Blackdom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Blackdom
MemberMagneesiumi ja kaltsiumi tuleks eri aegadel võtta.Yhes teises samateemalises subfoorumis te OldMan-iga r22kisite ka sellest. Proovisin j2rgi ja toimib – v6tan nyyd Ca+D hommikupoole ja Mg (magneesiumlaktaatdihydraat)+B6 (gsk toode)6htul ja uni on palju parem. Varem v6tsin Cal-Mag nimelist asja 6htuti ja mingi imelik kihelus hakkas jalgades pihta ja ei saanud eriti h2sti magada. Nyyd magan oma kassist ka paremini.
“> Et siis, ait2h tagant j2rgi ka minu poolt! P.S. Ykskord l2ks meelest 2ra see asi ja j6in piima enne magamaminekut, et kaseiini saada ja sain j2lle voodis mitu tundi niheleda.
Blackdom
Memberarvan sinust täpselt sama. minuarust oled sina tühine inimene ja harimatu, jäle kahju.piim, juust tõusid 100 % mis siis nii tore ostame edasi. kuupalk on 5000 mis siis ikka nii tore riik meil ja oleme rahul sellega mis antakse, pole vaja nõuda juurdegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . riigijuhtide palkade tõus, kas anda allkiri vastu sellele? ei ei miks, las tõstavad 100000 ja samasuured kompensatsioonidgi, nad ju teevad jube palju tööd eks, nad on lausa pool milli kuus välja teenind, ja kui meile lihttöölistele uusi makse mõeldakse juurde/ tõstetakse, siis mis siis sellest, oleme ikka rahul ja maksame meelsasti eks, siis ju riik areneb paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . nii sain sust aru, et sa oled minuvastand
“>a ja mis ma sellest filmist siin ikka tõmban eks? et normaalne oleks ikka poodi minna ja 500 välja käija selle eest!? minuarust on see tegelt õhueest maksmine kui ma saan niisama ta siit kätte. sul täitsa teistpidine mõtlemine. nii kahju sinust harimatu, tühine väike inimene, samad sõnad.
Sa saed oksa, millel ise istud. Sa peaksid tegema suure kummarduse neile, kes ausalt elavad, et sul oleks, mida varastada. Mis see riik syydi on, kui sul palk kuskil x kohas x töö eest, omades x kvalifikatsiooni ja tootes ettev6ttele x v22rtust on 5000 krooni? Kuidas sa saad v6rrelda ikka suht hiljuti okupatsiioni alt v2ljunud riiki yks-yhele Soomega? Kop-kop!
Blackdom
Memberno ja jällegi suhteline asi.mis on lapsikus ja mis on täiskasvanulik ning mis on küpsus.inimesed on ise mingid piirid endale seadnud,kuid vhesed suudavad asju natuke teisiti ka mõelda.
“>Kui aluseks v6tta perfektsionistlikke filosoofiaid, saaks ysna adekvaatseid parameetreid tuua, aga see on juba pikk jutt. Ma l2hen magama.
Blackdom
MemberHeh, ma loll jõudsin juba ära osta kolme sotiga
“>2ra põe! Mul n2iteks need odavad hinnapommi omad ei kannatanud eriti jalga panna, sest neil oli jube liimihais algusest saadik ja j2rjest hullemaks l2ks. Liimisõpradele oleks need muidugi maagilised jalavarjud olnud.
Blackdom
Membervingumine ja rahulolematus ei näita mingit puberteeti.selline võib vabalt isiksuse omadus ollagi.inimene areneb teadupärast sünnist kuni surmani ning teisiti võttes on inimene terve oma elu üks suur pubekas,lihtsalt mingil ajal on natuke rohkem.Oleneb olukorrast. Antud kontekstis ma m6tlen puberteetlikkust kui piltlikku kujundit lapsiku k2itumise illustreerimiseks. Inimesed on erinevad, m6ned lapsikumad, m6ned kypsemad, m6lemad n2htused on tendentslikud.
Blackdom
MemberMr. Mesi ja Kiivikas on trennis kandnud mingeid punaseid, madala tallaga ja veidi k6rgema 22rega ja suhteliselt 6hukesi jalatseid. Kas keegi oskab midagi l2hemalt r22kida, mis asjad need on?
P.S. Jaa, jube kasulik on teada, millega keegi vabal aja k2ib, jube kasulik on kohe
“>Blackdom
MemberPeaaegu. Vot järgmine kord proovi nii, et sai kukub aga kohupiim ei kuku
“>Ainult lol ikooniga vist vastata ei tohi – kustutati 2ra ykskord. Proovin siis lyhilausega: hehehe, h2sti paned!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
Memberma elangi rohkem soomes, samuti mu sõbrad ja sugulased, eestis arva. millega sa niii rahul oled? piima hind tõuseks veel? tõuseks kõrgemale teistest euroopa riikidest??? sa oled rahul et riigikogulased tõstavad oma palkasid selleasemel, et tõsta õpetajate või pollerite palkasid?? erasektorit jah otseselt mõjutada ei saa aga ikkagi…….Ju siis ma pole nii materialistlik inimene. Rahulolu on eelk6ige sisemine v22rtus niikuinii ja kui kogu aeg keskenduda ainult halbadele asjadele, oleksin ma kindlasti kogu aeg ja alati ainult rahulolematu inimene. Lihtsalt, see niiv6rd levinud utoopiliste n6udmiste esitamine Eesti riigile j22b mulle arusaamatuks. J22gem realistideks!
Blackdom
MemberKrt kohupiima sai kukkus pregu sellise jutu peale prügikasti. Blackdom tõmba allolevast tekstist endaga paralleele ja vaata, palju kattub.Sa oled TEISMELINE, kui…
…kuulad 2 liiki muusikat: vali ja väga vali.
…unustad koeraga jalutama minemast, aga mitte ühegi soodusmüügi algust ja kohta.
…oskad arvutiprogramme, aga mitte üles teha voodit.
…õpid tavakooli eksamiks 10 minutit, aga autokooli eksamiks 10 tundi.
…tead kõike seda, mida pole vaja õppida.
…jõuad ettenähtust mitu tundi varem kontserdipaika, aga mitu tundi hiljem koju.
…kuuled, kui mitu tänavat edasi mängib raadio TOP-40 lugu, aga mitte kõrvaltoast ema hüüdu.
…kui saad taskuraha mitu korda kuus, aga ainult 1 kord pole see laenatud.
…suudad rattaga sõita 50 km, aga mitte minna 50 m kaugusele poodi.
…oled 100% kindel, et su vanemad polnud iial teismelised.
Noh, humoorikas leid sul. M6tlesin juba kergendatult, et ongi k6ik kriipsud.
“> Aga, kusjuures ….tead kõike seda, mida pole vaja õppida… on parajalt abstraktne point, v.a. muidugi siis, kui m6eldakse lihtsalt seda, mida pole vaja k o o l i s 6ppida. Vastasel juhul see v6iks samah2sti kehtida kui ka mitte kehtida ka k6ikide teiste puhul, muutmata tulemi sisu, sest teadup2rast asju, mida pole vaja teada (loe: 6ppida) polegi.Blackdom
Memberkas sa oled rikas ärimees või ise nagu mingi poliitik? lõuna eestis saavad inimesed 3-5 tonni(igapäevane töö, mida tehakse KUUaega!) palka siiani, kui nende hulka kuuluksid oleksid ikka tõesti rahul ja ajaksid sellist juttu vä?Üleskutse: astu välja riigikogulaste ohjeldamatu palgatõusu vastu!
Kuidas saab sinu arust riik t6sta erasektori palkasid? Miinimumpalka just t6steti, aga see ei t6sta mitte kuidagi Eesti keskmist palka ja ei tohigi seda teha. Peamine viis, kuidas riik saab erasektori palkasid suhteliselt kiiresti m6jutada, k2ib nii, et t6stetakse meeletult avaliku sektori palkasid ja sellega survestatakse erasektorit palkasid t6stma, mis omakorda kiirendab inflatsiooni, t6stab sinu poolt kirutud piimahinda veel kiiremini jne. Ei tundu eriti m6istlik vist, ah?! M6istlik on see, kui riik toetab ettev6tlust, luues soodsaid tingimusi ja erinevaid arenguv6imalusi. Siiani on vist p2ris h2sti hakkama saadud v6i mis?!
Eesti areng v6rreldes teiste taasiseseisvunud Ida-Euroopa riikidega on olnud ju k6ige kiirem ning usu v6i mitte, poliitililne keskkond on samuti k6ige stabiilsem. Ma ei saa aru inimestest, kes ilma mingisuguse austuseta Eesti riigi vastu, ikka veel siin elavad. Piirid on ju lahti, kaduge minema siis sellest vastikust riigist! Aa… 6ige jah, te olete ju nii saamatud, et ei saa siingi hakkama ja ei julge ju mujale ka minna, eks
“> Pathetic!Blackdom
MemberKeda see kotib kas ta on pubekas või mitte ? Ta esitas küsimuse ja loodab sellele võimalikult täpse vastuse saada.Igatahes jah , toitumine korda…ennem sa rahulolevat keha ei saa
“>Mind kyll kotib, kellega tegemist on. V2hemalt mingisugune m2rk empaatiast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
MemberNo kartulid pudruna sellepärast, et need on nii lihtsalt paremad, kui tavalised keedukartulid, vähemalt minu arvates.Ja nende erinevate helveste all mõtlesin ma erinevaid madalakalorsusega helbeid, mida süüa väherasvase piimaga ja juurde lisada natuke puuviljatükke.
Kuidas t2rkliserohked kartulid kaalu aitavad alandada? Ja miks v2herasvane piim puuviljatykkidega? V2hem rasva, rohkem sysikaid?!
Blackdom
Memberno üldiselt kehtib se puberteedi jutt meesterahvaste kohta kes 20ndateski veel hoogsalt arenevad.imelik on lihtsalt aga ka see,et kui mõni 15 aastane tahab saledaks siis on ta kohe puberteet aga kui näiteks 30aastane siis lihtsalt tubli,et end kokku võttis.vanuse järgi ei saa määrata alati asju.No ei k2i ainult sugupidi see puberteet. See on myyt. Puberteetlikke kalduvusi on ka vanematel kui 20. dates ja mitte ainult meestel. Puberteetlikku jonnimist ja rumalust jagub enam-v2hem v6rdselt, soost olenemata. See, kui 15. aastane tahab emaks saada ja kodu hakata m2ngima, ei ole eriline kypsuse indikaator. Kes ytles, et “kui mõni 15 aastane tahab saledaks siis on ta kohe puberteet aga kui näiteks 30aastane siis lihtsalt tubli,et end kokku võttis” ?
Blackdom
MemberSa v6iksid alustuseks oma kinnisideed 6ige vankri ette panna! Kui sa said omale rinnad, kas muutusid 6nnelikuks – ei, kohe tabas sind j2rgmine h2da. Ja puberteet ei l6pe punkt 18. aastaselt. Olenevalt indiviidist v6ib vaimne puberteet kesta ikka v2ga-v2ga kaua. Kui sa oled veel kasvueas, siis oled sa lisaks ka puberteetse kehaga. Vaata, kehal on 6nneks endal immuunsysteemil p6hinev m6istus olemas ja kui v2hemalt see korras on, siis see yritab tasakaalustada su teadlikke rumalaid tegusid kehaga ymberk2imisel ja ikkagi t2iskasvanuks saada. Tegele vaimsete, meelt arendavate tegevustega rohkem, kuigi jah, puberteetidele on jube raske selgeks teha, et see on olulisem kui tissid, k6hulihased ja siredad s22red. Nn. t2isealistelgi on tihti sama mentaliteet.
Blackdom
Memberkui see nii oleks siis kulturistid, jõutõstjad jm. sportlased jooksid alati enne trenni.Ju sa pole Mr. Mesi treeningvideosid vaadanud veel.
-
AutorPostitused