bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberMul oleks ka uudishimulik küsimus kehapropotsioonide suhtes.Milline on teie kogemus-arvamus selle kohta, kui väga hapra ja peene kondiga noormees näiteks kasvatab regulaarse jõutreeningu ja lihasmassi kasvatamiseks mõeldud eridieediga peale üsnagi arvestatava lihasmassi. On tugev ka – suudab suruda rinnalt kangi 150 kg.
Kuidas see võiks pikemas perspektiivis tema toestikule ikkagi mõjuda?
Ainsad kohad, mis reedavad veel tema luustiku peenekoelisust on siis pahkluu ja randmeluu, mis on peened nagu mõnel tüdrukul.
Minu arusaaama järgi pole selline luustik siiski geneetiliselt-loomupoolest kohane kandma suurt lihasmassi ja jõutreeningute suurt koormust?
Kui treeningud on hästi läbi mõeldud, siis ei näe probleemi miks ei võiks treenida. Randme või pahkluu ümbermõõdu järgi küll ei peaks keegi treeningust eemale jääma (muidugi kui tegu ei ole mingi patoloogiaga). Iseasi on aga see, palju see inimene saab endale lihast peale panna või jõudu juurde. Ehk siis mõnikord võib olla eesmärk ebareaalne.
Lühidalt: Kui see inimene pole loodud loomukohaselt suurt lihasmassi kandma, siis ta seda lihasmassi ka ei saa.
Lisan siis veel, et jõutreening üldiselt tugevdab luustikku, kui sellega kaasneb ka normalne toitumine.
bohemianrhapsody
MemberSellised sümptomid tekivad siis kui sinu keha testosteroonitase tõuseb mitmeid kordi.Selle tagajärjel väheneb keha loomulik testosterooni tootmine ning tekivad sulle “tillukesed munad”.Lõpuks jõuame selleni ,et kui võtta mingi aine ning seda tarvitada mõistlikus koguses ning pideva kontrolli all, siis selles ei ole midagi katastroofilist.Steroidi puhul ,eriti anaboolsete, kõige hullemaks kõrvalnähuks võib olla maksa rasvumine,naiserinnad ja akne on selle kõrval tühiasi.Eestis on pea tuhat inimest ehk isegi rohkem kes kasutavad kasvuhormooni ning neile süstitakse seda haiglas,seda tehekse lihas(t)e kärbumise korral.Ei pane see neid nagu kärbseid surema.Pealegi on näiteks USA s meditsiinikeskused kus erinevaid hormoonpreparaate antakse vanuritele,et nad kasvataksid lihasmassi ning selle läbi ka elukvaliteeti.Kokkuvõtteks tahak öelda ,et steroidide tarvitajad ei ole mingid tumedate jõudude taltsutajad ning inimesed kellega oma lapsi hirmutada,vaid inimesed teie kõrval,mõni võib veel lähemal vestlusel täiesti normaalseks inimeseks osutuda .
vatever…
bohemianrhapsody
MemberAga kui keha madal testosteroonitootmine ei võimalda olla naturaal?Sellisel juhul on ilmselt väga vale spordiala valik tehtud.
Kui ma olen vilets pikamaa jooksja või jalgrattur näiteks, kas see õigustab siis keemia tarvitamist, et kaugemale areneda? Ei õigusta, ise olen jobu, et sellise ala endale valisin. Siin kehtib ilmselt selline muistne reegel: nuta, aga ära mölise!
Ei olnud kellegile isiklikult mõeldud.
bohemianrhapsody
MemberOlen ka öösiti töötanud pikema perioodi. See ei ole meeldiv. Mõnikord harva öö läbi üleval olemine ei tee midagi, kui see aga kestab pikemalt, siis on kehvasti. Eriti kui veel ööpäevane rezhiim vaheldub, st oled öösiti üleval, siis magad öösel ja siis jälle üleval. Vot see kammib ära ja normaalsetest treeningutest (vähemalt minu puhul) ei saa juttu olla, kuna organismile on juba lihtsalt eksisteerimine suht kurnav. Näiteks võin tuua enda võistlusvormi aastal 2004 ja 2005 – edasiminek 0, pigem tagasiminek. Aga see olen kõigest mina, tean inimesi, kes töötavadki öösiti ja samas teevad ka suht edukaid treeninguid. Lihtsalt tekib küsimus, et kui kaua see kesta saab.
Aga toitumise koha pealt – öösel saab tekkida sama rütm nagu päeval, toitumine teatud kellaja tagant ja toitud samamoodi nagu päeval. Aga minu arust nö dieedi pidamime ja öösiti töötamine on küll topeltlaks lihasmassile.
bohemianrhapsody
MemberKunagi arvestas Indrek Otsus, et tema ajaks ämbritäie vett keema ühe tunniga pukil ratast sõtkudes, arvestas ta vist vene aja keeduspiraali energiavajadust. Oli see nüüd nii või natuke teisiti, midagi on mällu jäänud.
Ma pean mainima, et ma olen vist seda spiraali isegi oma silmaga näinud. Aga see selleks.
Ma ei kujuta ette, mis selliste aparaatide kasutegur oleks, st kui palju reaalselt tehtud tööst üldse elektrienergiana saab rakendada. Päris huvitav teema, roheline energia ju tuleviku teema… Võiks selle endale mingiks lõputöö teemaks võtta vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberNii… võtsin siis aluseks energiakulu 500 kcal (mis oleks meesterahva kohta ok ühes tunnis) ning sain vastuseks 11,6 tundi 50 w pirni puhul. Siinkohal ei ole aga arvestatud inimese ainevahetuse põhikäivet ning üldist energiakadu. Niiet pakuks siis et kui nö tavaline meesterahvas treenib jõusaalis tund aega, siis ta saaks pärast kodus tund aega raamatut lugeda selle pirni valgel tasuta.
bohemianrhapsody
MemberTänapäeval kardiomasinad on akutoitega, st tänu sellele, et treenija liigutab, toimib ka masin ise.
Aga see pirni põlemise kestvus on täitsa võimalik välja arvutada kui arvestada, et sellest energiast midagi kaduma ei lähe (reaalselt sellist olukorda ei ole).
Kui keegi seda varem ei tee siis õhtul äkki proovin välja arvutada.
bohemianrhapsody
MemberKehvasti on, kui isegi talupoja tarkus lonkab
bohemianrhapsody
MemberMina soovitan sul alustada jõutreeningutega (kui sa seda teinud ei ole), soovitatavalt siis treeneri(te)ga konsulteerida. Lisaks paika panna toitumine (jah ma juba tean, et sa sööd väga palju, mida sa ilmselt väitma hakkad) mis oleks tasakaalus. Poest soovitan sul osta liha, kala, piimatooteid, mune, juurvilju, puuvilju, pähkleid, oliiviõli, täistera tooteid jne.
Treeningu koha pealt niipalju, et kuna lihast on ilmselt üsna vähe, siis treeningu mahuga ei tasu üle pingutada. Treening võiks jääda kindlasti alla tunni. Pigem vähem, aga korralikult.
Muidugi võiksin ma siin kirjutada uue aastani mida teha võiks, kõige lihtsam on võtta kas treener või lugeda raamatuid (või ka artikleid netis).
bohemianrhapsody
MemberSinu jutu järgi on sul ülakeha arengust maha jäänud võrreldes alakehaga? No siis tuleb alakeha treeningu mahtu vähendada, et ülakeha järele jõuaks.
bohemianrhapsody
MemberÜldiselt on standard 20 kg ja koos lukkudega 25 kg. Vaevalt, et kang ise on 25 kg, pigem kaalub kang vähem, nagu elu näitab.
bohemianrhapsody
MemberKas see on sul REAALNE igapäevane toitumine või panid lihtsalt kokku mida sa sellistel aegadel söönud oled? Soovitan sul iga päev kirja panna toitumine ja siis vaadata seda mis toimub.?
Ja siis küsiks veel… Kui pika aja jooksul sa nii toitunud oled?
Pinnin selle pärast, et igapäevane praktika näitab, et väga tihti see nii ei ole nagu kirja pannakse. Ma mõtlen lihtsalt kirja. Teine asi oleks siis, kui jooksvalt iga päev pannakse kirja, mida reaalselt söödi. Tavaliselt on need väga erinevad asjad.
bohemianrhapsody
MemberMina pakun sellise lahenduse.
Enne trenni päeva mitte end täis juua ning süüa koralikult.
Kui oled joonud ja mitte söönud, siis trenni ei lähe, mida te seal teete ilma söömata ja pohmakaga – see jääb arusaamatuks.
Tõenäoliselt oli su sõbral ka oluline vedelikupuudus, niiet…
bohemianrhapsody
MemberKas see on sul reaalne igapäevane toitumine või panid lihtsalt kokku mida sa sellistel aegadel söönud oled? Soovitan sul iga päev kirja panna toitumine ja siis vaadata seda mis toimub.
bohemianrhapsody
MemberSee energiakogus peaks olema sinu ainevahetuse põhikäive pigem… st kui 24/7 voodis lamad siis on see jah sinu päevane kulutus umbes.
AutorPostitused