birra
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
birra
Member[
Kui käid saalis ja lased mudalõual oma õlle ümber ajada mine tantsusaali
minu õlut ei suutnud neist ükski ümber ajada
ja kõrvaklapid on maitse asi
ega treeningul ei pea maskiga poksima ka
aga Altzheimeri vastu pisut aitab
birra
Memberbirra
MemberNo.Bulet of my valentilel oli kõige parem heli oleks võinud metallical ka olla.Mind ärritasid veel need ülbed vanad kes arvasid et nad mahuvad sinna kuhu ei mahu ja siis trügisid ikagi edasi.Ja okud ajasid mul nii 3 õlle ümber.Jube.
ja nii räige õhu puudus pole mul elu sees olnud.
Sa oled kas kõrvahaige või jäid Metallica ajaks liiga täis
Kuidas saab ühe mehe kohta 3 õlut ümber ajada?
Kui sa ei teinud Metallica j asoojendajate saundi vahel vahet vaata tummfilme.
birra
MemberNimelt astusin ma ykspäev yhte hästivarustatud apteeki ja soetasin sealt endale tabletid nimega “sport protein” ,mis pidavat sisaldama 4 erinevat loomset ja taimset valgukontsentratsiioni, annustamine 10-30 tabletti päevas-saigi nii tehtud ja päeva löpus oli olukord selline et iga minut ajas öökima. nagu seest täilikult keeras miskit (trenngi jäi sellepärast pooleli).Kas keegi targem oskab öelda äkki need on möeldud siiski kuidagi teistmoodi kasutamiseks nt vastupidavusaladel vms.
Jöudu köigile…!!
laudas anti kuldile ka mingeid tablette
äkki proovid
birra
MemberNo kui sa iga seeria vahel 2 minutit venitad, siis on tööseeriate vahel vähemalt 2 minutit paus. Misasi see venitamine siis on, kui mitte lihase lõdvestamine?lõtv lihas on ilma pingeta
venitades tekib pinge
mine WC-sse ja proovi püksikummiga järele
birra
MemberKui sa iga seeria lõpus paar minutit venitad, siis pikendab see oluliselt puhkepausi seeriate vahel ja samas jääb ka taastumiseks rohkem aega. Võib-olla selle pärast jõuadki rohkem. Aga see liigne puhkus eriti midagi head ei tee, parem on teha intensiivsemalt, siis on rohkem kasu, kui sa just mingit spetsiifilist jõutõstmist ei tee. Parem oleks siiski minu arvates mitte venitada ja vähem puhata seeriate vahel.mis kasu?
mis ajast venitamine puhkus on?
birra
MemberTreening ja sport sobivad küll testosterooni taset tõstma. Kehalise taseme kõrgpunktis tõuseb testosterooni tase 30 % võrra. Sporti peab aga pidevalt tegema, sest juba mõni nädal peale treeningute lõpetamist langeb testosterooni tase endisele tagasi.steroidid teevad nokust noksi
seega kes tahab pulli keha saab hiire riista
ja himud jäävad teiste himurdada
birra
MemberAga näiteks külmutatud kala paki peal on kirjas kaal ilma glasuurita 250 g ,aga kui ma ta ära hautan on ta 180 g.Kumma järgi siis arvestada ,kas ma sõin ära 180 g või 250 g kala???
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära söö külmutatud kala – see on rämps
birra
Memberminumeelest mõttetud kommentaarid, kuigi teine pilt toob paremini välja MMi lihasedsee värvilaik just lisab erksust
ja kui ei meeldi, siis tee ise paremad
teengi
birra
MemberEKV 2006 Kulturismi ja Fitnessi raames toimus võistlus ka fotograafidele.Siinkohal palume Fitness.ee külastajatel hinnata fotograafide töid, et selgitada välja Teie lemmik.
Hindajate vahel loositakse välja kolm Fitness.ee särki, 3 shakerit ja 3 paari robocopi jõusaali kindaid!
Ainus kelle pildid midagi väärt on on võistleja nr4
seal on dünaamikat ja arusaamist mida pildistati
ülejäänud on tühjalt trikitanud.
birra
MemberMilleks sul vaja üldse seda? Et teada, et süüa sisse 1,23456 mg vitamiini xxx ? Raamatu jaoks pole vaja ju kaaluda et 1 kartul on nt 72g, siis seal on 4,56 xxx vitamiini ja kui on 104,2g siis 9,87 xxx vitamiini. Muidu keeda kartulid, oota u 5-10 min, kui põhiline vesi on ära auranud, siis saad vast kõige täpsema kaalu.Äkki seletad kui suur on üks kartul?
poes on neid mõõdus mis erineb kolm korda ja poe suurim on pool vanaema põllul kasvanust
mkartuleid keedetakse nõnda, et pealmisel kihil on umbes 1/3 väljas
milline vesi peab olema ära auranud ja 5-10 minuti jooksul
imelikku teadust paned.
birra
MemberSeal kus on, sinna tuleb juurde !Perekond Morozovid saatsid oma pildid:
Kaks kiiret lühikommentaari
1. vasakpoolne pilt keskendub Morozovi rinnalihaseleläbi kabistamise, mida ei toeta pildi kompositsioon. Poolikult lõigatud kehad ja vales kohas fookus (tundub, et fotograafil on tõmme naise poole kelle pildistamise ettekääne on mees. Naise juuksed on ülevalgustatud.
2. Parempoolse pildi taustavalgus on nagu aastast 77 kui mõeldi välja värvimuusika. Pilt ise veidralt lõigatud. Ei saagi aru mida täpselt on püütud tabada. Kaks kena inimest pildil ei ole fotokunst
birra
MemberFotograaf on minu arust üks parimaid. See pilt mis minust foorumis kuvab, on sama fotograafi tehtud ning ta osales ka parima foto konkurssil.Aga tänud kõigile poolehoidjatele:)
Lõbusat nädalavahetust!
siiski soovitan otsida veel mõni uus fotograaf
Oti pildid on oluliselt parema kompositsiooniga
sa ju ei taha, et ma hakkaks piltide kallal sisuliselt irisema
birra
MemberNo lasti hinnata subjektiivselt (ilmselt oli mingi skaala ka ikka), et kui professionaalse ja usutavana jutt tundub. Jutt ise oli vist mingi suvaline reklaamtekst või bisnis või siuke. Et kui naiskulturist kostüümi lükata ja mingit suvalist juttu panna ajama siis ta pole usutav. Loomulikult on naiskulturist usutav naiste kulturismist rääkides…seda juttu kauaks ei jätku
birra
MemberHm birra… ma olen üsna kindel et see oli C korv. Uuring oli selline, et näidati video pealt sama naise kõnesid kuid rindade suurusi muudeti “tehnoloogiliste abivahenditega”… samas ma lugesin seda suht ammu… ei viitsi hetkel mingit teadusandmebaasi kammima hakata kah – oled sa kindel, et sina valesti ei mäleta?õigus Suurus on tähtis. Mehed peavad naisi, kelle rinnahoidjakauss on kas suurem või väiksem kui C, ebaprofessionaalseteks.
-
AutorPostitused