bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberSa oled nii suur kui suuri raskusi sa liigutad.
bohemianrhapsody
MemberNo kuulge, kasvuhormoon ja testosteroon on hoopis erinevad asjad.Testosteroonitase oleneb väga vähe treeningust, see oleneb palju rohkem vanusest ja loomulikest päevastest tsüklitest.Ja kasvuhormooni lihast kasvatav efekt on väga väike, mõelge nende naiste peale, kes teevad kükki, samas on ikka väiksemad, kui mehed.Muidugi, kasvuhormoon vallandab omakorda IGF-1 tootmise, aga ega IGF-1 ei ole samuti väga võimas anaboolne hormoon.Tõenäoliselt kõige võimsam lihaskasvu reguleeriv hormoon, peale testosterooni muidugi, on insuliin, kui temaga osata õigesti ümber käia.Insuliinile teatavasti kükk mingit mõju ei avalda.Praktikast teada efekt, et kükk on parim massiharjutus, tuleb sellest, et ta hõlmab lihtsalt kõige suuremat lihasmassi üldse kõigist harjutustest.Aga jällegi, ta paneb kasvama ainult need lihased, mis on töösse haaratud.Et seda paremini mõista, tuleb mõelda lihaskasvu mehhanismi peale: 1)harjutus koormab lihast 2)lihases tekivad pingutuse tulemusena mikrotraumad 3)peale treeningut hakkab organism traumasid parandama, kusjuures signaali selleks annavad erinevad hormoonid nagu IGF-1 ja insuliin (insuliin viib glükogeeni ja valgud lihastesse, et parandamine saaks toimuma hakata).
Sellest ilmneb ka hästi miks on vajalik peale trenni kortisoolitase madalaks saada.
Okay, point on selles, et need kes tahavad rind-biitseps kava teha ainult, neil ei tasu kükki teha, sest rinnalihasele kükk mõju ei avalda ja biitsepsi treenimiseks on samuti efektiivsemaid meetodeid.Iseasi on see, et teised lihased neil lihtsalt ei arene.
Ma vaatan, et teemast mingit osa sa valdad, üldpilt nagu jääb segaseks. Et siis kükke tehes testosterooni tootlikkus ei suurene? Mina väidan, et küki tegemine avaldab insuliini eritumisele mõju. Veresuhkru kaudu.
Ja siis veel selline küsimus, et kui testot tagumikku süstida, kas siis ainult tagumik hakkab kasvama ja on vaja kõik skeletilihased läbi torkida? See vist rohkem küsimus keemikutele…
bohemianrhapsody
MemberSa mõtled paks laps – ilus laps ?
Jep
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see ole ju tänases ühiskonnas kuldreegel.bohemianrhapsody
MemberKüsin amazoni foorumis lolle küsimusi.
jumal, anna mulle andeks…
bohemianrhapsody
MemberMa ikkagi küsin, et kas sa trenni teed? Mis sest, et sa seda juba ütlesid, lihtsalt mõtle sellele veelkord.
bohemianrhapsody
Member170cm, 85kg, parimates aastates. Nagu öeldakse, paks poiss – ilus poiss.
bohemianrhapsody
MemberSa instrumentaal metalli ei kuula we nagu rammsteini vms ?Sul on midagi ikka väga sassis… industriali mõtled ikka vist.
bohemianrhapsody
MemberTeatavasti peaks see olema 0.
bohemianrhapsody
MemberMmm bussijaama juures McDonaldsivastas üle tee on Arctic Sport club(vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) …uuri seda…Tartu KHK jõusaal on ka, seal olen ka ise, kuigi väike saal ja vähe masinaid…See ikka ei ole Arctic Sport Club. Arctic asub hetkel Eedenis, varsti aga uues hoones Anne sauna kõrval.
bohemianrhapsody
MemberIgasugune põletik võib ohtlik olla. Ravi end terveks, siis mine trenni.
bohemianrhapsody
MemberMa pakun sellist varianti: niude-nimmelihas ja hamstringid ülepinges.
bohemianrhapsody
MemberNo ma ei tea…. mind küll süsivesikud otseselt uniseks ei tee… kui just tühja kõhu peale magusat süüa, võib-olla tõesti. Korralik puder hommikul annab küllalt hästi energiat ja piisavalt pikaks ajaks, et et seda näiteks ka hommikul süüa. Muidugi on inimesed erinevad, kuid kas see jutt nüüd natuke üle pingutatud ei ole?
bohemianrhapsody
MemberArctic Sport Club
bohemianrhapsody
MemberVahet pole!
Ise tarbin pigem “aeglaselt” imenduvat pulbrit kiire ainevahetuse tõttu.
AutorPostitused