bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
Memberkas keegi oskab öelda, kui pikk on mrt uuringu järjekorrad.Võib-olla keegi tõesti teab sellele küsimusele siin vastust, aga kas ei oleks sul kõige lihtsam seda küsida kohast kus neid uuringuid tehakse? Mitte halva pärast ei maini, lihtsalt foorumist ei pruugi sa adekvaatset infot saada.
bohemianrhapsody
MemberPeale seljavigastust good morningut teha ei tasu, küll aga teha sumo tõmmet lukus põlvedega?? Tule nüüd mõistusele tagasi
bohemianrhapsody
MemberKäisin, kuid otsest vastust ikka ei saanud. Nüüd olen käinud 2 korda kiropraktiku juures selja asjus, ja sain mõlemal korral põletikuvastast süsti ja kas see peaks ju põlvi aitama?Kui otsest vastust ei saanud, siis tuleb uuringud teha.
bohemianrhapsody
MemberMina ei saa ka ikkagi aru, miks teema algataja arsti juure ei lähe?
Ja igal juhul koormus vähemaks võtta põlvel. Pigem käi arsti juures ära siis selgem asi.
Ise müttasin ka edasi kuigi põlved tegid valu ja nüüdseks on opil käidud ja asi ei ole enam see mis enne.
bohemianrhapsody
MemberOK, aga tegelikult ma ei soovitakski sulle proteiini, tarbi parem VALKU, see on tunduvalt efektiivsem. Ei usu? Proovi järgi ja sa ei kahetse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma siiralt loodan, et kõik saavad aru, et tegu on naljaga ( kui Capricorn nii ei mõelnud siis tunnen kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).bohemianrhapsody
MemberLiha.
bohemianrhapsody
MemberMa annan sulle retsepti: tee 1x nädalas ja 3 harjutuse asemel 2 harjutust. Siis peab arengut tulema (JUHUL kui kõik muu on korras)
bohemianrhapsody
Memberbohemianrhapsody
MemberOot oot…. Marek siis võib ka +90 välja tulla? Või on see vastaste hirmutamie taktika? Peab vist ikka ka võistlust vaatama tulema
bohemianrhapsody
MemberKirp on must maag.
bohemianrhapsody
MemberLõhnab e-jay vms järgi. Üldiselt sämpleid ritta panna osab igaüks, aga see selleks. Ole tugev!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberPrantuse surumine ehk lamangus pingi peal kangiga maast üle pea tõmme rinnale ja tagasi. Ei näe siin midagi utoopilist -.-See ei ole prantsuse surumine vaid ületõmme. Neil kahel harjutusel on suur vahe.
bohemianrhapsody
MemberMul on selline küsimus, et kas ainult eestlased on need kes nii arvavad? Ma mõtlen, et äkki on võimalik leida liitlasi ka mujalt Euroopast, ei tahaks uskuda, et siin ollakse ainsad kes tahavad, noh, vähemalt “puhtamalt” sporti teha. Et koos ollakse tugevamad.
bohemianrhapsody
MemberKuidas suhtuteJätab külmaks.
bohemianrhapsody
MemberSuunati siia üle.Tahaks siis teada, kes TÜ’s kehakultuuri õpivad ja palju nende eksamitulemused olid.
Mida sa mõtled esamitulemuste all? Kehakultuuri õppima minnes gümnaasiumi lõpueksameid või treeneri kutseeksamit? Vaevalt hakkab keegi siin konfidentsiaalset infot avalikult sulle jagama.
AutorPostitused