Bodybumpa1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bodybumpa1
Memberei saanud mitte su postitusest aru. olen ise ka mänginud ja kõige parema ettevalmistuse saab ikka trennis käies. niiet kui sa tahad suve lõpuks nn profitiimis mängida siis mine trenni kuhugi. kasvõi sinna kus sa oma hullu skilli saavutasid.No, aga kas mingeid jõusaali harjutusi lisaksin ka`?
Bodybumpa1
MemberNo siin on küll palju infot !Ei jõua kõike äragi lugeda !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli nüüd lahe?
Bodybumpa1
Membereelmine nädal sai siis joostud mingi 1.5 km päris kiire tempoga ja peale seda on siis reie eesmine lihas valutanud.see pole selline valu mis venitusega ja selle pärast kysingi nõu kuidas terveks ravida vms. valutama hakab lihas alles kiiresti jooksma hakamisel. Muidu ei valuta.
Ega see pole minu arvates midagi muud kui et lihas pole harjunud sellega hetkel, et tee paar korda väiksema tempo ja väiksema kilometraasiga, et kui varsti ei valuta, siis tee trenni edasi. Kui aga valutab siis pöördu arsti juurde. Ning ära unusta venitust ja soendust, see võib põhjuseks olla.
Bodybumpa1
Memberaa,sain aru.Aga seda,et peaksin siis negatiivse kaldega suruma hakkama?
Kui sa mõtled nüüd kitsa haardega surumist, siis sa ei pea seda negatiivse kaldega suruma, tee tavalise rinnalt surumise puki ja kangiga ning treenib tripsi nii mis kole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Bodybumpa1
MemberNo postitage palun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bodybumpa1
MemberNii, esitan siis küsimuse kava kohta jällegist
Kas selline kava sobib nagu matu postitas?
Päev 1:
Kükk
Rinnalt surumine
Õlapress
Rööbaspuudel surumine
Päev 2:
Jõutõmme
Lõuatõmbed
Kangi tõmbed vastu kõhtu
Rinnalevõtt
Bodybumpa1
MemberTere!Varsti, 2 kuu pärast on mul lõpetamine ja ma tahaks olla peenikesem. Ma olen 16-aastane.
Ma olen praegu 172 pikk ja kaalun 61 kg. Tahaksin kaaluda u 55 kg.
Kõige täähtsam polegi just kaalu langus, vaid see, et saaksin kõhust lahti.
Ja jalad võiks ka peenemad olla.
Oskate midagi soovitada?
Ma ei saa aru kuidas moodi sul saab olla kõht ees? Ning 172cm pikk ning kaaluksid 55kg, see oleks kahtlane..
Bodybumpa1
MemberKui kõik nii hästi teaksid, kas siis teie vanuses või vanemana, poleks treenereid vajagi. Isegi olin kunagi 14 ja “teadsin” kõige paremini, kuidas, kui palju ja mida teha. Nüüd aga tänu sellele suurele tarkusele on selg eluks ajaks rikutud
Meie vanuses ei te kõike jne, aga ma lihtsalt tõin sellise arvamuse välja, et treeningul ikkagi natuke teatakse kuidas teha, mitte kõike ning treenereid on ka kindlasti vaja. See on kahe otsaga teema mida me hetkel arutleme, no offence
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellessuhtes, et ma lihtsalt arvan et mingilmääralt teatakse, kes kui palju ja mida teab seda ei oska mina öelda.
Kahju su selja pärast.
Aga sellessuhtes et jahm, treenige edasi ja olge mõistlikud

Bodybumpa1
Member14-aastane poisslaps ei ole selline, kes teab palju on normaalne trenni teha ja mismoodi. Sellepärast ta vajabki oma treeneri või mõne muu juhendaja abi. Olen ise korvpallitreener ning tean, kuidas selles vanuses ja ka nooremad lapsed trenni teevad.Vilps, täitsa vale arusaam. Olen isegi 14 aastane ning meie vanuses lapsed/noored tevad küll kuidas trenni teha kui on viitsitud natukene lugema ja vaevanäha et uurida. Lisaksin veel seda et meie vanuses on juba enesetundmine selline, et me teame oma piire ning ei hakata üleliigselt lahmima.
Bodybumpa1
MemberÜkski neist harjutustest ei ole otseselt kätele ju, mina näen selles kavas rohkem rinda, selga vähem käsi. Jalad on täiesti puudu kavastEi, ma ütlesingi ta saab teha käsi jõusaalis, mitte selle kava põhjal, vaid selle põhjal et ta seda ütles.
Bodybumpa1
MemberMa ei kasvuteemat maininud. Mis kasu saab ta sellest ühest korrast jõutreeningust nädalas? Jah, õpiks ära erinevad harjutused, aga arengu poole pealt sellest mingit kasu nüüd pole. ÜKE käigus hooaja eel luuakse juba piisav baas hooajaks, et kui see algab, siis käiakse jõusaalis oma teatud taset hoidmas (üldjuhul nii 2 korda nädalas). Kui ta käib 4-5 korda jalgpallis, siis usun, et ta saab sealt juba piisava koormuse. Loodetavasti teeb ta treener muid füüsilisi harjutusi (keharaskusega) ka peale palliharjutuste. Ma usun ja loodan, et tema treener on ja peaks olema pädevam, kui meie, mis puudutab jõusaal vs jalgpall teemat. Mina valdan seda teemat suuresti korvpallurite vaatevinklist.Teema algataja käib mu meelest 3 korda ndl trennis, aga eks mina olen sellise põhimõttega, et ta ise peab tundma kuidas tal parem on. Aga, treenerid väga ei tee neid jõuharjutusi, kui aga teevad siis on super. Teema algataja, tee omad järeldused ja tee trenni:)
Bodybumpa1
MemberKokkuvõtteks siis nii näeb minu kodune kava1)lõuatõmbamine 3*12
2)kätekõverdused 3*20
3)triitseps rõõbaspuul 3*10
4)kõhulihased 3*20
Et siis kas selline sobib ja seeriad?kas peaksin hommikuti ja õhtuti tegema või piisab kui teen igapäev 1 korra?parandage kui ei sobi ei ole eriti tgelenud selle asjaga ;)soov oleks rinnalt suuremaks saada ja käevarre ;)ja seda et kas peaksin pealeharjutusi jookma ka mingid kilomeetrid?
Kui nii väga tahad sellist kava teha, siis enne jookse ja pärast seda teed need harjutused ära, aga miks sa jõusaali poole pole pöördunud? Seal saaksid käelihaseid samamoodi teha ning miks sa ainult käsi tahad arendada? Kogu keha hakka parem treenima..
Bodybumpa1
Member2-3x nädalas käin jooksmas !kaal 86kg !
pikkus 184cm
vähemalt 3x nädalas jõusaal !
alla tahaks saada kuskil 8-10 kg .
õige toitumine pidi olema kõige alus niiet sooviks toitumist korda saada !
söön pm kõike !
mitu korda päevas peaks sööma umbes ja mis kogustes ja mida üldse süüa ?
toitumis kava on ka tere tulnud !
Ette tänades!
Toitumiskava sulle keegi siin otseselt kirjutama ei hakka, kuna foorumist on see teema juba mitmeid-mitmeid kordi läbi käinud. Tuhna veidi foorumis ning vaata sarnaste pealkirjade alt mis inimesed on rääkinud
Bodybumpa1
Memberno pmst ma saaks nii teha, et esmap-kolmap teeks jalkat, neljap oleks siis jõusaal ja reedel jälle jalka ja nv vaba.kui kellegil vaja siis mu mõõtmed ka:
177cm
65kg
No, sellessuhtes lõpp otsuse teed sina ise, kui suudad on väga hea kui aga mitte siis pole ka hullu.
Edu sulle igastahes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bodybumpa1
MemberKerge alla võiks liigtada puuviljad, juurviljad?Jah, ütleme, et banaani oleks hea süüa.
AutorPostitused