Blackdom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Blackdom
Memberon ju tükk aega tagasi öeldud, et moded ei pea midagi põhjendama… MITTE MIDAGI! Ja sel teemal ka vaidlusi peetud, millest moded ja “jumal” teerulliga üle sõidavad. selline mentaliteet on näiteks mind juba ammu siin väga harvaks külaliseks teinud ja ega paljud ei viitsi siin enam nii tihti käia – fitid pole mingi argument. mis ma selle eest saan – pulbrit odavamalt fitness.ee poest?! pfff.. nii et, palju õnne, ärimehed! ahjaa.. rate-s üksteist vastastikku “kiitmas”.. no thnx:D
Blackdom
Membernagu näed siis vasakpoolne mees on määrinud..? või on tõesti räme pigiVäga madalalaubaline
Blackdom
MemberKuidas on Lesnar mittesportlane? Tal on maadluses 111st matšist 106 võitu ja ta on paljukordne USA meister. See, et ta tegeles vahepeal mitte-võistlusspordiga, ei tee temast mittesportlast. Udujutt.see mittesportlane oligi ju öeldud kontekstis, mitte 1:1:P
Blackdom
MemberRegionaalseid organisatsioone / rahastajaid ei huvita, et uisutajal, kes jäi 10ndaks oli kellegi meelest parem kava kui esikolmikusse tulnutel:)nac o.t. aga ma olen muuseas ka suur motokrossi jälgija olnud ja mul on küll selline tunne, et cairoli sponsorid oleksid tema vastu ka siis heldemad kui tanel oleks maailmameister.. kõik maailmameistrid ei teeni ju samapalju ja paraku on siin elus kõik – ka esmapilgul ebaoluline tunduv – omavahel nii läbipõimunud. kuidas muidu seletada seda, et mingi mittesportlasest “baleriin” Lesnar valitseb ufc raskekaalu?
august 15, 2009 at 11:33 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #213545Blackdom
MemberIluuisutajatel ei ole tulemus ning “stoori” ette kirjutatud – ette on planeeritud ainult kava. Kavasid esitatakse üksteise “vastu” püüdes olla spordiala kriteeriumite järgi parem kui teised võistlejad. Seega on minu arvates sinu võrdlus 100% ning just selliste võrdluste tegemine ongi minu arvates see, mis paksu verd tekitab.
august 15, 2009 at 10:46 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #213543Blackdom
MemberMind isiklikult ärritab ainult see, kui šõumaadlust esitatakse spordina. Kui seda esitatakse puhta meelelahutusena, siis kas see meeldib või mitte on juba samalaadne diskussioon, kas keegi eelistab muusikastiili A või B.Mina klassifitseeriks isegi pro wrestlingu spordiks. Kontseptuaalselt väike analoog oleks ehk jäähoki vs iluuisutamine.. esimeses toimub võitlus n.ö. “päriselt” ja teises on stoori ette kirjutatud, kuid mõlema alaga tegelejatel tuleb kõvasti trenni teha ja isegi iluuisutajad võivad haiget saada..
Kui ala nimetataks ametlikult ümber šõumaadluseks, oleks asi enam-vähem korrektne ma arvan.
august 15, 2009 at 10:16 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #213541Blackdom
MemberWrestlingusse w? Kõige nõmedam “võitlussport” minu arust fo sho.Kui ta MMA’sse läheb, peab ta väga palju vaeva nägema, et seal ellu jääda ma usun. Palju rasket tehnika trenni jpm, sest suuri lihamägesid on heavyweight’is küll, võta või Brock Lesnar, k.es on kõik temast kindlasti ringis üle
august 12, 2009 at 2:58 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212858Blackdom
MemberBrasiilia võidab 2:1
… unistada ju võib
Blackdom
Member“spordi” fregneensssiii:) ei tegelt ma ise haisen sry!
Blackdom
MemberVõsuga on siis lõplikult finito ? Mis selle Kääriku eelis on, hind ?rattamatk vähe pikem… ja Võsul haisu vähem;)
Blackdom
MemberNaiivne on arvata,et Keskerakond tegelikult millegi teistest erakondadest eriti erineb, kes vähegi asja tunneb, saab aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned märksõnad: K-kohuke, Gazpromiga seotud annetajad, Ühtne Venemaa, partei reklaam maksumaksja raha eest, põhjendamatud riigihanked Kruudale ja Sõõrumaale, tankist Elmar Sepp, peibutuspardid valimistel jne jne… ei erine või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
MemberKüttepuu tõesti maksab pea alati kordades vähem, kui (antiik)mööbel. Ja küttepuule (halg) muud rakendust peale sellega kütmise üldjuhul ei leia.Tore metafoor on sellest antiikmööbli-näitest saanud selle ca paari aastaga.
Küttepuu annab ka rohkem sooja ja on võrreldes antiikmööbliga keskkonnasõbralikum ahju pista
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blackdom
Memberkuulasin ja oli huvitav.. võtsin ka samaaegselt fightcardi ette ja nii oli päris ülevaatlik – endal ka pildid ja numbrid silme ees. kahju, et telkarist ei näe.. extreme näitab aint cage rage-i ja strike force-i. aga te pange edasi, hea algatus.
p.s. ja väike huumor oli ka omal kohal
AutorPostitused