blueuyo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
blueuyo
MemberSelge, tänud Sulle!
blueuyo
MemberKas keegi saaks aidata või umbes öelda, mis seeriad/kordused panna umbes ning raskused (%)?
blueuyo
MemberMingid süsteemid ja toidulisandid ei aita kui ei ole tahet. Olen ikka öelnud, et kui keegi rikas rahaboss tuleks uksest sisse ja näitaks sulle kohvris reaalselt 1 miljonit eurot ja ütleks, et kui sa 2 kuu pärast surud oma praegusest rekordist 30 kg rohkem, on see raha sinu! Näidake mulle meest, kes ei hakkaks sellise raha eest isegi mitte proovima!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole enne lugenud su mõtteterasid, nii et ma ausat ei oska öelda, mida sa selle all öelda tahad kuid ma võin aimata, et su mõte oli, et kellel tahet on, see suudab?
Süsteemida all äkki arvasid mu viimast lauset, et üks päev kang, teine päev trenazöörid?
blueuyo
MemberPane oma kava siis kirja sellise yldise skeemi järgi pole v6imalik midagi kommenteerida.
Äkki midagi sellist (mõtlesin, et teeks kodus ka midagi veits)

Teisipäev
Käte kõverdamine tagatoengus
Prantsuse surumine hantliga istudes
Biitsepstõste hantlitega seistes
Küünarvarre kõverdamine Scotti-pingil
Lendamine hantlitega külgedele seistes
Lendamine hantlitega ette seistes
Surumine hantlitega istudes
Neljapäev – rind, triitseps, ülaselg
Surumine kangiga positiivsel pingil
Surumine hantlitega positiivsel pingil ?
Surumine kangiga lamades
Trosside ristamine plokksüsteemil
Surumine Smithil, kitsas haare ?peaks nagu triitsepsile olema mõeldud või läheb surumist juba paljuks?
Küünarvarte sirutamine plokksüsteemil kukla tagant
Surumine rööbaspuude-trenazööril
Tõmme plokksüsteemil ülalt, kitsas haare
Alatõmme trenazööril, kitsas haare
Tõmme rinnatoega trenazööril
Reede – jalad, alaselg, kõht
Jalasirutus ette trenazööril
Jalapress trenazööril
Kükk, kang turjal
Pöiasirutus Smithi masinal, kang turjal
Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil
Jõutõmme
Keretõste alaseljapingil
Keretõste kõhupingil
Pühapäev – rind, biitseps, õlad
Surumine hantlitega lamades
Lendamine hantlitega lamades
Liblikas trenazööril
Biitsepstõste kangiga, seistes
Küünarvarte kõverdamine trenazööril
Surumine kangiga istudes, kukla tagant
Käe küljele tõste plokksüsteemil
Lendamine küljele trenazööril
Ma üritasin siis teha mõlemad rinnapäevad erinevad, et nagu esimene päev rohkem kang ja teine päev liblikas ja lendamine
blueuyo
MemberPane oma kava siis kirja sellise yldise skeemi järgi pole v6imalik midagi kommenteerida. E T K ei ole v6imalik saali kasutada?
Ei, ei jõua mitte kuidagi kuid võimalus kodus hantlitega midagi teha
blueuyo
MemberMis sa ikka vabandad, eksimine on inimlik; parem ütle mulle, kas selline lihasgruppide jagamine normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>blueuyo
MemberTundub, et kõik lugesid sõna “ülekeha harjutusi” asemel “ülakeha harjutusi”, kaasaarvatud esimesel korral mina.
Selge pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsi yles siit foorumist teema kus Kaido Leesmann jagab rinnalt surumise kava ja kui ilusti kysid siis ehk jagab sulle ka….
Okei, eks ma üritan kuidagi temaga ühendust saada.
Aga muidu see jaotus, mis ma paar postitust tagasi kirjutasin ei kõlba kuhugi?
blueuyo
MemberEt siis Johnny Bravo kohe,
blueuyo
Member60 tahad siis ühe korra suruda 2 kuu pärast või samamodi 4-5x?
Samamoodi 4-5x.
Rinnalihas ja biitseps on siis Sinu arvates lihased, mis asuvad kus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaasa oma treeningkavasse kõik suured lihasgrupid (jalad, selg) ning areng ei jää tulemata!Me saame üksteisest vast erinevalt aru, mu kavas on kõik suured lihasgrupid – selg, jalg k.a; kükid, jõutõmbed, kõik on kavas sees
blueuyo
Member1KM= 1 korduse maksimum
Okei,
Ei, 40kg jäksan ma mingi 4-5korda suruda
blueuyo
MemberArusaamatu , kas see 40 kg on su hetke 1KM ja miks just kahe kuuga 60 kg-i ? Kui 40 on su hetke 1KM , oled alles alustanud treeninguid ja rinna-biitsepsi mees siis v6id aprilli alguses 60 kg -st ainult unistada .Kui teed korralikku kava siis 60kg aprilli alguseks oleks miinimumprogramm…
Mis see 1KM tähendab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole ‘rinnabiitsa’ mees, teen ikka ülekeha harjutusi,
blueuyo
Member‘
Kui oled ektomorf, kõhna ja pika kondiga, siis vaevalt, kui lühem ja jässakam, siis vabalt.
Lühem olen, jässakaks ei nimetaks aga kõhn ka pole, nii et ehk polegi võimatu üritus. Aga palju te soovitate üldse, et nädalas rinda treenida? 2x nädalas peaks olema selline keskmine? Kui ma tahan 2kuu ehk 8 nädalaga 20kg rohkem suruda siis lihtne kalkulatsioon ütleb, et iga trenn peaks 2.5kg rohkem suruma.
blueuyo
MemberMa ei hakanud uut teemat tegema, nii et küsin siin ära, et kas on võimalik, et kui ma hetkel surun 40kg, siis kahe kuu pärast suruksin 60kg?
blueuyo
MemberEi peagi alati vigastama, piisab sellest, et on anatoomilised eripärad: mingi veresoon jookseb väga lähedalt, lihas paisub ja pitsub närvile, jne. Kui isegi sõrmedes sellist närvikõdi tunnet pole, siis ma küll ei muretseks.
Ei, sõrmedes pole mingit tunnet.
Muidu tuli meelde, et paar aastat tagasi oli enam-vähem sama asi põlvedega (kükk oli närvist megavalus, tihti lõi terava valu sisse, vahepeal ei saanud isegi jalale toetuda, kuid nüüd pole kaua aega seda olnud), ka just külmemal ajal.
blueuyo
MemberEi, pole kunagi lihast vigastanud, luud, liigesed ja asjad terved olnud. Kõige rohkem, et poksi trennis käe liiga hoogalt sirgeks löönud, aga kahtlen, et see midagi teeb sellist pikaajalist. Mis tähendab sõrme mõjutab? See asi on ainult siis kui pingutus toimub. Tundub küll see samas kohas nagu närv pildil, selline piklikult jooksev tunne on küll. Kõige parem vist oleksi seletada, et see on nagu sõna otseses mõttes närvikõdi.
AutorPostitused