiivsete seeriate vahel taastumist. Sõnastus halb, aga point on see, et kreatiin kiirendab taastumist, nimelt seeriate vahelist taastumist.
bohemianrhapsody
Member1)Kaloraazh kõigub ilmselt liiga palju; supp ja guljass on erineva toiteväärtusega.
2) Jätaksin need mahlad ära ja sööksin midagi kohe pärast trenni.
Igatahes….. räägi treeneriga
bohemianrhapsody
MemberÄnksa
bohemianrhapsody
MemberArcticus näeme, raisk!
bohemianrhapsody
MemberKrt ära valeta meile siin midagi, tegelikult valasid steroidiviha ühe vaese mehe peale välja ja nüüd ässitad meid ka kallale…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Member1 kg rasva = 9300 kcal
bohemianrhapsody
MemberLiiga vähe rasva, st kohukesed välja ja midagi muud asemele. Mune võid koos kollastega süüa.
bohemianrhapsody
MemberMa kirjutasin selle peaaegu 5 kuud tagasi

Vastus tuleb pooleaastase intervalliga, ei usu, et moded eriti eluvõimelised on

bohemianrhapsody
MemberKüsimus siis ka sellest et kas B-Vitamiini raske toidust vajalikku kogust kätte saada et seda süstima peaks vms ? Mis üldse palju B-Vitamiini sisaldab peale pärmi ?Kui sa ainult õli ja hapukoort sööd, siis v-olla ongi vaja osa asju lihtsalt süstida sisse.
bohemianrhapsody
MemberEsialgu lisasin iga nädal vist 5 kilo, siis mingi periood olen natuke rohkem lisanud ja viimasel ajal natuke vähem. Viimasel ajal lisan juba tunde järgi siis, kui kerge hakkab.A süsteem oli esialgu lihtne – iga nädal 1 kordus vähem ja 5 kilo juurde. Alustasin 12-st kordusest. Siis kui 6 korduseni jõudsin, siis hakkasin lihtsalt iga nädal 5 kilo juurde panema, kuid kordusi vähem ei teinud. Kui 6 kordust liiga kergelt läksid, siis tegin rohkem, aga üldiselt oli korduste vahemik 6-8. Seeriaid tegin 4-5.
Viimasel ajal olen rohkem püramiidiga teinud. Näiteks: 10×120 + 10x170kg + 8x210kg + 6x230kg + 5x255kg.
Eks kunagi peab tulema vaatama kuidas sa teed sellise raskusega. Mitte halvas mõttes vaid lihtsalt huvi pärast.
Üldiselt olen näinud ka inimesi, kes treenivad raskust, mitte lihast, ehk siis kompenseeritakse lihase poolt kasutatavat jõudu kas väikse amplituudiga, teiste lihastega või inertsiga. Ehk siis lühidalt: kõik on suhteline.
bohemianrhapsody
MemberArcticsport, avatud E-R 8:00 – 22:00 ; L-P 8:00 – 20:00väga kõva koht;)
L ja P on Arctic avatud alates kl 10.00, mitte 08.00.
bohemianrhapsody
MemberNojah, nendega võib-olla isegi saaks, kuid neid kohvreid ei ole mul kusagilt võtta hetkel. Ja 100kg oleks ilmselt liiga vähe ka, et säär koormuse saaks. Kangile panen ma 250kg umbes, siis on mõnus teha. Alla 200 eriti pinget ei tunne. Tegelikult, kui ühte säärt korraga teha, siis oleks vist paras.Siis oleks veel selline soovitus, et teha korralikult. Ehk siis täisamplituudiga.
bohemianrhapsody
MemberTartu Arctic Sport Club on avatud esmaspäeval 14.00-22.00.
bohemianrhapsody
MemberMina kuulan rammsteini lugusid ..Teatavasti ramms+eini laulja on bändist lahkunud ja ülejäänud rahvas teeb sooloprojekte. Et siis nt Richard Kruspe bänd on Emigrate, keda huvitab. http://www.myspace.com/emigrate
bohemianrhapsody
MemberEi ma ei ütleks , et mul on kehv valk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kohupiim koos jogurtiga lüpsab iga valgusheigi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enam ei tarvita üldse valku…Ei näe veel mõtet

Ma ka siin mõtlesin natuke…. et vesi on ka mõttetu, üldse ei tarbi enam.
AutorPostitused