bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberMa küsin siis: milleks ja kui ajutuselt?
bohemianrhapsody
MemberÄkki siis ütlete, mis seal siis nii väga mööda on?
Minu arust on isegi suht ok toitumine, kui eeldada, et suuremaid teadmisi toitumisest ei ole. Mida muudaks esiteks, pärast treeningut lisada üks toidukord; võiks olla ühtlasem toitumine (a la: Õ brokkoli või kanafilee – 2 täiesti eri asja, vaata, et sul valikud oleksid toitainete sisalduse poolest enam-vähem sarnased); lõunaks lisaks riisile või kartulile mingi väike lihatükk või kala näites.
Need soovitused on pakutud kiiruga ja ilma süvenemata, mis inimesega on tegu, kuid võid proovida neid järgida.
bohemianrhapsody
MemberNämm-nämm.
Arvan, et kahjuks enamus selle seriaali vaatajaid arvavad, et asjad ongi nii…. kokteil maksaga, kodus biitsa tegemine jne. Aga naljakas on siiski.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2009 at 7:30 p.l. in reply to: millise nimega jõusaale on Pärnu linnas ja kas peab tingimata maksama liitumise eest? #197196bohemianrhapsody
MemberTundub, et enne peab hr MEE käest küsima, kuidas ja mida kirjutada siia, äkki ei sobi talle?
bohemianrhapsody
MemberMA püüan suveks trimmi saada, aga ma olen sel kuu jooksul kaks päeva maiustustega patustanud, kas see mõjutab midagi või mitte? Kui ma järgmisel päeval paastun ?? Või mida tuleb teha , et nendest kaloritest lahti saada?ootan huviga teie vastuseid???
Aitäääh!!!!!!
Kui sa oled sel kuul ülejäänud aja olnud kaoridefitsiidis, siis ei ole vaja midagi ette võtta, lihtsalt jätkad oma dieediga. See, et pärast süsikaid vähendada, nagu mõni siin väidab, see ei anna midagi, lihtsalt glükogeeni varud tühjenevad kiiremini ja satud juba kiiremini “patustama”. See on minu arvates kõige tõenäolisem.
bohemianrhapsody
MemberÕlu peab alati igaks juhuks olema kui janu tekib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberOh seda irooniat…. ise olete samasugused “uskujad” kes te kilode kaupa “proteiini” ja muud muda kokku ostate
bohemianrhapsody
MemberMa arvan, et suurepära(kuli)ne effekt tuleb ainult rahakotile. Kombineerida lisandeid on hea, aga kas nüüd kõike korraga on mõtet võtta, see on juba teine lugu. Aga jah, proovida ju võib.
aprill 19, 2009 at 4:32 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #191981bohemianrhapsody
MemberViiki ei saa kuidagi tulla.
Aga jah, Ott peab järgmine kord tõsiselt järele mõtlema kui tahab kehvema vormiga (tema tasemel muidugi) lavale tulla, aga see on ainult positiivne.
aprill 18, 2009 at 2:02 p.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #191754bohemianrhapsody
MemberMul on autos veel paar vaba kohta kui keegi tahab Tartust tulla.
bohemianrhapsody
MemberVaatan, et enamus soovitavad venitada seeriate vahel. Seda võib teha. Aga ma küsiks, et mis eesmärki omab harjutuse seeria ja mis eesmärki omab venitusharjutus? Kas need mitte ei ole kaks äärmust?
aprill 7, 2009 at 10:49 e.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #190664bohemianrhapsody
MemberKuni 17 ja kaasa arvatud. Jah, seal kategoorias on kaaluta oleks. Ehk siis nö vaba kategooria, kõik koos. Mitte et mul mingi seos selle võistlusega oleks, aga kasutan lihtsalt enda aju loogikaosa.
aprill 7, 2009 at 9:21 e.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #190658bohemianrhapsody
MemberNoorte kategooriasse peaks veel lisa tulema, arvan nii.
bohemianrhapsody
MemberSeistes biitseps kangiga. Teen seda eelkõige seetõttu, kuna vähemalt tunnen, et annab midagi juurde.
bohemianrhapsody
MemberÜtleme nii, et see lamba ants kasutas Vasta asemel Teata moderaatorile nuppu ja saatis siis ilmselt teile kõigile sellise vasuse:
“haha naljaks teil koigil vot te präega norite ja mind noritakse ka kodu kandis et käin ringi nagu kõhn nagu tikk ma söön päevas 5-6 korda see ei aita söömine…… “
Anna andeks, aga kui pea ei jaga siis ei ole midagi teha.
AutorPostitused