bjaatch
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bjaatch
MemberMiks sa ei arvuta välja enda päevast energiakulu, lahuta sealt maha ca 500 kalorit ja katsu enamvähem jälgida, et v/r/sv vahekord paigas ja hakkab ka kaal stabiilselt ja tervislikult langema. Varu natuke kannatust, miski ei juhtu üleöö. Edu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle arvutuse põhjal peaksin tarbima vähemalt 500 kalorit rohkem kui siiamaani oled söönud, parem oleks vist kaal mingiks ajaks ära peita ja need kalorid sinnapaika jätta:D aga aitähh igatahes.
bjaatch
Membersööda vähem rasvast toitu ja vähendad veel kaloriaazi.rasvast niigi ei söö ja kui veel vähendaksin siis ei jääkski midagi alles:D
bjaatch
Memberja kuidas siis sellest nn sööstureziimist välja saab tulla, ehk siis kuidas kaal langema hakkaks?
bjaatch
MemberPigem võtaks alla
bjaatch
MemberMillised toiduained sisaldavad kõige kasulikemaid valke ja süsivesikuid, ja millistest võiksin kindlasti hoiduda?
bjaatch
MemberToitumise kohta loe siit portaalist ja foorumist, kasuta otsingut, kui vaja. Kaalu ja pikkuse suhet arvestades ei tohiks sul küll mingit üleliigset rasva olla ..muidugi võid aeroobset teha kui tahad veel rohkem trimmi end ajada, kuid ei soovita üle pingutada jooksmise vmsellisega, 17h tööpäevad ka omamoodi katsumused
. Toitumine tee pigem selles mõttes korda, et sööksid PIISAVALT, et jõuda rasket tööd teha ning trenni ka lisaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
PS! Kusjuures arvutasin välja su kaaluindeksi – so 19,72 – mis on alla 20 ehk siis oled ALAKAALULINE! Kasutasin http://www.wimmaverkkokauppa.com/herbadeaf…nnepainoosi.php
Niiet mõtle..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen seda isegi arvutanud, kuid siiski ei ole rahul. Ehk on olemas mõni raamat või huvitav artikkel, kust saada infot toitainete rikaste ja kasulike toiduainete koha jms?
bjaatch
MemberPane siis siia kirja ka oma päevane menüü, et saaks seda muuta või lihtsalt kommenteerida.Hommiku sööki ma ei söö, kuid nagu olen lugenud on see väga vale. Algab hommik siiski kodus kohviga kella 9 ajal. kuskil 1-2 ajal söön 1mest korda ja kuidas kunagi, kõike mis pubis leidub. Sellepärast sooviksingi teada millest hoiduda. Väldin siiski kõige rasvasemaid friikartuleid ja nn ahjukartuleid. Kuna sealiha eriti ei maite siis söön kanaliha või lõhet. Olen ka lugenud, et söögikorrad peaksid olema iga 3-4 tuni järel, mis siiamaani on olnud küll välistatud, söön tavaliselt 2 või 3 korda päevas. Ja vabal päeval, vahest söön isegi ainult 1korra päevas, ja ka see vist väga vale.
-
AutorPostitused