bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberKeegi oskab öelda palju Ujula tänaval 2-l korrusel need 2 surumiskangi kaaluvad. Üks on jämedam ja raskem, teine peenem ja kergem. On saanud inimestelt küsida, aga vastuseid on 2 sorti: 1) 25 ja 20, 2) 20 ja 15. Kumb siis on? Ma ise arvaks pigem, et 25 ja 20.No see olenebki sellest, et kas kangil on lukud ka peal või ei.
bohemianrhapsody
MemberHäirib veits, et sisemine õlavarre kakspea lihas on tunduvalt arenenum kui välimine. Teen küll harjutusi varieeruvalt sisemise jaoks laia haardega kangiga ja välimisele kitsa haardega. Kas on teistel kah nii?Milles see suur erinevus seisneb, kui tohib küsida?
Ja veel selline küsimus, et mitu õlavarre kakspealihast teil siis kokku on?
Lihtsalt huvitab.
bohemianrhapsody
MemberMa proovisin küll, aga minu blender ei suutnud supilusikaid ära purustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Membersama kaalu juures võib keha pindala olla ikkagi suht erinev. kas kaal on rasva arvelt või lihase arvelt? lihas ikka raskem kui rasv st. sama kaalu juures on rasvane inimene suurem kui musklimees.krt olex võinud ikka see lohutusvärav ka tulla
Selle pärast ongi vaja teada NII kaalu, kui ka pikkust.
bohemianrhapsody
MemberKas ka see hind on uutele liitujatele … peale uuenemist?Oskab keegi targem kommenteerida ?
Helista klubisse ja küsi.
Praegu on Arcticus sünnipäevakampaania, niiet tasub uurida.
bohemianrhapsody
MemberLihase välimus sõltub lisaks ehitusele neurogeensest toonusest ja see sõltub juba korduste arvust küll.Loomulikult, et sul lihast näha oleks, peab see olema toonuses ning selle jaoks on vaja treenida.
Aga point on ikkagi rasvakihis. Ja loomulikult dieeditades peaks jah raskused üleval hoidma, muidu tekib oluline lihasmassi kaotus, nagu MM ütles.
Ehk siis soovitan kuulata praktikuid, mitte teoreetikuid.
bohemianrhapsody
MemberMida suurem pindala konkreetse kaalu juures, seda kiiremini jahtud ehk siis kehatemperatuuri hoidmiseks kulub rohkem kaloreid. Või on mingi kavalam põhjus?Jah, selleks, et keha pindala kätte saada.
Eesti jalgpalli koondisest on küll kahju…
bohemianrhapsody
MemberTalve küll sellise kaloraaziga üle ei ela
bohemianrhapsody
MemberNt köögiviljad (porgand, kaalikas, paprika jne) kerge dipikastmega (nt maitsestamata jogurt + küüslauk ja veel midagi).
bohemianrhapsody
MemberMis Tagajärjed võivad olla kui inimene kes on 15 aastane ja 5kuud trennis käinud ning 5xnädalas teeb trenni, iga päev ühte ja sama kava Rind,Biitseps,triiptseps,Kõht ja mõnda lampi harjutust veel.Ta teeb ainult ülakeha ja jalgu ta ei treeni.ta ei tee eriti sooja ka enne trenni alustamist.Mis Tagajärjed võib juhtuda tal tulevikus?
See ei ole mina vaid mu sõber.
Selliseid tegelasi iseloomustab üks asi – neil on suured jalalihased, nagu nad ise väidavad.
Aga kui tõsiselt rääkida, siis tekib lihaste düsbalanss. Eesti keeli siis, mõne aasta pärast (kui ta jätkab nii muidugi) on ta tüüpiline jõusaali-kõverik, õlad ette poole jne.
bohemianrhapsody
MemberDietmix – Andreaz fitness.ee foorumist soovitab!
Dietmix – kivipalluri valik!
bohemianrhapsody
MemberVictor on vähemalt 2. kohta väärt.Jep nende piltide järgi on Victor ülihea….
bohemianrhapsody
MemberAga siiski ma sooviksin teada,miks ei saaks teha hoiatustaset avalikuks?Confindendtsiaalne info
bohemianrhapsody
Memberteemasse niipalju et äkki seekord jätaks minu posti alles?kasutasin sõna läbu selle eest sain hoiatuse
igatahes vootele on tubliOot, mis mõttes? Tahad veel? OK, nali, võtsin tegelt ära selle 10%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Niisama lambist pole kellegile midagi teinud, niiet kes tunneb end ahistatuna, mõelge järele.
bohemianrhapsody
MemberReval?
AutorPostitused