birra
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
birra
MemberAA – see ei olnud naljakas.Voodis pole kunagi liiga vähe nalja
birra
MemberKorra kuus tavaliselt kuu lopu poole ,votame vähe treeningkaaslastega ja klubiomanikuga moned olled peale rasket trenni ja muidugi sauna!!!!WOW
klubiomanikuga
mõtelge ise
wow
birra
MemberÕllega on nõnda, et kodumaise kvaliteet on kehvapoolne.
Baltikumis eelistan Leedu Svyturise lahjat jooki
Lätis on lemmik Terbatas
Eesti õllest Albert
Mujalt talvel Trappist tüüpi tume jook Belgiast
suvel Löwenbrau või Itaalia Morettti
birra
MemberTere!Olen nüüd korralikult juba päris kaua trenni teinud, toidulisandeid korralikult tarvitand ja kaalus korralikult juurde võtnud. Nüüd hakkas südamest kahju, sest aeroobset pole praktiliselt üldse teinud. Kavas on hakata jooksmas käima ja kreatiini, glutamiini ja üldse toidulisadega teha vähemalt kuu ajane vahe.
Samas, et lihastest midagi alles jääks, tahaks kasutada mingit uut antikataboolikut.
Muidu kavatsen nüüd vähemalt kuu aega süüa tavalist (aga mitte rämps-)toitu, aga paraku lihastele on rohkemat vaja.
Niiet millist antikataboolset toidulisandit peale proteiinipulbri, glutamiini ja kreatiini, oskate soovitada(põhiline on just see, et toime oleks antikataboolne kuid toimeAINE erinev).
Aitäh!
Tere
Te võite ju minu postitused kinni keerata, kuid siin on ju selge näide millisesse lõksu ja sõltuvusse jäädakse kui sporti pulbrile toetudes tehakse.
Kurb lugu
Mina söön värsket fileed ja söön rohelist salatit ja püsin inimene.
mai 4, 2006 at 7:42 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #82379birra
MemberGlükoosamiin
soovitan ArthroStop+ kujul. See aitab ka valude vastu.
Üldiselt kui kasutama hakkad pead andma ka koormust. Reaalselt pead võtma pideval vähemalt aasta, et pikaajaline toetav toime mõjule pääseks.
Omalt poolt lisan, et aitab ja päris hästi, kuid kuu ajaga ei saa veel muud kui leevenduse
aprill 30, 2006 at 9:27 e.l. in reply to: Mis toiduga on tegemist? Soome keeles ‘Maitorahka’, ingl k ‘Quark’ #81905birra
Membersommidel on mingi imelik piimatoode ka, nagu pooleldi tarretis, tehakse piimast, ka väga tervislik, aga tegelt tundub nagu sööks härja ila, eestlasele see alati maitseda ei pruugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestis on sama toit olemas
selle nime on kaerakile või kaerakiisel
birra
MemberJajah….No ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnipäev teen kohe nii hästi ,et on hästi -mõnikord jokutan ja jokutan!!!No MIS MA JOKUTAN ,trenni tuleb teha ,mitte laisalt lamada ja vaadata ,kuidas pulss langeb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>äkki läheksid elusa treeneri juurde
selle 2h 160 pulss jutu peale saadetakse sind muidugi kõigepealt südamega ravile, sest vastupidavust treenitakse muutuva pulsisagedusega ja iseenese tarkusest treenides jõuad kiiresti hauda
birra
MemberMa mõtlen umbes 300-400 krooni juures .Kas see whey lemon super on hea w?
soovitan kaks kilo veise sisefileed
birra
Memberkusjuures mina joon seda 2,5% lise piimaga, olen kuulnud et vaid toitainete imendumist pidi nati aeglustama aga mul ei ole kodus teist piima ega taha ka osta seda lörri. et küsimus siis selline kas see on ainuke põhjus w et ei ole soovitatav võtta rasvase piimaga wõi on neid siis veelRasvavaba piim ei ole mingisugne “lörr” vaid täiesti piima maitsega piim:) Mõnelt vajab võibolla veidi harjumust.
sa maal lehma näinud oled?
sellest loomast tulnud valge vedelik ja rasvavaba piim on ainult nime poolest sugulased
piima nimelt tekitatakse piimakombinaatides piimakontsentraatide (mitte koore) lahjendamisega
aga ega seda õiget maitset väga enam ei mäletagi
vahest kui tänapäeva “vahukoort” maitstes
birra
MemberToidulisand peab olema lisand. Seega põhilise osa sh valkudest pead saama normaalsest toidust.
Kahjuks on valgusheigist saanud kulturismile sama iseloomulik osa nagu Ferrarile on punane värv. Just nagu ilma ei saakski.
Nüüd pannakse kohe ruigama, et mida sa könn räägid tulemused tulevad paremad. Tulemussportlastel tulgu tulemused paremad.
Tervisesportlastel ei peaks proteiinipulkadega siiski asja olema. Tegemist ei ole tervisliku vaid eesmärgikindlalt ebatervisliku toitumisega.
birra
MemberSumo lifestyle– siin elustiili kohta tibake (päris masendav)nujah
jõusaalis kangi kiskuda ja valgulöga kohupiimaga vaheldumisi limpsida on mingi lõbus elu või
sumomaadlejad saavad vähemalt hästi ja kvaliteetselt süüa
birra
MemberMuidu olen kõige sööja.Aga vahest dieedi jaoks on vaja ohvreid tuua siis glutamiini ,kreatiini ja no1,whey gold 100%

Aga lemmik ikka kaerahelbepuder nisukliidega segatult kodujuustu ja munaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kunagi vana mehena mõtled mida head ole elu jooksul söönud:
kaera nagu hobune
valgupulbrit nagu kana
ja ei mingeid toidumälestusi!
mu meelest oleks kulturistidel hädasti vaja normaalset kokandusnõustamist
birra
Memberküsimus on hüpoteetiline, ei maksa arutada teemal kes kui hästi tehnikat valdab või palju asjaga tegelenud on.päris huvitav võiks olla, kui 140 kg kalluv Coleman nügiks mõnd sama rasket sumokat…
aga sulle Mr.Y: loe rohkem raamatuid, ole uudistega kursis jne. siis saad ka maailma asjadest paremini aru ja ei arva enam, et sumokad kaaluvad 300-400 kg

sumokad kaaluvad 120 – 180 + mõned erandid
ettekujutus, et kulturistid on tugevad on subjektiivne
üks keskmine kulturist ei paindu, on aeglane ja ei ole osav ja ei ole vastupidav
mis kasu on steroididega pumbatud biitsepsist kui süda seda ära toita ei suuda
ja ära toita ei suuda seepärast, et keha toidetakse kunstlikult
Ära loobi siin valesid väiteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>milline on vale?
eriti võrreldes maadlejaga
birra
MemberÜkski pallimängija ei ole nii loll, et hakkaks peale mängu valku jooma
mida peaks palliplatsil tursunud lihastega tegema?
ikka mineraalvett, et soolatase säiliks ja Gatorade tüüpi spordijooki
birra
Memberküsimus on hüpoteetiline, ei maksa arutada teemal kes kui hästi tehnikat valdab või palju asjaga tegelenud on.päris huvitav võiks olla, kui 140 kg kalluv Coleman nügiks mõnd sama rasket sumokat…
aga sulle Mr.Y: loe rohkem raamatuid, ole uudistega kursis jne. siis saad ka maailma asjadest paremini aru ja ei arva enam, et sumokad kaaluvad 300-400 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sumokad kaaluvad 120 – 180 + mõned erandid
ettekujutus, et kulturistid on tugevad on subjektiivne
üks keskmine kulturist ei paindu, on aeglane ja ei ole osav ja ei ole vastupidav
mis kasu on steroididega pumbatud biitsepsist kui süda seda ära toita ei suuda
ja ära toita ei suuda seepärast, et keha toidetakse kunstlikult
-
AutorPostitused