Bodybumpa1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bodybumpa1
MemberKuuled juba alustasin semminguid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bodybumpa1
MemberKindlasti on see hea, juba sellepärast et tõmbad oma keha liikuma ja siis on päev otsa hea olla Toidu kohapealt soovitan võtta midagi kerget enne minekut, ja pärast ujumist süüa hommikusööki nt puder ja muna, peale võtta klaas piima.
Bodybumpa1
MemberKusjuures, mul selg taastub üllatavalt hästi ära, niiet see pole probleem sellesmõttes, või on mingi teine põhjus miks mitte selga teha? Igastahes ma arvestan su arvamusega, ja tänud sulle
Bodybumpa1
MemberMinule jäi rohkem silma see tsikk
Bodybumpa1
MemberVilps, mismõttes et kui ta on 14, siis jätaks selle jõuka hetkel ära? Ega vanus ei pane asjale punkti. Kui ta suudab jõusaali ilma vigastusetta teha siis on kõik korras. See kasvu teema on ju müüt mida ei tasuks uskuda.
Bodybumpa1
MemberSoovitan mitte minna jooskma lisaks. Selle jõuka koha pealt, et võid käia kui suudad 2 korda, aga kui tunned liigset väsimust tõmba see jõuka kordade arv 1 peale. Muidu on ülekoormus kiire tulema
Bodybumpa1
MemberNing ära karda rasvu, häid rasvu on ka olemas ning rasv kaitseb meid ka külma eest.
Bodybumpa1
MemberNing kaua oled trennis käinud? ( Jalkas )
Bodybumpa1
MemberMidagi ta kindlasti annab, peki saad sa maa nii et sööd tervislikumalt ja teed kõvasti trenni. Suuri muutusi pole, kuid sa saad ikkagi natuke juurde. Vana sa muidu oled?
Bodybumpa1
MemberIlmselgelt ootab kiiret lihaskasvu ja kiiruse tulekut et siis jalkas skoorida. Aga seda jah ei juhtu nii pea.
Bodybumpa1
MemberAnts, mõnel harjutusel on 3×30 ju hea ( kõhulihased ). Mis seal imestada?
Bodybumpa1
MemberTeema algatajale :
Meie ei saa seda öelda puhtpaljalt nende tulemuste pealt kas see on hea. Sa pead ise tundma, kui tunned et on hea, siis jätka oma treeninguid sellisel viisil. Kui aga tunned et midagi jääb puudu, siis proovi midagi muuta ning loodame et see kannab vilja
Bodybumpa1
MemberNo seda küll, et kui tahab suuremat lihast arendada siis jääb 1-st korrast väheks. Kuigi 1 kord annab natuke ikka juurde ning ma omaltpoolt soovitan teha kiirust.
Lisa endale mingid kätekõverdused, tee kõhulihaseid ja seljalihaseid.
AutorPostitused