bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberKeegi on sind oma lolli jutuga ilmselt segadusse ajanud… kusagil teemas nägin ka mingit juttu stiilis “planeerin defitsiidi lõunaks” vms. Selline planeerimine on mõttetu tegevus, võiks öelda isegi, et absurdne. Selleks peaksid täpselt kellaajaliselt teadma oma kalorikulu, mis on võimatu. Ja üldse, misjaoks? Kui sul päevane defitsiit on 500 kcal siis see nii ka on, milleks pilli lõhki ajada?
edit: defitsiidi all mõeldaksegi kogu ööpäevast defitsiiti.
märts 6, 2009 at 3:33 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #185148bohemianrhapsody
MemberPaistab, et human tetris on ka Eestisse jõudnud.
Vaadake kindlasti Youtubest japside oma, suht naljakas on.
bohemianrhapsody
MemberMa kirjutasin siia lihtsalt ühe enda tähelepaneku, mis ei olnud mõeldud kellegile konkreetselt. Sorry kui end puudutatult tundsite
“>Mulle endale sobib ka selline toitumine, kuid enam-vähem igas toitumise teemas soovitavad a la 2 postitust teinud tegelased palju rasva süüa ja süsivesikuid vältida. Kõigest minu tähelepanek, kindlasti omab enamus inimesi loomulikult ka ise neid teadmisi, niiet respekt ka minu poolt.
bohemianrhapsody
MemberMa tahan siikohal öelda, et kui te paar Fred Antsoni artiklit läbi loete, ei tee see teid veel toitumis-guruks
“>See käib siis nende kohta, kes on selle teema avastanud (mis iseenesest on muidugi positiivne).
bohemianrhapsody
MemberEga ei saa ka vastu vaielda, kelle jaoks miski suur on. Mõne jaoks on ka 35-ne käsi ulme.
Aga teema algatajale soovin ainult edu!
bohemianrhapsody
MemberMa võin enda kohta öelda, et viibin nimetamisväärse aja oma päevast arvuti taga, niiet aega nagu oleks. Küll aga tekib jah see küsimus, et kas seda on võimalik järjepidevalt ja motiveeritult teha.
bohemianrhapsody
MemberMike Mentzer väidab ühes enda raamatus, et tema treeningmeetodeid kasutades saavutab inimene enda maksimaalse naturaalse potentsiaali 1-2 aastaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
bohemianrhapsody
MemberKuidas te inimesed aru ei saa – need on puhtast energiast koosnevad tabletid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberParaku võib näiteks isegi vesi olla surmav. Tegu oli imselt nende inimeste iseärasustega ning toidulisandi koosmõjul tekkisid sellised efektid. Arvan, et neid ei saa nüüd küll nimetada kõrvalmõjudeks kui need on ainult paaril inimesel avaldunud.
bohemianrhapsody
MemberVedeliku kadu vähendab saavutusvõimet. Täpselt peast numbreid ei mäleta, aga isegi suhteliselt väikese vedelikukaoga väheneb saavutusvõime eksponentsiaalselt. Ehk lühidalt, saun enne treeningut, kuidas nüüd öelda, on nii halb valik kui see üldse võimalik on
bohemianrhapsody
Memberpalju loeb haare lamades surumises?Ma loodan, et ma ei tekita kellegile pahameelt ja vastan sellele suurepärasele küsimusele.
Haare loeb surumisel suurel määral – nimelt ilma haardeta ei ole võimalik suruda, kuna kangi peab kuidagi moodi manipuleerima. Olgu see haare siis kinnine või lahtine.
bohemianrhapsody
MemberJalalabad olen tavaliselt natuke välja suunanud ja põlve kisub sissepoole, peaks labad siis otsepanema, vaatan mis sis juhtub,. Mis seal ikka harjutanharjutan küll ajaga kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne kükkimist venita sisemist reie lihast (reie lähendajat) ning trenni lõppu võid teha paar seeriat jalgade eemaldamist (see lihas peaks veidi tugevam olema http://www.exrx.net/Muscles/GluteusMedius.html).
Peace
bohemianrhapsody
MemberAusalt öeldes, ei loegi seda mõtetut jama- pigem terviseajakirju
ja rasvu ka tegelikult üldse ei karda- lihtsalt mõtlesin, et lõhe ehk hilisõhtu jaoks liialt karm. Aga kui teadjamad arvavad, et see on ok, siis lasen lõhet mõnuga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui sa sööd terve suure lõhe ära, siis on jah karm teema. Nii kaua kuni mõistlikuse piirides oled, on see ok. Ehk siis lõhe on hea valik õhtuks.
bohemianrhapsody
MemberSöö seda sama mida sa sööksid kui sa teeksid treeningu varem.
AutorPostitused