Blackdom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Blackdom
MemberMa ise käin alati kohapeal järgi… kindel ja kiire värk.
Blackdom
MemberKas see trennieelne valgulaks on väga oluline?
Siiani olen ikka pärst trenni… kõigepealt mahla (soovitan Gutta viinamarja, granaatõuna ja õuna segumahl 0,5l pudelis, süsivesikuid kokku 73g, kui teistes mahlades ca 50g) ja 10 min pärast valku + Promix enne magamaminekut. Krt jube kalliks läheb, kui enne trenni ja puhkepäevadel ka võtta, ega jõusaal ka tasuta pole. Miljokatel muidugi probleemi pole sellega, pigem jõusaalis jutulobisemise ja nähtamatute arbuuside kandmisega
“>Blackdom
MemberPole kunagi proovinud mõnda rasvapõletajat isegi!Tundub nagu kergema vastupanu teed minemist ja ebatervislik ja raharaiskamine…
Omega 3 on rasvapõletaja ja väga tervislik südamele, ajule, jne. Soovitan soojalt.
Blackdom
Member“ainult naistele” selline pealkiri kohe sunnib mehi teemat piiluma, kui oleks olnud näiteks “tampoon või sidemed” poleks üksiki mees tahtnud vaadata
“>Mõned mehed loevadki kõiki teemasid. See “ainult naistele” on sama naljakas teema nimi nagu oleks “ainult meestele”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
MemberKompleksivaba kaastunnet võiksid ju niivõrd individualistlikus Lääne kultuuris inimesed arendada küll. Budistlikus filosoofias on kaastundel koos tarkusega väga suur roll ja mitte ilma asjata. Soovitan lähemalt uurida mõnda sellekohast raamatut – soovitus muidugi neile, kes vähegi tunnevad huvi vaimse arengu vastu, mis minu arust peakski olema esmajärguline. Kompleksivaba kaastunde all ma pean silmas seda, et tihti asetab nn. kaaasatundja ennast subjektist kõrgemale ja see on vale.
Blackdom
Member0,5 a olen jõusaalis käinud
Ütleme nii, et virtuaalsed musklid on sul juba päris head.
Blackdom
MemberTeatavasti ei ole inimese keel ka midagi muud kui üks lihas. Tõsi, ühest otsat kinnituv lihas ja kui ei oleks võimalik selle lihase ühte otsa liigutada teisest otsat sõltumata, siis usun kõlaks meie kõnekeel nagu mingi jõmin. Kindlasti aga mitte selliselt nagu see kõlab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keele kui lihase treenimisega on ka nii, et ei tasu roppe sõnu liiga tihti kasutada, siis viisakad sõnad ei tule hiljem hästi välja. Ma kunagi ropendasin ilgelt tihti ja jube raske oli lahti saada, aga harjutamine teeb meistriks
“> Telefonioperaatoritel on vintsked keeled, ma pakun, et rasvaprotsent on nullilähedal.Blackdom
MemberRingtreeninguga saab hoida lihastoonust. Mingist lihasekasvatusest ei ole juttugi, kui just esimesd paar kuud algajatel. Miks tehakse ühte lihasgruppi korraga ? Mõte on ju selles, et pumbata see lihasrühm maksimaalselt verd täis ning mida rohkem sa seeria lõpus pingutad seda rohkem sa teda lõhud(lammutad). Pärast treeningut hakkatakse seda uuesti ülesehitama muidugi juhul kui sa annad talle pidevalt peale ehitusmaterjali(toitaineid) eriti valku. See oli piltlik näide. Saalis on mehi kes on käinud aastaid trennis aga näevad samasugused välja. Nüüd mõtle miks nad pole muutunud.Tahakski siin küsida Hr M.M.-ilt, et kuidas suhtud High Intensity Training programmi? See pole küll päris ringtreening – sette vähem, kõik maksimumraskustega. Ma ise teen vaheldumisi iga 6-8 nädala tagant kordamööda split kava ja HIT-i, mulle HIT meeldib. Jõudu tuleb iga nädalaga juurde. Võib-olla on see sellest ka, et ma pole veel poolt aastatki jõusaalis käinud… aga ka mõned kogenud kulturistid on selle kohta häid sõnu poetanud. Spliti kohta on jällegi väidetud, et see kurnab ühe treeningkorra kohta liiga palju ühte lihast ja põhjustab seega närvisüsteemile liiga suurt stressi. Samuti ka seda, et anaboolne seisund kestab kuni 2 ööpäeva ja ülejäänud 5 nädalapäeva ei toimu konkreetse lihasgrupiga nagu midagi.
Blackdom
MemberOmal sama jama ja rinnalt surumine on taandarenenud. Söömine on paigas ja lihas saab puhkust piisavalt teen kolmeks jaotatud kava korra nädalas läbi!Proovi teha seeriates v2hem korduseid suuremate raskustega, mingi 5 x n2iteks.
Blackdom
MemberHommikusöök puder + võileivad +mahl/jogurt 7:00Koolisöök supp,praad + piim/jogurt/mahl 13:00
Kodus söön mingi 17:00 praad,supp + mahl
Ning veel söön 20:00 salat, banaan + kohupiim
Käin 3x nädalas jõukas ja nädalas jooksen 2x30min.
Tundub, et ega su menyy eriti valgurikas ei ole – koolis sulle vaevalt piisavalt liha antakse. Proovi mingit vadakuvalku koos sysivesikutega kohe p2rast trenni! Taastud ja arened oluliselt paremini.
Blackdom
MemberH’sti veic off topic, aga:
Olen aru saanud, et suurem toidukord peaks olema ca 2,5 h enne trenni algust. Olen lugenud ka sellest, et kui tarbida enne ja/v6i trenni ajal sysivesikuid, siis rasvap6letust eriti ei toimu.
Kas teen 6ige j2relduse, et 2,5 h enne trenni oleks m6istlik syya v2hem sysivesikuid ning energiaallikateks valida rasva&valgu p6hiseid toite ning sysivesikuid tarbida kohe p2rast trenni taastumiseks (koos valguga)?
P.S. On topic: ma vahest ostan teel trenni putkast yhe batooni shokolaadi – kui k6ht liiga tyhi on. See on nii v2ike kogus, et v6ib vist vabalt ka 10-15 min enne trenni syya, v6i ma eksin?