birra
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
birra
MemberLugesin ja mõtlesin, aga kuidas on naistega ? Alfad(härjad) nad ju olla ei saa – Beetad(majad) ja Gammad – Gimelid(kaamelid) siis pigem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alfaks ennast peab iga teine Beeta
Alfaks hindavad sind ümbritsevad. See kui sa saalis mõne kilo rohkem kangi tõstad või selg laiem on sind veel alfaks ei tee.
Suure alaväärsuse koorma all Beetad teevad tihti rohkem eneseupituslärmi kui mitu Alfat kokku.
Alfa parim mõõdupuu on tavaline naine. Rõhutan tavaline normaalne keskmine naine. See teeb kohe vahet.
Muuseas naisi Gammadeks nimetada on mõtetus. Eestis naised domineerivad – seega Alfasid on seal rohkem.
birra
MemberMis värk see sihuke on kirjutatud, et nagu steroid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja lihasmass paari nädalaga 2-3kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rääkige mis teate sellest?Venelased kasutavad seda n.ö. steroidide aseainena
üks doping kõik kuid “veel” suhteliselt lubatud. Põhiliselt kasutavad seda vanurid luu hõrenemise raviks
imetavatele ja sugujõus naistele ei soovitata
birra
Member…. Kahjuks on kõikvõimalikud inimõiguslased ja loomakaitsjad tänaseks päevaks Eesti Kaitsejõudude ajateenijate elu nii lihtsaks muutnud, et vanematel olijatel jääb üle ainult nõutult käsi laiutada. …Kindlasti pole küsimus inimõigusluses vaid asjaolus, et ülemate suva on vähemaks jäänud.
Korralikult koostatud väljaõppe plaan selgete nõudmistega tagab alati taseme. Ja kui seeru ei ole jobu ei saa ka rühm jobuks jääda.
Muidugi enam ei või ülbitsevale noorele vastu hambaid anda, kuid lahingus laseks selline sulle niigi kuuli selga.
tähtis on sõduri tehniline väljaõpe ja füüsiline vorm.
Kahjuks on toormaterjal kehvake. Ega aastaga vatupidavust palju ei kasvata.
Seda, et valgujoogidieedimeestel raske saab olema seda ma usun. Sõjas on punnis lihasest nii palju abi, et organismil on puuduse käes millest toituda.
birra
MemberMa pole päris kindel, kas ma oma murega ikka õiges kohas olen, aga jutt siis selline.Olen 25aastane, 168cm pikk ja kaalun 48-50 kilo. Rasvaprotsent on 12 ja mõõdud umbes 83/62/92. Kokkuvõttes pikk ja peenike. Ja see mu mure ongi, et ma tahaks olla natuke ümaram. Puusad on mul laiad, aga mis neist kondinukkidest kasu on, kui pehmet polstrit peal ei ole.
Käin 2 korda nädalas tantsutrennis ja hetkel jõutrenni ei tee. Olen küll käinud jõusaalis ka, aga hetkel on see pisut unarusse jäänud, ehkki võtan pidevalt jälle hoogu.
Toitun sundimatult tervislikult. Palju mulle korraga kõhtu ei mahu, mistõttu söön vähe korraga aga enamasti ikka 4 korda päevas vähemalt, pluss näksimine. Maitsevad aed- ja juurviljad, puuviljad, salatid, aga armastan ka liha ja kodujuustu, kohupiima, jogurtit, mune jne jne. Tüüpilist rämpstoitu ja saiakesi ma lihtsalt ei armasta ega söö.
Tean, et ainult jõusaal ja valk kasvatab lihast, aga ma ei tahaks selle tulemusel sellest vähesestki rasvast lahti saada. Kokkuvõttes tahaks olla pisut suurem ja pehmem ja kui kellelgi on paar head soovitust, kuidas seda saavutada, olen väga tänulik.
anoreksia on haigus, mis on salalik
see, et sa ei armasta toitvat toitu on üks väljendusvorme
sa kas sööd või põed oma tõbe
atleetvõimlemine kapsasööjaid ei aita
birra
MemberProbleem siis selline,et olen juba 5 aastat tervislikult toitunud (alustasin kaalujälgijatest) ja nüüd hakkasin ka korralikult trennis käima (u. 2 kuud olen käind,3x nädalas, fatburni 2x, bodybump 1xnädalas). Pean korralikult kinni toitumissoovitustest enne ja pärast trenni söömise osas. Trennivabadel päevadel ei patusta jne…Aga kaal üldse ei lange,isegi poolt kilo mitte. Milles võib olla põhjus?? Olen 165 pikk,62 kilo, paks ei ole,lihtsalt luud on hästi tihedad. Rasva on keskmiselt, keha rasvapr. oli viimati 22.
Tean, et lihas kaalub rohkem kui rasv, aga väga lihasesse ei tahaks ka minna, ümbermõõte ikka tahaks vähendada. Olen kasutanud ka Fatburneri jooki.. kas peaks proovima mingeid tugevamaid ja spetsiaalsemaid jooke? Või on muid nõuandeid?
Tänades,
K.
imelik küsija
kui vana sa oled?
mis sugu sa oled?
milline on su kehatüüp?
palju kaalujälgmine su kaalu alandas?
miks sa üldse peaksid kergem olema?
birra
MemberTere…Ma tahaks teada et mis vahe on kreatiinil ja valkudel….kumb on nagu kiiremini toimiv???….Ja weel!…tahaks teada…et kui ma teen trenni ja oletame et kasvatan endale suhteliselt suure lihasmassi….ja lõpetan treeningu ja valkude või sis kreatiini tarbimise….milline on mõju mu lihastele kummalgi juhul?(aja möödudes)
mida sa tahad?
olla tugev või ümar?
birra
Memberkui maakeeli seletada siis tavaline kõhetu kana on nn munakana – tema “töö” on mune tootasee priskem ehk broiler on nn lihakana, tema “töö” on kasvatada liha, aretetatud selliseks, et on võimeline korraliku liha kasvatama
vähemalt sedamoodi olen mina sest erinevusest aru saanud
hinnavahe tuleb sellest et munakana on juba aegunud kana st ei tooda enam piisavalt hästi mune siis supiks minek
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>______________________________________________
mis küüliku ja jänese vahe?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>küülik elab urus ja jänes metsas-põllul
suur vahe
broiler on kiirtoidetud tapakana
kindlasti vähem öko kui munakana
Kas Te broilerit sööte? Kas broiler on suure kana liha? Või on väikese kana liha?kui tahad vahet teha kas kana on broiler või mitte tuleb uurida rinnakuluu otsas olevat kõhre
kui kõhr on pikk ja krõmps on broiler ja kui krõmsluud ei ole on tegemist supikanaga
muuseas kuidas tehakse vahet kana ja konnakoiva vahel?
birra
MemberTere,tegin reedel jalgadele üle pika aja kõvasti trenni ja tegin lollisti, nimelt ei venitanud trenni lõpus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna on esmaspäev ja parema jala reis on siiamaani jubedalt valus, kohe väga valus.
Kas on mingeid mooduseid, kuidas seda valu vähendada, geelid/kreemid? Kas venitada tohib hetkel, kui nii valus on?
Aitäh
Kui üks jalg valutab siis tõmbasid selle tõenäoliselt ära.
Fastum Gel ja koormus maha NB! kuni kuu
birra
MemberPaprikabroiler3-4 broileri rinnafileed
2 punast paprikat
3 sl õli
värsket basiilikut
soola ja jahvatatud musta pipart
kuskust
Tükelda broilerifilee viiludeks. Lõika paprikatel kaaned ära, eemalda seemned ja valge osa. Lõigu viiludeks.
Aja pann kuumaks ja prae broileriviile veidi õlis. Seejärel lisa pannile paprika ja rebi pannile ka basiilikulehti.
Maitsesta soola ja pipraga.
Valmista kuskus pakendil antud juhendi järgi ja serveeri koos paprikabroileriga.
Kulla laps. Enne tehakse kuskus ja siis broiler
siia käib juurde veel 1 sibul,
Sibul hakitakse praetakse ja praetakse supilusukatäie võiga klaasjaks (NB! suurel kuumusel)
Kana viilutatakse mitte risti vaid piki fileed. Kui juba on otsustatud kuskusi kasuks tuleks raputada peale pisut-pisut safranit
üks küüs väga peeneks hakitud küüslauku, mis lisatakse koos basiilikaga (mitte hakitud aga peeneks rebitud lehtedega) ehk umbes 1 minut enne tulelt võtmist
NB! Paprikast tuleb palju vedelikku kui kaua praadida. Parem jätta Wok laadselt krõmsuks. Seepärast soovitatakse paprika lõigata ristipidi rõngasteks ja siis poolitada.
birra
MemberMa ei tea birra… kellele kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imelik kangi tõstmisel vajad tuge aga aeroobse puhul usud, et tuled omadega ise välja?
Aeroobse puhul teeb kubjas selle õige tera.
birra
MemberSoovitan soojal minna spinnima ja vähemalt yx kord 50 min ning intervalle.
See on raske aga ainus mis mehena hoiab
tegelikult tuleks teha 3 kordsa aga selleks ei ole sul aega
NB! Spinnimine tähendab treeneri surve alla. Ise ei võta sa endast pooltki sellest mida vaja
birra
MemberTere mul on väikene probleem! Nimelt ei saa keskenduda trennile kui mul on trennis kas voi käsi paljastav tavaline t särk. rääkimata veel ilma varrukateta särgist.
Ära palun pahanda aga psühhiaatrist oleks vast abi.
Sul peab olema mingi emotsionaalne trauma.
Kas said vale dopingusüüdistuse. Kas mõni tibi arvas, et oled liiga turd. Kas isa oli sinu lapsepõlves liiga suur mees…
Ameerikas oleksid sa ise juba ammu läinud
see on kultuurikeskkonna küsimus.
Aga kui oled turd mõnus mees, mida sa pagan põed? Võta kaks liitrist õlu ja pigista ettekandjat kannikast.
ELU ON MÕNUS
museas yx anegdot
seisavad ameeriklane, prantslane ja eestlane ning jõllitavad elevanti.
ameeriklane mõtleb:
Vat see on kena loom. Saaks omale teeks hamburgeriteks ja ajaks ilge papi kokku.
prantslane mõtleb:
Vat see on kena loom. Saaks omale viiks turplatsile ja näitaks teist palja tüdruku kõrval raha eest. Ilge papi ajaks kokku.
eestlane mõtleb:
Vat see on kole loom. Huvitav mida ta minust mõtleb?
birra
Membernujah
kena elamist siis tidrik
birra
MemberAlgul olin kõhn poiss, kuid siis hakkasin tegelema trenniga, ju-jutsu ja karate, kuid hakkasin ka rohkem sööma ja nüüd söön nii, et kõhule on tekkinud rasvakiht. Kaalun 60kg, 168 pikk ja 15 a vana, hiljuti sain 15.Kuidas ma selle kõhupealse rasva ära saak, kas keegi oskaks mingisuguse toitumiskava teha või jagada soovitusi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veidrik.
Sa hakkad ometi meheks saama. Puberteet nimelt saab läbi.
Vaata isa kõhu peale. Kui seal on 15kg pekki võid rahumeeli alla anda. Ei sa sellest pääse. Geenid sellised.
Aga, et 168 – 60 juures võib pekki leida ma hästi ei usu. Sellisel juhul peavad lihased olema atrofeerunud
mai 9, 2006 at 1:44 p.l. in reply to: Mis toiduga on tegemist? Soome keeles ‘Maitorahka’, ingl k ‘Quark’ #82815birra
MemberMaitorahka on kohupiim, või siis mõni kohupiima versioonidest: näiteks kodujuust (raejuusto), kohupiimakreem, kohupiimapasta vmt. Eesti mõistes kohupiima Soomes ei ole.Siin eelpool nimetatud “viili” ei ole kohupiim (maitorahka).
asiaadid ei kannata laktoosi’
ja peatse ei ole ka meil poes piima saada
-
AutorPostitused