birra
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
birra
MemberAA p2ris nii hull see asi kah ei ole.oled proovinud või unistad?
birra
Membersee jutt et pane toitumine korda ja muu pläma teda jälle ei aita
birra
MemberTere siinne foorumirahvas. Sõpradega arutasime ja vist lõi meil midagi pähe et vaja kaalu kuidagi alandada. Tegime ka nüüd kihlveo kes teatud aja jooksul nii palju kaalu alla ei saa nagu vaja see on kaotaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
birra
MemberLapsele meeldib see mida MTV ette näitab
mehena oskan sellist ilu vägagi hinnata
birra
Member44
MBA
juht ja ekspert
birra
Memberküsimus suurele ringile oleks järgnev:kui ma hetkel kaalun 190cm pikkuse juures ca 90 kg, kas siis on üldse vajadust suuremate toidukordade järele, kui eesmärgiks on puhta lihasmassi kasvatamine olemasolevate rasvade arvelt? Umbesl 8kg on ülemäärast rasva ja silma järgi on selle protsent ca 14%
Lisainfoks veel ,et varasematel aastatel olen võtnud palju kaalust alla, nimelt kaalusin mõned aastad tagasi stabiilselt 115kg, aga siis tuli aastane aeroobse ja jõutrenni combo ning võtsin 35kg alla ning hiljuti tuli poole aastaga 10kg otsa
kus sul see rasv on?
birra
Memberviin teeb targa mehe targemaks ja lolli mehe lollimaks
aga pidu pannes sporti teha jõuad kui oled 17-22
hiljem avastad, et viina saad võtta ka ilma trennita
birra
Membernujah
rindkere esikülje ja kõhu võiks spinningupäeval ikka ette võtta
birra
Memberbirra: nagu kõikide asjadega, siis tuleb pisike kulutulu analüüs teha. Ise arvan, et see kui ma selle nüüd järgi proovin ja mõikab ja siis ma 3-4 korda aastas teen enne võistlusi nädalase kuuri, see küll oluliselt mu seedimist ei halvenda.Kõige mõistlikum viis tabimiseks on ilmselt lahust juua väikeste kogustena läbi päeva.
Muidu see keha asi on minu jaoks tuntav küll. S.t. lihtsalt looke minust, mis teistele ei pruugi üle kanduda aga: kui tegin toidulaua korda ja hakkasin sööma üldiselt palju aluselisemat toitu kui varem, siis nüüd on tagajärjeks see, et kohe kui kasvõi pisut mingit saasta söön on kõrvetised. ENNE seda võisin süüa kõike meeletutes kogustes ja kõht ei olnud kunagi muretegija.
aluseline toit EI OLE loomulik
kõik mis valmib on ph7 ehk neutraalne ja siis hakkab hapnema
aluseliseks minemine on toitumise seisukohalt ebaloomulik
kuigi näiteks aluseline õlu maitseb hapust paremine
muuseas aluselisel on oma sõltuvust tekitav nõks
aluseline on magus
siit ka igavene vastasseis magus – hapu
kui tahad veeta õnnelikke vanaduspäevi siis ära rohkem selle aluse ja soodaga jama
tervis ei ole lörtsida
vaata mina olen nii vana mees et võin nõnda õpetada
birra
Membersoodaga võib pigem hambaid pesta, siis nad muutuvad valgemaks. aga siit ka tarbimise varjant, päast hamamste pesu soodavesi alla neelata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täitsa sooda
)birra
Membersõltub kui kõva oled ja mis on sinu jaoks spinningprofijalgrattur teeb kükke ja sõitu samal päeval
kui sulle 3 km jooks 12 minutiga on probleem, siis ära samal päeval tee
Nojah rattasõitjad pole teatavasti kuigi kiired jooksjad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik oleneb ka sõidetava raja raskusastmest kui on piisavalt tõuse, siis imo pole küll kükk vaja sama päev juurde teha. Kükkidele lisaks tuleks kindlasti ka säärt teha. sell pole ju jalgrattur ja se 3km 12 min oli lihtsalt tema vormi hindamiseks
birra
Memberosta suur pott 5l
vii kööki
otsi kraan
lase vesi potti nii 4l
siis mine uuesti poodi
osta mingi normaalne itaalia pasta – näit barilla penne ticolore (näeb kenam välja)
mine koju tagasi
loputa oma uus pott puhtaks ja pane uuesti vesi 4 l sisse
pane pott tulele
oota kuni keema läheb
nõõd lisa veele pisut (oliiv)õli
pane penned 0,5kg potti ja lse keeda aeg-ajalt segades
saada sõber poodi lase tuua värsket (näiteks potis kasvavat) basiilikut ja oreganot ja kui ei ole megadieedil siis pisikese purgi pestot
kui penne keeb proovi vahelduseks hambaga
kui on “al dente”, et hakkab hamba all vetruma ja ei ole enam sellist kuiva jahumaitset sees siis on õige aeg pott tulelt ära võtta
kalla penne sõelale
ja sealt eelsoojendatud savikaussi
sega penne sisse kümmekond pestolehte ja paari varre küljest oreganolehti
kui sa pestot panna ei saa siis lisa tilk õli ja soola
kui paned pesto siis üli ja soola lisamine vajalik ei oile
sega ühtlaselt aga mitte makarone lõhkudes (NB kui need kipuvad katki minema oled üle keetnud)
kui miskit üle jääb võid hiljem oma sõbrale neid võiga praadida
sina sellist luksust endale lubada niikuinii ei julge
head isu
birra
Membermiks mitte heik?kõlmutatud heik on peale sulatamist lihtsalt jäleda maitsega
birra
MemberLugesin siis siin vanu artikleid ja foorumlaste postitusi ning mida arvavad siis targemad foorumlased, kas on lihaste seisukohalt kasulik teha varahommikul aeroobne treening ära ( 30-45 minta velotrenakat) ?http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2148
Selles artiklis on välja toodud, et hommikune aeroobne trenn kasutab lihaseid kütusena, st. ei ole nagu hea lihastele kohe kindlasti.
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…ew=1&textID=211 selles artiklis, aga kiidab hommikust aeroobset trenni igaljuhul.
Et kas siis hommikne aeroobne trenn enne söömist avaldub kuidagi jõunäitajate vähenemisel vms ? Või on mõtekas nt süüa pakk kohupiima ära ja siis teha aeroobne ?
Lisan et eesmärgiks oleks hoida üldist vormi ja rasvaprotsenti kontrolli all-Tsipake ka vähendada.
Sõltub mis kell sa magama lähed
hommikul 6 treenimiseks pead hiljemalt 22 kenasti magama
füsioloogiliselt on kõige efektiivem aeg 17-19.00
kui sa oma kehaga raha ei teeni või ei plaani lähiajal teenima hakata, siis pole mõtet ropult kangutada – lõhud südant
aga “hommikvõimlemise” intensiivsus sõltub ikkagi su enda füüsilisest vormist ja tööst
kui pead kell 8.00 võtma vastu suuri otsuseid või analüüsima mingeid andmeid katsu enast mitte väga ära väsitada
birra
Membersõltub kui kõva oled ja mis on sinu jaoks spinning
profijalgrattur teeb kükke ja sõitu samal päeval
kui sulle 3 km jooks 12 minutiga on probleem, siis ära samal päeval tee
AutorPostitused