bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberEestis üks parimaid. Annab nii aeroobset kui ka plahvatusliku jõudu.Ise võtsin üks kuus aastat jutti.Analoogne on veel USN nitro fors.Päris hea. Hehe.
Anna aeroobset jõudu?
Võtsid kuus aastat jutti ja kui selle jooksul arenesid, siis tänu sellele tootele?
Küll mõni võib alles juttu välja mõelda…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
Memberma sain vastuseks 1661 ?? mida hekkiMis seal nii müstilist on? Mis su pikkus ja kaal on?
bohemianrhapsody
MemberKui keegi vahepeal ei vasta, siis ma õhtul hiljem kodus vaatan järgi, neid valemeid oli mitu.
bohemianrhapsody
MemberMustanahalistel on lihtsam, pritsivad paar sutsu mingit spets õli moodi asja peale ja valmis.
bohemianrhapsody
MemberMulle, kes ma alles olen oma teadmiste kogumise algusteel, ei meeldi selline variant.Ise küll ei ole aktiivne postitaja, kuid mulle on igasugused postitused vajalikud, sellesmõttes, et kui keegi totaalset jama ajab, siis endajaoks arutan asja läbi, et kuidas ja mismoodi see tegelikult on.
Viimasel ajal olen tihti näinud noortel postituse lõpul ala “paranda kui eksin”, see tuleb sellest, et algajad pole veel oma teadmistes päris selgusele jõudnud, ma ei süüdistagi neid, vaata kui palju vastastikke arvamusi koguaeg esile tuleb, võta näpust, mis see õige siis lõppude lõpuks on.
Ehk siis arenemine läbi eksimise. Avaldan oma arvamust, kui see vale on, siis targemad parandavad. Saan aru, et tegijad füüsiliselt ei jõua kõike seda lollust parandada.
See foorum on algajatele teadmiste kogumise alguspaik, kui nende postitused ära blokeerida, siis nad ei arene, jäävad arvamusele, et neil on õigus.
Just my 2 cents.
[edit] Archangel, annad ehk mõne foorumi teada, kus see süsteem on.
Keegi ei blokeeri postitusi automaatselt, vaid igaühel on see võimalus.
Kuskil foorumis olen ka näinud sellist asja, et kasutajanime juures oli siis mingi koht, kus oli umbes selline asi “23 korda on temast abi olnud” või midagi sellist.
bohemianrhapsody
MemberMa küsiks, et miks see halb on, et lihas normaalses toonuses on? See tuleb igal juhul rohkem kasuks kui see, et jalgu all ei ole. Mina isiklikult, siin pimesi arvan, et treeni samamoodi edasi.
Pump efekt läheb üle, mingi tunni paar pärast peaks sul lihas “normaalses” suuruses tagasi olema.
bohemianrhapsody
MemberEee äkki täpsustad?
Edit: leidsin juba, sain 2-le purgile käpa peale.
bohemianrhapsody
MemberSee mis sa siia kirja panid ongi mahutreening.
bohemianrhapsody
MemberMetioniin, leutsiin, valiin, glutamiin, isoleutsiin, türiin jne jne. Õpikutes peaks need nimekirjad olema, rääkimata siis internetist.
bohemianrhapsody
MemberMinu arust on naljakas, kui keegi saalis pussu laseb, hihihihiii
NOT
bohemianrhapsody
MemberOot oot, võin siinkohal eksida, aga kas mitte juba teisest astmest ei ole vaja juba erialast haridust?Mina räägin kulturismi/fitnessi treeneritest. Teiste alade kutsevärgi kohta ei oska öelda.
bohemianrhapsody
MemberUsun, et bohemianrhapsody pidas silmas EOK treenerite kutseomistamise süsteemi, mille kohaselt saavad endale treeneri kutsekvalifikatsiooni taotleda ka kehakultuurihariduseta inimesed.Nii ju ongi. Teoreetiliselt võib ka IV astme treener olla ilma kehakultuuri kõrghariduseta.
Täpsustuseks jällegi niipalju, et loomulikult on heal treeneril ka vastav kõrgharidus ja see ei ole mõttetu. Lihtsalt selle asemel saaks midagi muud õppida. Aga see on vaid minu arvamus.
bohemianrhapsody
MemberMulle ilgelt meeldib ajalugu, aga ma ei taha olla ajaloolane.
Ma enne väljendasin end võib-olla ebapiisavalt. Ma ei mõelnud, et sa ei tea jõusaalist midagi (Tuki), vaid asjal on ka reaalne/argipäevane olukord. Ehk siis üks asi on sutsti oma 1,5h trenn ära teha, teine asi on saalis kauem olemine mingil muul eesmärgil.
Kolmas asi veel, treener ei pea olema ilmtingimata kehakultuuri haridusega
bohemianrhapsody
MemberSuured tänud hea tagasiside eest! Tegelikult on jõusaalis meil Karolin V
Äkki oled valesti aru saanud? Ma ise küsin ka saalis vahel, et millise lihase treening parasjagu käsil on. Seda siis, kui tegu on ebakorrektse liigutusega, näit. biitsepsi trennis tehakse hoopis althaardes rinnalevõttu. Aga see selleks.
Ma soovitan enne eriala valimist sellega tutvuda. Üks asi on artiklite lugemine, teine asi on saalis viibimine ja reaalselt selle asja sees olemine.
bohemianrhapsody
MemberPidev äädika joomine ei pruugi jah just eriti hästi mõjuda.
AutorPostitused