Blackdom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Blackdom
MemberMind ajavad odavalt naerma sellised tegelased

Blackdom
MemberMa arvan, et kui nii jätkad, lähed paksuks ja jääd suhkruhaigeks + veel midagi, millest spetsialistid rohkem oskavad rääkida.
Blackdom
MemberVadakuvalk ei ole agressiivne bakter
??:”>Väga hea! Mul oli juba väike paranoia, et pärast trenni joon kallist Dorian Yatesi ja siis mingi me3 hakkab sellega võitlema

Blackdom
MemberEi usu, et nüüd otseselt ajurakke tapab, aga mul on küll nagu kuidagi huvi vaimse pingutuse vastu vms vähendanud ja justkui mälu oleks ka veidi kehvemaks läinud.
Varem kui ei treeninud ja toitumiskava ei järginud, siis oli huvi vaimse tegevuse vastu suurem, nüüd absoluutselt ei viitsi mälu pingutada, et kas näiteks ristsõna lahendada või mõnda huvitavat füüsika/astronoomia raamatut lugeda, arvutitega ei viitsi ka absoluutselt tegeleda ega nende “viimase sõnaga” kursis olla ja nende kohta uut infot lugeda jne.Mina lihtsalt füüsiliselt ei jäksa pärast trenni istuda ja lugeda, pikutada on kõige mõnusam ja silm looja lasta. Vaimne taandareng see nüüd küll ei ole. Trennivabadel päevadel proovi teha tund aega vaimset treeningut, sest eks ta nii on… kui vaimu ei treeni, siis jääb see nõrgaks ja laisaks, kui keha ei treeni ….u know. Hakka mediteerimisega tegelema, see värskendab vaimu ja keha ja lõpuks annab tiivad kah:)
Blackdom
Memberpeale aeroobset ja venitamist 10-20min jooxulAitäh!
Blackdom
MemberMul tekkis siin küsimus L. bacillus me3 kohta – mis sisaldub Tere keefiris näiteks, mida ma pärast vadakupulbrit ikka olen joonud. Vaatasin ükspäev saadet, kus sellest üks teadlane rääkis ja väitis seda, et me3 ei lase aktiivsematel/agresiivsematel tüvedel domineerida. Kas see tähendab ka seda, et valk ei pruugi nii efektiivselt lihastesse jõuda? Ma vabandan ette, ma pole mingi biokeemik – kui mu küsimus veidi imelik tundub!

P.S. Ma saan aru, et too me3 on tervisele väga kasulik ja vesi piimatoodete tootjate veskile, aga see pole praegu küsimus.
Tänan ette!!!
Blackdom
MemberMa hakkan ise järgmisest nädalast tegema midagi selle kava sarnast, aga mitte 2+2 süsteemis, vaid kolmeks jaotatuna (E, K, R). Niipalju kui mina aru olen saanud, siis jõukava eesmärk on teha harjutusi võimalikult suurte raskustega, seda korduste arvelt. Seal on küll toodud 4-6 kordust, aga ma arvan, et pole hullu kui sa vähem korduseid teed, kui raskus rohkem ei võimalda. Peaasi, et annad endast maksimumi. Aeroobse kohta on seal ju öeldud “Aeroobset ainult 10 min. Enne trenni soojendusena, võimlemine ja venitus kindlasti peale treeningut.”
Nac OT, aga mul tekkis küsimus pärast treeningut tehtava aeroobse kohta (N: Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks (2)). Kas süsikad ja valgud alles pärast aeroobset või kohe peale jõutreeningut?
Blackdom
MemberKui sa mõtled seda, kas valida jõu-, massi- ja reljeefitsükkel, siis rasvapõletuseks sobib kõige paremini vast viimane. Vaata tööriistade alt treeningkavasid ja loe lõpus olevad näpunäited ka kindlasti hoolega läbi.Kurat, näed näpukas jälle sees… ühes kohas asenda “ja” “või”-ga, siis on enam-vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
MemberKui sa mõtled seda, kas valida jõu-, massi- ja reljeefitsükkel, siis rasvapõletuseks sobib kõige paremini vast viimane. Vaata tööriistade alt treeningkavasid ja loe lõpus olevad näpunäited ka kindlasti hoolega läbi.
Blackdom
MemberTavalisus on harva voorus… konservatiivsetel elualadel vahest võibolla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaiser Chiefs laulab väga tabavalt “Everything Is Average Nowadays”!!! Viimasel ajal ongi kogu maailm mingeid wanna-be originaalitsejaid täis ja see on minu arust väga tavaline.
Muidugi Aile Kuuda oma mürgipritsimisega võiks vahest ka tagasi hoida. Muidu jääb juba mulje, et tegemist ongi õela ja vaimses arengus pidama jäänud isikuga.
Blackdom
MemberEga taimetoit ei tähenda kohe seda, et saad vähem mürke ja kemikaale või GMO-sid. Võlusõna võiks olla “mahetoit” e. orgaaniline toit, k.a. mahe liha – kui raha on, siis soovitan muid tooteid vältida.
Blackdom
MemberKurat, kõik õigustavad siin “mõõdukat” joomist a’la mingi paar õltsi ei tee paha jne – v.a. Kalmus. Õlu on maole väga kahjulik, aga muidugi mitte nii kahjulik kui vein. See, et väike kogus veini on südamele kasulik võib ju tõsi olla, aga ma soovitan küll selleks tarbeks midagi muud sisse võtta. Alko joomise õigustamiseks mõeldakse ikka ja jälle igasuguseid ratsionaliseerivaid argumente välja – enamjaolt pärinevad need alkotootjatelt, kelle hääletoruks on pahatihti arstid. Olgem ausad, tegelikult juuakse ikka selleks, et pähe hakkaks. Selle sõltuvuse kohapealt ka, et see on palju laialdasem probleem kui arvatakse ja sõltuvus (loe: vaimne sõltuvus) on juba see, kui sa oled ühel nädalavahetusel võtnud ja järgmisel tahad jälle. As simple as that.Pean siin ennast parandama – Kalmus ühines ka lõpuks ühes kommentaaris siiski ülejäänutega. Ja see mu jutt õlle kahjulikkuse kohta ei ole mu enda väljamõeldis, vaid pärineb n.ö. kogenud praktikutelt, kes alko tarbimisest siinolijatest veidi rohkem peaks teadma.
Blackdom
MemberKurat, kõik õigustavad siin “mõõdukat” joomist a’la mingi paar õltsi ei tee paha jne – v.a. Kalmus. Õlu on maole väga kahjulik, aga muidugi mitte nii kahjulik kui vein. See, et väike kogus veini on südamele kasulik võib ju tõsi olla, aga ma soovitan küll selleks tarbeks midagi muud sisse võtta. Alko joomise õigustamiseks mõeldakse ikka ja jälle igasuguseid ratsionaliseerivaid argumente välja – enamjaolt pärinevad need alkotootjatelt, kelle hääletoruks on pahatihti arstid. Olgem ausad, tegelikult juuakse ikka selleks, et pähe hakkaks. Selle sõltuvuse kohapealt ka, et see on palju laialdasem probleem kui arvatakse ja sõltuvus (loe: vaimne sõltuvus) on juba see, kui sa oled ühel nädalavahetusel võtnud ja järgmisel tahad jälle. As simple as that.
Blackdom
MemberAastatel 1500-2008 on stabiilselt vähenenud piraatide arv maailmameres… samaaegselt on toimunud kliima soojenemine!Selleks, et võidelda kliima soojenemisega vajame taas rohkem piraate?
Äkki täpsustad, kes siinkõnelejatest ja kuidas on loogika vastu eksinud? annelka või?
Blackdom
MemberEt üht muna keedad 5 minutit siis kaht keedad 10 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vähemalt minu arusaamist mööda peaks 60 g sv-st täitsa küllalt olema…
Hehe mind on ka veic muigama ajanud see valgu/süsivesiku “õige vahekord”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused