bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberNeed rohelised on jah 50sed (ei tea küll millise klubi omad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Mul õnnestus tookord “huvitavaid” katseid mitte julgestada.Aga noh, Kirbule ikka jõudu! Suht ok kükk on, arvestades, et mees metsast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberSee üle pea libisemine on nii ja naa. Ma arvan, et kükkija ikka ei tohiks lasta üle pea libiseda kangil, samas kui kükkija vajubki ära, siis selleks peavadki julgestaja käed olema kükkija õlgade all.
(ma pole ka ideaalne julgestaja ega kükkija, lihtsalt õpetuseks neile kes pole eriti teemaga kokku puutunud).
bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberMa olen ise ka alati ilma tõstevööta teinud jõutõmmet. Samas raskused pole ka olnud teab mis suured. Eks peab enesetunnet jälgima/usaldama.
ErikO-l on õigus, samas Kirbul omajagu treeningstaazhi all – niiet ma ei solvuks kui ta tahab sellise tehnikaga tõmmata
Või siis ei saanud mina imlselgele trollimisele pihta 
bohemianrhapsody
MemberKüsimusi on?
Mis värvi on armastus?
Mis on elu mõte?
Kuidas moos kommi sisse saab?
Kas Darth Vader on tõesti Luke`i isa?
Aga tubli, saad trenni ka ikka veits teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberPanedki taldrikule viineri asemel liha.
jaanuar 24, 2012 at 3:31 p.l. in reply to: Mida on võimalik Eestis õppida seoses toitumise ning sporidga. #243187bohemianrhapsody
MemberMa isiklikult soovitaks sul praegune eriala ära lõpetada ja siis edasi vaadata. Aga võimalusi on jah palju, kui sa isegi täpselt ei tea ja praeguse asja pooleli jätad siis võib-olla ei tundu ka uus valik õige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberSee on üsna julge väide.
Ärge ajage segamini soojendusseeriaid ja tööseeriaid.
Üks püramiidi näide oleks selline: 12 – 10 – 8 – 6 – 8 -10 – 12 (need siis kordused, raskus siis vastavalt tõuseb-langeb). Nii, ja nüüd küsiks kuidas treenivad eesti kõvemad jõutõstjad (renku oskad ehk vastata?), kulturistid?
Tahan öelda seda, et kui hakata mingit konkreetset süsteemi kiitma/propageerima siis on pusse panek kindel.
bohemianrhapsody
MemberMõttetu on hakata siin sleetama stiilis “tee parem 5×5”, “tee parem superseeriaid” jne.
Kuna küsimus oli konkreetse kava kohta, siis vastus oleks järgmine: sa pead kasutama sellist raskust, mille puhul väsid ära umbes 10nda kuni 12nda korduse vahel. Ära väsimine tähendab seda, et sa ei suuda korrektse tehnikaga enam ühtegi kordust teha. Õige raskus leitakse katse-eksituse meetodil.
bohemianrhapsody
MemberKas sa polegi näinud filmi “Idiokraatia” (“Idiocracy”)? Seal satub üks tegelane tulevikku, kus selline reality-show on täitsa olemas
jaanuar 19, 2012 at 6:59 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #246907bohemianrhapsody
MemberHeh, ei ole võimalik, et Defrage ka sinuni jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nendest on veel pikk teema sellises portaalis nagu Rada7.ee, keda huvitab huumor.Aga edu lammutamisel!
bohemianrhapsody
MemberÕige tehnika ongi selline, et tegelikult tõukad jalgade ja kehaga, kätega ainult fikseerid. Ja siis veel niipalju, et nö õigetel võistlustel liidetakse rebimise mõlema käe tulemused kokku, aga see selleks. TUBLI POISS!
jaanuar 19, 2012 at 5:25 p.l. in reply to: Nõuanded neile, kes tahavad jõusaalis käima hakata #246998bohemianrhapsody
MemberTänud, mees. Mõiste on ikka motoorika, aga põhimõtteliselt võiks mootorile ka jutumärgid panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Motoorika ja “mootori” all mõeldakse ju erinevaid asju kui ma ei eksi?
Aga teema jätkuks. Pooldan ka arvamust, et ka 2x nädalas jõutreeningut tehes on võimalik areneda (1. küll jah teatud piirides/piirideni; 2. tervisesportlasele ideaalne) ja samas on see tohutult palju rohkem kui 0x nädalas!

bohemianrhapsody
MemberParafraseerides ühte diktaatorit: pole jalgu, pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga ok, ärgu keegi isiklikult võtku.Võta tööriistade alt uus kava kui praegune kava ei toimi.
-
AutorPostitused