Blackdom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Blackdom
Memberhttp://www.hot.ee/markotooming/
Not too cheap, but he has trained with Dorian Yates (6x Mr Olympia), Dennis James, Jari “Bull” Mentula and other big names. Don’t know how successful he’s been with his pupils, but he sure has the experience and knowledge.
Blackdom
MemberKas ma panin viimasena sihukese piraka loo, et lugejatel võttis hinge kinni ja rohkem pole aega enam siia postitada olnud (kõik kuulavad Dave’i??) või hirmutasin ma oma sõnavõtuga kõik ära….Odav egotripp

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Blackdom
MemberPigem mees, kes tahaks olla võimalikult mehelik naiskulturist.Või siis naine, kes tahaks olla võimalikult naiselik meeskulturist.
Kusjuures seal on mitu naist, mitte üks mees erinevate parukatega, kuigi üks neist võib ka vabalt mees olla.
Blackdom
MemberLiigne insuliin on p6hjustatud pigem rafineeritud suhkru tarbimisest.Mkhmmm.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile Kuuda teab, sest tema usub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
MemberRasvane hommikusöök on rahvale liiga kallis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks, aga ma ei saa aru, miks need munakollased prügikasti lendavad? Sisaldavad ju HDL kolesterooli ja ikka suht vähe ka minu arust. Pigem jääb rasva puudu kui üle.
Blackdom
MemberHr Antsoni jutt hommikusöögist on küll vist peaaegu kõigist kaarega mööda läinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
Member… mehed vajavadki massi jaoks palju süsikaid ja hommikul on neile paras aeg laadida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks just hommikul?
Blackdom
MemberAbstraktsionism…K6ik tahavad konkreetset n2idet, mitte udutamist.
Kust sa tead, et see just nii on? Usud selleks, et teada?!
Blackdom
MemberKui sa nii sõnavabaduse eest võitleja oled, järsku tohiks tulla sulle koju, teha lolli nalja sinu koera ja vanaema üle (sõnavabadus mees, SÕNAVABADUS), süüa sinu külmkapist (kamoon, oleme ju vennad kõik) ning enne täieliku lahkumist järsku tohiks spreiga su majaseinale midagi nilbet kirjutada.Kui ma pole ise kutsunud, oleks see seadusega keelatud. Kas keegi on rääkinud eraomandi rüvetamisest, varastamisest ja avaliku korra rikkumisest? Mis on sõbralikus huumoris ja teie subjektiivse arvamuse kohaselt sisutus jutus kriminaalset?
Blackdom
Member…ja hetkel on kysimus, kas “absoluutse t6e” on patenteerinud keegi Blackdom?Kust sa seda välja lugesid?
Blackdom
MemberKui minu m2lu ei peta siis astute te hetkel kyll omaenda reha otsa.Vabalt võib olla, ma ei ole täiuslik ja pole seda kunagi ka väitnud. Teen vigu, kuid proovin ennast parandada. Paraku tundub, et teatud seltskond arvab teadvat absoluutset tõde ja see on lihtsalt naeruväärne.
Blackdom
MemberMa arvan, et sa andsid oma sõnavabaduse käes ära kui sa registreerisid ja clickisid kasti “Ma nõustun nende reegitega”.
Ma arvan, et kui leping ei ole seadusega kooskõlas, ei oma see kehtivust. Kui on, siis muidugi.
Blackdom
MemberSee on Sinu mure juba. Teema lukku.Head stagneerumist!
Blackdom
MemberEesti seadused on kooskõlas antud põhimõtetega. Kui Sa leiad, et nii ei ole siis soovitan Sul pöörduda vastavasisulise avaldusega õiguskantsleri poole, kes kontrollib kas Sinu põhivabadust on piiratud v ei.Sa meenutad mulle Akadeemia Nord juuratudengit kellele on konventsioon kätte antud a unustatud mainida, et see ei ole õiguse õppimine kui teksti lihtsalt lugeda.
Äkki täpsustad? Muidu võib mul omakorda jääda sinust ka vale mulje.
-
AutorPostitused