bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberKes ütles kus RAHULDAMATUID??? Jutt oli rahuldamata koduperenaistest. Aga nüüd läheb juba tõesti jutt teemast väga välja.Olgu pealegi, Saagu CV! ……. ja saagu või hullem, vähemalt mõned rahunevad maha siis.

Hehe…
Saagu CV!
Ja CV sai.
bohemianrhapsody
MemberSellisele näljutamisele loomulikult keha reageerib vastupidiselt, et ellu jääda. Soovitan toitumine korda saada, st suurenda kaloraazhi. See on kõige esimene ja üldine soovitus mida öelda saab.
bohemianrhapsody
Member“koju jõuan alles kella 17.00 aeg siis söön natsa”
Ma rvan, et siis sa ei söö natsa, vaid ikka väga korralikult õhtu jooksul. Seetõttu sa ei tahagi hommikul süüa. Või siis teine variant, et ongi nii nagu sa räägid. Samal ajal mitte süües ja trenni tehes mitte nälga tunda, mina arvan, et midagi on väga valesti. Ära mängi oma tervisega.
bohemianrhapsody
MemberMa ei tea kas ma olen just rumalamaks jäänud, aga peale jõusaalis käima hakkamist on kadunud isu vaimse töö vastu
Jõusaali ei ole mõtet süüdistada. Parem tunnista, et oled lihtsalt loll ja laisk
??:”>ps. ära võta isiklikult.
bohemianrhapsody
Memberkui 2g päevas on norm annus siis 20g laaadispäeval 10x :S`?No ära siis lae, kui ei julge.
Pakenditele pannaksegi min kogused, mõnel võib suurem kogus põhja alt ära lüüa või midagi sellist.
2 gr päevas on see kogus, mida organism vajab igapäevaselt, 1gr saab toiduga, 1gr toodab ise.
bohemianrhapsody
MemberPaneme nüüd kõik XS numbriga särgid selga ja kuulume kohe suurte kätega onude tsunfti.

bohemianrhapsody
MemberPigem tapavad ajurakke sellised küsimused
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, elamine tapab.
bohemianrhapsody
MemberRiidepoest?
bohemianrhapsody
Memberkas võtad muidu kuuriti?Jah, aasta läbi ei ole mõtet kasutada, kaotab mõju. Organismi enda kreatiinitootlikus langeb kui kreatiini süüa.
kas see kreatiin annab muidu nagu üleüldist vastupidavust näiteks aeroobsetel aladel ka juurde ?Kreatiini tarbimine kiirendab taastumist lühiajaliste maksimumilähedaste pingutuste vahel. Ehk siis rakkudes ATP taastootmine kiireneb.
Ehk siis, ei.
bohemianrhapsody
MemberMina arvan, et see gramm siia-sinna sinu puhul mingit vahet ei tee. Ehk siis sõta üks teelusikatäis pärast trenni ja võid ka vabadel päevadel võtta koos söögiga.
bohemianrhapsody
MemberSa ei julge oma naisega rääkida? Ütle otse välja ja kõik.
bohemianrhapsody
MemberMulle see lugu iseenesest juba enne meeldis. Aga algul vaatad jah, et wtf, mis seal lahedat on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberNii et sa arvad, et see rasva seedivaid organeid üleliia ei piina?(Ma ei tea täpselt, mis nüüd neid vedelikke eritavad)Ja kui Flexis samastatakse magamine jõusaalitrenniga, nii et hommikul peaks kähku-kähku hüdrolüüsitud vadakut ja süsivesikuid sisse ajama, siis tegelikult öise paastu ajal glükogeeni EI kasutata? Aga millest see öise kataboolsuse kartus siis tingitud on?
Kasutatakse ikka glükogeeni ka, aga nagu sa tead, mida nö. uimasem on tegevus, seda rohkem osakaalult kasutatakse energiaks rasvu.
See öise kataboolsuse kartus on ju nagu kõik ülejäänud kulturismiga seotud paranoiad; jääb toidukord vahele nüüd lihas laguneb või et peab valku meeletutes kogustes sisse ajama jne.
Kui mina üles ärkan, mina küll magamisest kurnatud ei ole, et peaksin kohe glükoosiga sheigi sisse kallama.
bohemianrhapsody
MemberEsiteks, kuna sa treenid 5 korda nädalas poolteist tundi samu lihaseid, siis on loogiline, et oled üle treeninud. Võid teha 5 korda nädalas, aga tee nt pool tundi. Siis peaks jõud ja energia võimeldes suurem olema.
Pärast võimlemist söö midagi, mis sisaldab süsivesikuid ja valku.
bohemianrhapsody
MemberSiis peaks lihaskiudude arv ju pidevalt suurenema selle teooria järgi?
Lihasrakud ei pidavat niimoodi poolduma.
Rakkudes lisaks uute organellide sünteesile toimub ka nende lõhustumine.
-
AutorPostitused